- Poruka
- 1.753
Где стварно нађе понија да ставиш на аватар, и још у варијанти са дугом, побогу човече?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Где стварно нађе понија да ставиш на аватар, и још у варијанти са дугом, побогу човече?
Ja bas gotivim doktore koji se sprdaju...A tek ovi sto u skoli rade...Najvece kraljine, svi ih mnogo volemo..
Nego, razmisljam ja nesto...Pa jadni ljudi koji dodju kod mene kad sam ja nadrkana...
Salim se, bicu fina, majke mi...
I necu biti skupa...Bar ne u pocetku...
Nego, znas kakvu ja ordinaciju ima da napravim? Pih...Najbolja u selu ima da bude
I da, uvek ce biti neka kul muzika i nece onako smrdeti na sterilizaciju i bice bas kul sve unutraaa, dok blejis okolo da vidis vec ti izvadim pola vilice...![]()
Eeee... vidiš prijatelju, na ovom forumu ima mnogo ljudi, i ja ih, naravno, ne poznajem sve. Samo mali procenat njih obitava na nivou preko 9000, razume the power of /b/, i za doručak jede crvene pilule umesto plavih... najlakši način da se međusobno prepoznamo je upravo Rainbow Dash na avataru.Где стварно нађе понија да ставиш на аватар, и још у варијанти са дугом, побогу човече?
Sizif je kralj.
Toliko su kul da namerno lomite zube samo da bi otisli do njih da se malo sprdate...forever alone.
E da znas da je i meni to palo na pamet...Ali ako ti kazes da ces biti fina, nemam druge nego da verujem.
Hahaha, najbolja u selu...patos. xD
Lepo si ti to zamislila, ali ja imam neki osecaj da ce biti vise u stilu ovoga samo zamisli da je umesto wc-a neka zubarska ordinacija.![]()
Eeee... vidiš prijatelju, na ovom forumu ima mnogo ljudi, i ja ih, naravno, ne poznajem sve. Samo mali procenat njih obitava na nivou preko 9000, razume the power of /b/, i za doručak jede crvene pilule umesto plavih... najlakši način da se međusobno prepoznamo je upravo Rainbow Dash na avataru.
Neeeee bre... ja nisam gej... moj dečko je gej...Znači priznaješ da si gej?
Eeee... vidiš prijatelju, na ovom forumu ima mnogo ljudi, i ja ih, naravno, ne poznajem sve. Samo mali procenat njih obitava na nivou preko 9000, razume the power of /b/, i za doručak jede crvene pilule umesto plavih... najlakši način da se međusobno prepoznamo je upravo Rainbow Dash na avataru.
@Sizif
Recimo da ja razumem sve one gore gluposti sto si naveo....
Vidiš, ovo plavo i crveno zajedno čine Contradictio in adjecto.Recimo da ja razumem sve one gore gluposti sto si naveo....
Vidiš, ovo plavo i crveno zajedno čine Contradictio in adjecto.![]()
Vidiš, ovo plavo i crveno zajedno čine Contradictio in adjecto.Ne, ne, ja ih razumem, ali ne vidim nista interesantno.
Vi 4chaneri ste svi botovi, utripovani intelektualci a u stvari pravi noulajferi koji su pustili korenje ispred kompa i ne znaju ni koje je godišnje doba napolju, a kamoli doba dana. Svi odgovori su vam generisani, kao botovi samo postavljate neke kvazi-komične slike.
Vi 4chaneri ste svi botovi, utripovani intelektualci a u stvari pravi noulajferi koji su pustili korenje ispred kompa i ne znaju ni koje je godišnje doba napolju, a kamoli doba dana. Svi odgovori su vam generisani, kao botovi samo postavljate neke kvazi-komične slike.
Jesam ja jedini dovoljno glup da ne kapiram kako funkcioniše 4chan? Interfejs mu je skroz sjeban, pogubim se skroz
A što se slika tiče ima nekih dosta bolesnih, ali ima ih bolesnih a smiješnih da mi često suze idu od smijeha kad vidim na fejsu te slike![]()
Pa nema 4chan valjda samo 1 taj imageboard kao što je /b/, koliko ja znamNe znam koje su to bolesne, nesto ovakvo?
![]()
Ne vidim nista lose u lezbo stripovima...![]()
Pa nema 4chan valjda samo 1 taj imageboard kao što je /b/, koliko ja znam
Ima onih nešto blood and gore fazon gdje rasporena tijela kače, slike sa mjesta zločina i to