Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovako svidja mi se decko iz skole..Ja sam se njemu prva javila na fejsu i pocela da ga muvam,medjutim on kaze da me ne zna..Zatim mu se javljam u skoli (uzivo),i on meni..Posle toga kada sam mu slala poruke na fejsu,on me samo kulirao i pitala sam ga da li hoce da se vidimo posle skole.On me samo iskulirao,i proslo je vec mesec dana od toga i on se odjednom javlja na fejsu.Stavio mi je smajli i ja njemu odgovorim ?,i on meni slucajno;)..E sad sta mislite Zasto se javio?Da li mu se svidjam?Da li ja njemu da se javim na fb? Hvala unapred..
javi mu se na fejsu i lajkuj ga na fb

E ovako svidja mi se decko iz skole..Ja sam se njemu prva javila na fejsu i pocela da ga muvam,medjutim on kaze da me ne zna..Zatim mu se javljam u skoli (uzivo),i on meni..Posle toga kada sam mu slala poruke na fejsu,on me samo kulirao i pitala sam ga da li hoce da se vidimo posle skole.On me samo iskulirao,i proslo je vec mesec dana od toga i on se odjednom javlja na fejsu.Stavio mi je smajli i ja njemu odgovorim ?,i on meni slucajno;)..E sad sta mislite Zasto se javio?Da li mu se svidjam?Da li ja njemu da se javim na fb? Hvala unapred..

znaš ti dobro šta hoće :per: :per:
samo pogledaj dole :D

Apsolute, bilo je i meni pretproslo leto sranje, ali krivio sam druge a skapirao da sam sam kriv za to... treba da preuzmes inicijativu ******, znaci bajs vozi po nekim vukojebinama, planinari, idi na jedan dan u neki grad u srbiji i upoznaj nove ljude, zableji negde sa nekim ili upoznaj nekoga, unesi malo dinamike u zivot, radi nove stvari i bice ok... samo je fora pokrenuti se :D

Al' KAKO može leto biti sranje ? Ne kapiram
Pa to je doba života, lepota sunca i oskudno obučenih dama, hladnog piva i prijatne topline crepova na kući... Penji se, eto. to je fazon
Tako sam ja uživao nebrojeno, roknem na krov par piva i cigarilosa, pustim džez i čitam nešto.
Veće bleje nema a to je nešto što sam možeš odraditi

najbolji nacin da izbegnes bedak i smorcinu je da zablejis negde sa nekim i nakon toga sam... sad sam bas bio sa nekim likovima, otisli svi kuci i ja ostao jos malo pored reke, popusio pljugu i razmislio malo o svemu, pre svega o poslednje 2 god mog zivota i sve sam nekako stabilizovao u mislima, nekako se opustenije osecam... meditiranje takodje pomaze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back