- Poruka
- 397.266
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
javi mu se na fejsu i lajkuj ga na fbE ovako svidja mi se decko iz skole..Ja sam se njemu prva javila na fejsu i pocela da ga muvam,medjutim on kaze da me ne zna..Zatim mu se javljam u skoli (uzivo),i on meni..Posle toga kada sam mu slala poruke na fejsu,on me samo kulirao i pitala sam ga da li hoce da se vidimo posle skole.On me samo iskulirao,i proslo je vec mesec dana od toga i on se odjednom javlja na fejsu.Stavio mi je smajli i ja njemu odgovorim ?,i on meni slucajno..E sad sta mislite Zasto se javio?Da li mu se svidjam?Da li ja njemu da se javim na fb? Hvala unapred..
E ovako svidja mi se decko iz skole..Ja sam se njemu prva javila na fejsu i pocela da ga muvam,medjutim on kaze da me ne zna..Zatim mu se javljam u skoli (uzivo),i on meni..Posle toga kada sam mu slala poruke na fejsu,on me samo kulirao i pitala sam ga da li hoce da se vidimo posle skole.On me samo iskulirao,i proslo je vec mesec dana od toga i on se odjednom javlja na fejsu.Stavio mi je smajli i ja njemu odgovorim ?,i on meni slucajno..E sad sta mislite Zasto se javio?Da li mu se svidjam?Da li ja njemu da se javim na fb? Hvala unapred..
I'm in serious shit, I feel totally lost
apsolute, zima je za depru, leto je za sreću
find a summer girl![]()
To ti je zadnje leto
ali ne samo u Nišu![]()
Neces valjda toliko da me unistis kad dodjem tamo?![]()
apsolute, zima je za depru, leto je za sreću
find a summer girl![]()