Ja ne bih preporučila Samsung, iz ličnog iskustva.
Bolji je Nokia, bilo kakav, ili SE, ako želiš dobru kameru.
Bolji je Nokia, bilo kakav, ili SE, ako želiš dobru kameru.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne bih preporučila Samsung, iz ličnog iskustva.
Bolji je Nokia, bilo kakav, ili SE, ako želiš dobru kameru.![]()
Ja imam matoriji Samsung Corby, uzeo pre 3 dine, i čukao sam ga bezbroj puta, isto toliko mi je i padao, naravno, i dalje šljaka bez nekih problema, tako da moje iskustvo je pozitivno
Sad sam se napalio na HTC-ove, i to one cigle, što imaju sve živo, tipa Desire HD i sl.. Mada mi deluju nekako njanjavo,i kvarljivo
Kako ja da se provedem tokom leta, kad mi se sva sranjja desavaju tokom raspusta...Dzabe meni sto je napolju ludnica, kad kod mene samo neki problemi...
Btw, nisam to htela reci...Htela sam da vas pitam koji telefon da kupim? Resili moji da se isprse, a ne znam sta da uzmem da se ne zajebem...Hocu touch i da mu baterija dugo traje, da ne moram stalno da ga punim...to su mi neki najbitniji zahtevi..Imate predlog neki?![]()
Ja imam matoriji Samsung Corby, uzeo pre 3 dine, i čukao sam ga bezbroj puta, isto toliko mi je i padao, naravno, i dalje šljaka bez nekih problema, tako da moje iskustvo je pozitivno
Sad sam se napalio na HTC-ove, i to one cigle, što imaju sve živo, tipa Desire HD i sl.. Mada mi deluju nekako njanjavo,i kvarljivo
ovako.. imam jedan problem.. sa devojkom sa 2 godine, i hteli smo da se jebemoo.. pokusali smo 5 puta i nije uspeloo.. svaki put kad se skinemo i sve to.. ona me dira tuda svuda i ja nju,al ja nikako ne mogu da se napalim. milsim napalim se, al ne moze 100 posto da mi se dignee, i da se ukrutii.. i sad vise ne znam sta da radim ? o.O hvala unapred
da nemate po 12 godina
Postoje ljudi koji još uvek koriste MSN. Is thir real life?
Da, koristim MSN!![]()
E ovako.. Abell, ja sam uzela Samsung Galaxy Young... Tefelon je više nego fantastičan.Dakle, kamera je standardna, 2 MP, Android sa 2.3 sistemom, što je i dobro, jer samo 4.0 koriste programeri. Wi Fi naravno..
Za fejs je odličan..
Samo... Tastatura malo zeza... Videla si i sama da imam malo više poteškoća da otkucam nešto, ali naravno, to se da srediti, pošto imaš dve vrste tastatura.
Nakon toga... Za gledanje video klipova je odličan!
Ima jedan zvučnik, što je malo, međutim, on je baš jači tako da kao da imaš dva. I da, napomena... Možeš priključiti i pc zvučnike tu.
Ali to je samo moja preporuka. Evo slike.
![]()
Veličina telefona je odgovarajuća za džep!![]()
Odjednom prestadose da mi rade MSN emoticons...Restartujem, nista
Odem Tools -> Options -> Show emoticons i Show custom emoticons -> Apply i nista...tj. ne upamti da sam applied..."OK" isti rezultat ko "Apply"
Onda otvorim prozor s nekim, ne vidim nijedan emoticon, Tools -> Show emoticons, nista...otvorim Tools opet i "Show emoticons" nije stiklirano
Ovo je pocelo pre sat vremena randomly
Probao sam onda iz Control Panela "Repair" za Windows Live Essentials...i to odradi fino, otvorim MSN i opet isto
Is this real life?![]()
![]()
OBSESSED BY YOU, YOUR LOOKS, WELL, ANYWAY, I WOULD ANY DAY DIE FOR YOU !!!
OBSESSED BY YOU, YOUR LOOKS, WELL, ANYWAY, I WOULD ANY DAY DIE FOR YOU !!!
@ Android korisnici:Jesam li jedini kome je HQ YouTube iz nekog razloga ukinut?U opcijama mi stoji da uvek pokreće HQ al' ne pomaže.