Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne bih preporučila Samsung, iz ličnog iskustva.
Bolji je Nokia, bilo kakav, ili SE, ako želiš dobru kameru.:)

Ja imam matoriji Samsung Corby, uzeo pre 3 dine, i čukao sam ga bezbroj puta, isto toliko mi je i padao, naravno, i dalje šljaka bez nekih problema, tako da moje iskustvo je pozitivno :)

Sad sam se napalio na HTC-ove, i to one cigle, što imaju sve živo, tipa Desire HD i sl.. Mada mi deluju nekako njanjavo,i kvarljivo

Ja imam matoriji Samsung Corby, uzeo pre 3 dine, i čukao sam ga bezbroj puta, isto toliko mi je i padao, naravno, i dalje šljaka bez nekih problema, tako da moje iskustvo je pozitivno :)

Sad sam se napalio na HTC-ove, i to one cigle, što imaju sve živo, tipa Desire HD i sl.. Mada mi deluju nekako njanjavo,i kvarljivo

Ja imam Samsung SGH f480i (valjda tako ide puni naziv:lol:) već godinu dana. Pao mi je svega 5-6 puta, i od toga jednom na snijeg.:lol:
Čim je pao na snijeg, tačskrin je izgubio funkciju i morala sam ga odnijeti na popravku. Često se sam restartuje, i često štopa.
Dobro, možda je i do mene, kad sam ubacila gomilu muzike i svega, ne znajem.:)

Kako ja da se provedem tokom leta, kad mi se sva sranjja desavaju tokom raspusta...Dzabe meni sto je napolju ludnica, kad kod mene samo neki problemi...

Btw, nisam to htela reci...Htela sam da vas pitam koji telefon da kupim? Resili moji da se isprse, a ne znam sta da uzmem da se ne zajebem...Hocu touch i da mu baterija dugo traje, da ne moram stalno da ga punim...to su mi neki najbitniji zahtevi..Imate predlog neki? :D

Ja sam šad dobila samsung galaxy young,savrsen
je u svakom pogledu,tac je

O nisu kvarljivi uopste, bar ne ako ne cackas neke stvari, kao sto je rootovanje telefona i tome slicno...

@Abell

Za tvoje zahteve dobar je Samsung Star III

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3382/Samsung/S5220-Star-3

Nije skup, kvalitet telefona i taca je neverovatan, a baterija dugo traje.

Sad ovi sto ti predlazu Samsung Galaxy Y i njemu slicne su android telefoni, oni su u svakom pogledu najbolji na trzistu, samim tim sto su kao mini pc, ali manje komplikovani. Touch je kod njih besprekoran, a nije ni tako lako lomljiv (a uostalom 300-400 dinara je silikonska obloga, tako da je to najmanju problem)...

Ja licno imam Telenor Touch Mini/Zte Mimosa Mini i prezadovoljan sam. Mogao sam uzeti dosta skuplji telefon, ali mi nije trebalo, pa sam uzeo jeftiniji i caletu sam kupio drugi kao poklon.

Galaxy Y (Young) je odlican telefon, ali je i malko skuplji, tako da zavisi i od toga koliko su roditelji spremni da izdvoje.

Ako hoces konkretne predloge, pogledaj malo sta je android pa mi javi, a ja cu ti napisato par najboljih u tvom cenovnom opsegu :D

Odjednom prestadose da mi rade MSN emoticons...:eek: Restartujem, nista :lol: Odem Tools -> Options -> Show emoticons i Show custom emoticons -> Apply i nista...tj. ne upamti da sam applied..."OK" isti rezultat ko "Apply" :lol: Onda otvorim prozor s nekim, ne vidim nijedan emoticon, Tools -> Show emoticons, nista...otvorim Tools opet i "Show emoticons" nije stiklirano :rotf: Ovo je pocelo pre sat vremena randomly :think: Probao sam onda iz Control Panela "Repair" za Windows Live Essentials...i to odradi fino, otvorim MSN i opet isto :lol:

Is this real life? :rtfm: :dash:

ovako.. imam jedan problem.. sa devojkom sa 2 godine, i hteli smo da se jebemoo.. pokusali smo 5 puta i nije uspeloo.. svaki put kad se skinemo i sve to.. ona me dira tuda svuda i ja nju,al ja nikako ne mogu da se napalim. milsim napalim se, al ne moze 100 posto da mi se dignee, i da se ukrutii.. i sad vise ne znam sta da radim ? o.O hvala unapred

da nemate po 12 godina

Postoje ljudi koji još uvek koriste MSN. Is thir real life?

Da, koristim MSN! :lol:
E ovako.. Abell, ja sam uzela Samsung Galaxy Young... Tefelon je više nego fantastičan. :D Dakle, kamera je standardna, 2 MP, Android sa 2.3 sistemom, što je i dobro, jer samo 4.0 koriste programeri. Wi Fi naravno.. :D Za fejs je odličan.. :D Samo... Tastatura malo zeza... Videla si i sama da imam malo više poteškoća da otkucam nešto, ali naravno, to se da srediti, pošto imaš dve vrste tastatura. :D Nakon toga... Za gledanje video klipova je odličan! :D Ima jedan zvučnik, što je malo, međutim, on je baš jači tako da kao da imaš dva. I da, napomena... Možeš priključiti i pc zvučnike tu. :D Ali to je samo moja preporuka. Evo slike. :D
Samsung-galaxy-young-s53601.jpg

Veličina telefona je odgovarajuća za džep! :D

Poslednja izmena:
Da, koristim MSN! :lol:
E ovako.. Abell, ja sam uzela Samsung Galaxy Young... Tefelon je više nego fantastičan. :D Dakle, kamera je standardna, 2 MP, Android sa 2.3 sistemom, što je i dobro, jer samo 4.0 koriste programeri. Wi Fi naravno.. :D Za fejs je odličan.. :D Samo... Tastatura malo zeza... Videla si i sama da imam malo više poteškoća da otkucam nešto, ali naravno, to se da srediti, pošto imaš dve vrste tastatura. :D Nakon toga... Za gledanje video klipova je odličan! :D Ima jedan zvučnik, što je malo, međutim, on je baš jači tako da kao da imaš dva. I da, napomena... Možeš priključiti i pc zvučnike tu. :D Ali to je samo moja preporuka. Evo slike. :D
Samsung-galaxy-young-s53601.jpg

Veličina telefona je odgovarajuća za džep! :D

Jedva mrvicu bolji od mog :D

Odjednom prestadose da mi rade MSN emoticons...:eek: Restartujem, nista :lol: Odem Tools -> Options -> Show emoticons i Show custom emoticons -> Apply i nista...tj. ne upamti da sam applied..."OK" isti rezultat ko "Apply" :lol: Onda otvorim prozor s nekim, ne vidim nijedan emoticon, Tools -> Show emoticons, nista...otvorim Tools opet i "Show emoticons" nije stiklirano :rotf: Ovo je pocelo pre sat vremena randomly :think: Probao sam onda iz Control Panela "Repair" za Windows Live Essentials...i to odradi fino, otvorim MSN i opet isto :lol:

Is this real life? :rtfm: :dash:

Solved.

OBSESSED BY YOU, YOUR LOOKS, WELL, ANYWAY, I WOULD ANY DAY DIE FOR YOU !!!

Sonata Arctica - Shy!!!!
Jur da men XD

Koja te je to toliko zavela?

You're better than drugs
your love is like wine
Feel you comin' on so fast
Feel you comin' to get me high
You're better than drugs
Addicted for life
Feel you comin' on so fast
Feel you comin' on to get me high

Mada ovi stihovi su medju boljima

We met that night, when the sea ran high.
And I craved for more of that nearlove experience.
Those who the music hath then joined together, are now put asunder....

Remember me, when I lit the fire.
To keep us warm.
On a cold winter morning. Now I pass through the moment.
Can I still recognize a beautiful melody...

I play a note, but hear no sound. Have I lost my love or the wings I found.
When I was young...
...and eager to please anyone who had time...

Needed to sing, the very notes I heard.
Had to stay in the shadows and seek for the loneliness.
Nevertheless, the price was higher than I had realized.
I was to live alone, ready to make the sacrifice.
Was I in love with you...

My old heart, little harder again. Once the light goes out, everything ends.
It is time...ready to cause a scene, ready to make the sacrifice.
Ready to play the note, ready to end the final show.
The only thing I know.

The pain is here. To stay I fear. In my eyes. I can change one note and make you cry.
In this state of mind. Silence is a crime.

How can life be so feigned and cold. I've answered the call of every melody, lovingly.
Did I find the answers to all my questions.

Or a gravenimage of me...

If I found the hidden fountain. Drank the wisdom from its deep.
Would I have the time to save me. Would I have them both to keep.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back