GrimReaper
Iskusan
- Poruka
- 5.035
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kazi nam u koga, neko ko se zaljubi nema ovaj tuzan smajli...
Faaaaaaaaaaaak, ako zatvorim prozor umrecu od vrucine, a ako otvorim izujedace me komarci.
Al pazi, komarci nisu jos nisu najveci problem. Pun mi zid nekih sranja sto izgledaju kao paukovi sa krilima.
Moram devojke da pitam za savet... Danas sam probala da uvijam kosu i mislim da mi se za rekordnih 20 minuta ispravila
imate li da mi predlozite neku extremno dobru penu, lak...? pliiiiz
e i meni pun stan tih "paukova sa krilima" ...kako se zove to uopste ?
Muzijak komarca. Potpuno bezopasan
Mušica...
Juce sam video kod moje kuce papagaja.Verovatno pobegao nekom. I sad ga ja gledam juce i razmisljam jadan,dobio je slobodu,a platice je glavom zbog zime.
Iskreno sam mislio da ce ziveti do zime,kad sada odem da pokupim ves jer oluja neka ide i vidim njegove peruske. Ladno ga moj macak ulovio i pojeo.![]()
Bas mi je zao zivuljke,bas je bio lep. Jos mi je vise zao zato sto mislim da ga je pustila zena komsije koji je umro pre par dana.![]()
ne kontam fazon sniki.![]()
Juce sam video kod moje kuce papagaja.Verovatno pobegao nekom. I sad ga ja gledam juce i razmisljam jadan,dobio je slobodu,a platice je glavom zbog zime.
Iskreno sam mislio da ce ziveti do zime,kad sada odem da pokupim ves jer oluja neka ide i vidim njegove peruske. Ladno ga moj macak ulovio i pojeo.![]()
Bas mi je zao zivuljke,bas je bio lep. Jos mi je vise zao zato sto mislim da ga je pustila zena komsije koji je umro pre par dana.![]()