Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam ja jedan problem: hteo bih da kupim majicu Iron Maiden ili Black Sabbath ili Judas Priest, ali ne znam u kakvim prodavnicama da ih tražim :rumenko:

Sigurno ima na nekom buvljaku. Ili nađeš neku štampariju za majice u blizini, pa tražiš da ti odštampaju, a možeš i da naručiš... Dobro me podseti da navratim do Feliksa, lol.

EDIT: Otkad to majica košta dve hiljade? Svuda gde sam videla cene su iste...

Jooj ja živim u nekoj ludari na zapadnoj periferiji, nema veze, ja sam mislio da li postoje posebne metalske prodavnice za to, ali sad kontam sve...

pa felix je jedna od posebnih rock/metal radnji gde mozes da kupis svasta nesto....od majci imas i na buvljaku po nekoj pijaci a video sam da ima i u depo-u u bulevaru....judas priest i black sabbath ima sigurno u felixu....samo je za sabbath malo manji izbor imas samo 2 razlicite koje mozes da uzmes trenutno....

inace u felixu je 650din...

imam problem oko jedne devojke koju volim, samo sto ja jos nisam skupio hrabrosti da joj kazem :dash::dash::dash: i na moju zalost ona ima decka kojeg mislim da voli,mi se kao dopisujemo ona imam utisak kao da krene da me muva ili ja to tripujem,pa se ja ogradim jer me je strah da je ne izgubim i kao drugaricu..ali da problem bude jos veci ja sam bio sa jednom devojkom u vezi i raskinuli smo jer je mnogo volela musko drustvo...i tek sada vidim koliko volim moju "drugaricu". :(

imam problem oko jedne devojke koju volim, samo sto ja jos nisam skupio hrabrosti da joj kazem :dash::dash::dash: i na moju zalost ona ima decka kojeg mislim da voli,mi se kao dopisujemo ona imam utisak kao da krene da me muva ili ja to tripujem,pa se ja ogradim jer me je strah da je ne izgubim i kao drugaricu..ali da problem bude jos veci ja sam bio sa jednom devojkom u vezi i raskinuli smo jer je mnogo volela musko drustvo...i tek sada vidim koliko volim moju "drugaricu". :(

Nadji drugu ribu, zasto si bas na nju napao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back