Sleepyhead
Poznat
- Poruka
- 9.923
U ***, to citava nauka sa sve istorijatom i statistikama. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako volim ovu krstaricu. ovde svak pise sta oce
celsi antifa? aj sada jos reci i da je milvol antifa
a sto se tice boke, pa sta da budu gomila camuga? "nacisti" ?![]()
Tamo zive belci,doseljenici iz Evrope,ciji se odredjeni broj stopio sa domorodackim stanovnistvom.
U Britaniji generalno mrze fasiste
aj samo jos ovo pa plaim
produkt rasnog mesanja je ne belo dete, melez.a melez je camuga...
a dosta da im vidis face, em boja, em ne evropske crte lica.
i ovde gresis. englezima je doslo do glave utopiska multikulturalna sredina. i sada im je zao sto su uvezli pakistance,arape,indijce i ostali sljam.
samo sada neznaju sta ce sa njima.i ogromna vecina engleza(tu se misli ofkors na belce) naravno da mrzi obojeni islamisticki sljam.
nz zasto ovo pisem jer verujem da ti znas sve to, nego ti odgovara iz nekih razloga da odbijas da verujes..
donekle ovo i ima veze sa temom. huliganizam i "nacizam" spada u teen probleme![]()
Flašu jelena mu rokni o glavu,neće ustati,a neće se usuditi da se vraća.
koja si ti ckapi, nemas jaja da se tuces nego odma za flasu...
Šta biste vi radili, da zateknete brata ili sestru sa tvojim-om curom-momkom?
koja si ti ckapi, nemas jaja da se tuces nego odma za flasu...
Šta biste vi radili, da zateknete brata ili sestru sa tvojim-om curom-momkom?
Ahaha vidi ga selja...Pa ako je grmalj neki 5x5 bas cu da ga dobijem...Bitno je ko je ludji,a ne ko je jaci...Jesi gledao ti neku makljazu nekad???
Ahaha vidi ga selja...Pa ako je grmalj neki 5x5 bas cu da ga dobijem...Bitno je ko je ludji,a ne ko je jaci...Jesi gledao ti neku makljazu nekad???
U pravu si,ali to je moja volja,moja odluka i ja to zelim. Cvarim se ja u mnogo gorem paklu od toga,svakog dana,svakog jutra kada ustanem.![]()
Nista ne valja! Sranje jedno, sramota sta sve prodaju. Uzmi lepo cetku i gruvaj a ne tu prskalicu, mamu im........Da li je neko od vas koristio Paint Zoom?
Zanima me nesto u vezi tog proizvoda, kupio sam ga pre 100 god. a danas sam resio da krecim stan pa hocu da probam sa tim, da vidim kako radi pos'o...![]()
ok moze ovako, imam jedan malo bedara problem tj ja sam malo glup ali sta da radim, nemam drugog kog pa pitam... Drugarica mi dolazi sutra koja nije nevina i verujem spremna za sex... :$ E sad kako da je smuvam i predjem na akciju, imate li neki trik ili nesto?XD hvala na bilokakvom odgovoru
ok moze ovako, imam jedan malo bedara problem tj ja sam malo glup ali sta da radim, nemam drugog kog pa pitam... Drugarica mi dolazi sutra koja nije nevina i verujem spremna za sex... :$ E sad kako da je smuvam i predjem na akciju, imate li neki trik ili nesto?XD hvala na bilokakvom odgovoru
Nece tebi biti sexa,brate,vidi se da si glup ko ....
Osim ako i ona nije glupa kao ....![]()
Nece tebi biti sexa,brate,vidi se da si glup ko ....
Osim ako i ona nije glupa kao ....![]()
Imam ja jedan problem: hteo bih da kupim majicu Iron Maiden ili Black Sabbath ili Judas Priest, ali ne znam u kakvim prodavnicama da ih tražim![]()
Zavisi gde zivis
Ima u Feliksu,u Sremskoj,onaj prolaz ka Zelenjaku posle Mamba ( Vulkana). Naravno ima i na buvljaku na Novom Beogradu...