Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha::hahaha:

kako volim ovu krstaricu. ovde svak pise sta oce

celsi antifa? aj sada jos reci i da je milvol antifa

a sto se tice boke, pa sta da budu gomila camuga? "nacisti" ? :D

U Britaniji generalno mrze fasiste. Nisu sad oni levicari socijalisti,ali jesu protiv neofasista i slicnih grupacija...
U Italiji npr ima dosta fasista,najvise u Laciju,ali ima i antifasista u Livornu...
A u Argentini nema toliko "camuga",raspitaj se malo. Tamo zive belci,doseljenici iz Evrope,ciji se odredjeni broj stopio sa domorodackim stanovnistvom.

Poslednja izmena:
aj samo jos ovo pa plaim :cool:

Tamo zive belci,doseljenici iz Evrope,ciji se odredjeni broj stopio sa domorodackim stanovnistvom.

produkt rasnog mesanja je ne belo dete, melez.a melez je camuga...
a dosta da im vidis face, em boja, em ne evropske crte lica.

U Britaniji generalno mrze fasiste

i ovde gresis. englezima je doslo do glave utopiska multikulturalna sredina. i sada im je zao sto su uvezli pakistance,arape,indijce i ostali sljam.
samo sada neznaju sta ce sa njima.i ogromna vecina engleza(tu se misli ofkors na belce) naravno da mrzi obojeni islamisticki sljam.

nz zasto ovo pisem jer verujem da ti znas sve to, nego ti odgovara iz nekih razloga da odbijas da verujes..

donekle ovo i ima veze sa temom. huliganizam i "nacizam" spada u teen probleme ;)

aj samo jos ovo pa plaim :cool:

produkt rasnog mesanja je ne belo dete, melez.a melez je camuga...
a dosta da im vidis face, em boja, em ne evropske crte lica.

i ovde gresis. englezima je doslo do glave utopiska multikulturalna sredina. i sada im je zao sto su uvezli pakistance,arape,indijce i ostali sljam.
samo sada neznaju sta ce sa njima.i ogromna vecina engleza(tu se misli ofkors na belce) naravno da mrzi obojeni islamisticki sljam.

nz zasto ovo pisem jer verujem da ti znas sve to, nego ti odgovara iz nekih razloga da odbijas da verujes..

donekle ovo i ima veze sa temom. huliganizam i "nacizam" spada u teen probleme ;)

Ne lupetaj gluposti :roll:

Nisi od juce na forumu . Tema ima sistem pitanje - odgovor . Ako cemo da skacemo sa teme na teme koje "mogu da se dovedu u vezi sa" teen problemima, da ja stavim odmah kljuc ;)
Dakle kraj .

Mozete nastaviti sa pitanjima i odgovorima .

koja si ti ckapi, nemas jaja da se tuces nego odma za flasu...

Šta biste vi radili, da zateknete brata ili sestru sa tvojim-om curom-momkom?

A ti si silina zato sto ces dobiti batine kad napadnes nekog 5 puta jaceg od tebe? :lol:

Flasa je tu da izravna razlike u snazi :rumenko:

OT:

Zavisi, sa bratom bih i mogao da se pomirim, ali sa devojkom nikako. Mada zavisi, ako je brat forsirao, onda bi bilo obrnuto.

Ahaha vidi ga selja...Pa ako je grmalj neki 5x5 bas cu da ga dobijem...Bitno je ko je ludji,a ne ko je jaci...Jesi gledao ti neku makljazu nekad???

brate pusti ti te priche i zaje*i flashe u tim situacijama... prisustvovao sam jednoj slichnoj sceni pre par godina, u kafani... mali lik smeshan zalece se iza ledja baji koji nije ono bash 5x5 ali 4,5x4,5 sigurno... elem, razbija mu lik flashu o glavu, i batica koji se na to samo okrenuo, uvatio ga levom rukom za duks a desnom ga olomio... i to ga je tako olomio da je napolje izlazio na nosilima... tako da to flasha, piksla, stolica... neka... mozesh chak i sa prackom da se zaje*esh a kamoli sa nechim hladnim...

ok moze ovako, imam jedan malo bedara problem tj ja sam malo glup ali sta da radim, nemam drugog kog pa pitam... Drugarica mi dolazi sutra koja nije nevina i verujem spremna za sex... :$ E sad kako da je smuvam i predjem na akciju, imate li neki trik ili nesto?XD hvala na bilokakvom odgovoru

DRUGARICA KOJA NIJE NEVINA I SPREMNA ZA SEX IDEMOOOOOOO HAHHA

ok moze ovako, imam jedan malo bedara problem tj ja sam malo glup ali sta da radim, nemam drugog kog pa pitam... Drugarica mi dolazi sutra koja nije nevina i verujem spremna za sex... :$ E sad kako da je smuvam i predjem na akciju, imate li neki trik ili nesto?XD hvala na bilokakvom odgovoru

Nece tebi biti sexa,brate,vidi se da si glup ko ....:lol:
Osim ako i ona nije glupa kao ....:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back