Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a zar devojke treba da pridju?! nepisano pravilo je da vi to morate da radite! sad, sto je malo taj sistem poremecen u poslednje vreme je vec nesto drugo... :(

Normalno, zasto ne bi trebale i one da prilaze?!? Treba da ti se svidi neki decko i ti ces ga kulirati dok ti nakon 10 god. on prvi ne pridje, a??

Svaka normalna i zrela (mislim na oko 20 i vise god.) devojka ce ti reci da je to nepisano "pravilo" jedna obicna glupost.

Evo recimo ja sam mozda 2-3x u vr' glave prisao prvi devojci, obicno su meni prilazile i nista im nije falilo...ta 2-3x sam prisao samo onim devojkama koje su me nenormalno zanimale, ove ostale bih muvao-nemuvao tj. za'ebavao bih se sa njima u drustvu, one bi se napalile i prisle mi...the end.

Normalno, zasto ne bi trebale i one da prilaze?!? Treba da ti se svidi neki decko i ti ces ga kulirati dok ti nakon 10 god. on prvi ne pridje, a??

Svaka normalna i zrela (mislim na oko 20 i vise god.) devojka ce ti reci da je to nepisano "pravilo" jedna obicna glupost.

Evo recimo ja sam mozda 2-3x u vr' glave prisao prvi devojci, obicno su meni prilazile i nista im nije falilo...ta 2-3x sam prisao samo onim devojkama koje su me nenormalno zanimale, ove ostale bih muvao-nemuvao tj. za'ebavao bih se sa njima u drustvu, one bi se napalile i prisle mi...the end.

ali tako ne bi trebalo da bude... evo ja bas imam problem sa jednim deckom koji mi se nenormalno mnogo svidja a tako sam stidljiva i glupa da ne smem ni cao da mu kazem... pevali smo zajedno u horu, i cak mi se obratio 2-3 puta a ja ne mogu ni da mu se javim... uf, kako bih bila srecna da me samo pogleda....
j.bg, bas sam snob :(

ali tako ne bi trebalo da bude... evo ja bas imam problem sa jednim deckom koji mi se nenormalno mnogo svidja a tako sam stidljiva i glupa da ne smem ni cao da mu kazem... pevali smo zajedno u horu, i cak mi se obratio 2-3 puta a ja ne mogu ni da mu se javim... uf, kako bih bila srecna da me samo pogleda....

Ja se ne sećam da sam pevao u horu :heart:
On-topic: Slažem se sa Snikersom! Htele ste ravnopravnost, eto vam je!
emogirl, moraš da se oslobodiš strahova. I ja sam se stideo i plašio pre, ali nema poente u tome :P

Bio nekad... :rumenko:

Ne znam zasto ne bi...pa zato sto is stidljiva [pa bi da on prvi prialzi... :P

@emogirl: Odgovor ćeš naći na Pubu...Da ne spamujemo ovde. Inače, evo da ne bi bilo crvenih kartončića, postaviću pitanje: devojka na fejsbuku me ispaljuje, što mi ne smeta toliko koliko mi je čudno. Jednostavno mi nikad ne odgovara. Kažem joj da me izbriše iz prijatelja, ona ništa, smaram je po ceo dan da bi me blokirala/izbrisala, ona ništa. Šta je to onda?
@Reckless: Ja se ne stidim :mrgreen:

@emogirl: Odgovor ćeš naći na Pubu...Da ne spamujemo ovde. Inače, evo da ne bi bilo crvenih kartončića, postaviću pitanje: devojka na fejsbuku me ispaljuje, što mi ne smeta toliko koliko mi je čudno. Jednostavno mi nikad ne odgovara. Kažem joj da me izbriše iz prijatelja, ona ništa, smaram je po ceo dan da bi me blokirala/izbrisala, ona ništa. Šta je to onda?
@Reckless: Ja se ne stidim :mrgreen:

u cemu je problem? U tome sto te ispaljuje ili sto nece da te blokira? :neutral::confused:

Poslednja izmena od moderatora:
E ovako....imam jedan problem,pa bi mi puno znacilo ako bi se nasao neko da mi pomogne! Potrebna mi je slika u photoshopu,ali ne bilo koja vec plakat Srbije! Plakat treba da sadrzi elemente koji inace karakterisu nasu zemlju...npr slika prestonice,zastava,priroda,nocni zivot itd. Ako je neko u mogucnosti,mada znam da su svi preokupirani svojim obavezama i da nemaju vremena za druge bila bih svima zahvalna ako bi mi nekolicina dala savet ili pomogla! Hvala unapred:worth:

nisam bas razumela u cemu je tvoj problem... ne znas da radis u photoshopu ili bi htela da neko uradi to umesto tebe?
imas na you tube-u sve moguce i nemoguce klipove o tome kako se radi u photoshopu, procesljaj to malo i naci ces sta te zanima....
ako nisi sigurna sta da stavis na sliku mogu da ti dam neke predloge, stavi grb Beograda, stavi Savu i Dunav, Kopaonik, stavi nesto vezano za Exit i Gucu, stavi Novaka Djokovica, stavi Divca, Teslu, Andrica, stavi splavove, sljivovicu, sarmu, pasulj i sta ti ja znam jos xD

E ovako....imam jedan problem,pa bi mi puno znacilo ako bi se nasao neko da mi pomogne! Potrebna mi je slika u photoshopu,ali ne bilo koja vec plakat Srbije! Plakat treba da sadrzi elemente koji inace karakterisu nasu zemlju...npr slika prestonice,zastava,priroda,nocni zivot itd. Ako je neko u mogucnosti,mada znam da su svi preokupirani svojim obavezama i da nemaju vremena za druge bila bih svima zahvalna ako bi mi nekolicina dala savet ili pomogla! Hvala unapred:worth:

Evo ja cu da pomognem... Sta treba sve da ubacim na sliku , za sta treba da sluzi itd... ?????

nisam bas razumela u cemu je tvoj problem... ne znas da radis u photoshopu ili bi htela da neko uradi to umesto tebe?
imas na you tube-u sve moguce i nemoguce klipove o tome kako se radi u photoshopu, procesljaj to malo i naci ces sta te zanima....
ako nisi sigurna sta da stavis na sliku mogu da ti dam neke predloge, stavi grb Beograda, stavi Savu i Dunav, Kopaonik, stavi nesto vezano za Exit i Gucu, stavi Novaka Djokovica, stavi Divca, Teslu, Andrica, stavi splavove, sljivovicu, sarmu, pasulj i sta ti ja znam jos xD

Hvala na savetima! No nije bas tako kao sto se cini. Nisam od onih koji cekaju na gotovo,naprotiv...drug sa kojim sa imala dogovor da to obavimo imao je preca posla tj zeznuo me zesce tako da sam izvisila! :neutral:A rok da predam sliku je do sutra. Hvala ti u svakom slucaju. Inace ja sam slike koje mi trebaju poskidala sam sa neta ali sad je sve to za badava kada ne mogu da odradim to sto treba. Evo ponudio se jokilip pa cemo da vidimo;)

E DA ! Da vise ne "spamujem" imam nekoliko problema..

Ali stvarno ozbiljno... Molim ostale da me ne zezaju... :rtfm:
Sad.. da pocnem....

1. Ne mogu da zaspim pre 6 ujutru.. cak i kad idem u prvu smenu... pa posle danju spavam po ceo dan..
2. Ne izlazim iz kuce... Uopste.. Samo sedim u sobi i nista ne radim...
3. Nemam vise volje da idem u teretanu i dizem tegove.. moji fanovi sa krstarce ,pomagajte..
4. Ne mogu da ga ne izdrkam 5x dnevno...
5. Syebao sam odnos sa mogucom buducom devojkom...
6. Ne izlazim u grad , vec 3-4 nedelje...
7. Poceo sam da igram Counter-Strike..
8. Syebao sam odnos sa drugom mogucom buducom devojkom...
9. Obrijao sam siske ispod miske , sad me zayebava to..
10. Dobicu trajni BAN sa krste...

Molim samo ozbiljne da odgovore , kako da resim ove probleme.. :think:

:rotf:

Sad.. da pocnem....

1. Ne mogu da zaspim pre 6 ujutru.. cak i kad idem u prvu smenu... pa posle danju spavam po ceo dan..
3. Nemam vise volje da idem u teretanu i dizem tegove.. moji fanovi sa krstarce ,pomagajte..

Mozda si upao u neku vrstu depresije.....Volela bih da ti pomognem,ali ne znam kako? Jedino da te tesim da sam bila u slicnoj situaciji...a da budem iskrena bila sam u jos goroj...
Pokusaj da ne mislis na nista sto bi te opterecivalo. Vrati se u teretanu..... u pocetku ce ti verovatno biti tesko i smor,ali ces se postepeno vracati u normalu..

Nije to nista Joki, ja ranije nisam mogao da izdrzim, a da ga ne bacim barem 6x... :hahaha:

Salim se, brate, bio sam ranije u istoj situaciji i mogu ti reci da jedino ti mozes nesto da izmenis....npr. to sto nisam mogao da zaspim pre 6 ja sam resio tako sto nisam ni legao jedno vece, ceo dan sam izdrzao budan i onda sam na kraju zaspao u 11 (da izdrzim do tih 11 sati je bilo nesto najteze u mom zivotu xD) te sam ustao ujutru i onda je sve krenulo po normalnom...ali ako jedno vece opet slucajno ostanes budan do 4-5 onda moras sve iz pocetka... :lol: xD

Nego, bukvalno sam iste takve fore imao, nisam izlazio po citav dan napolje, jednostavno mi se nije izlazilo, ne znam s'o...valjda sam mislio kao "isto mi da l' sedeo kuci ili napolju"...sad se kajem samo zato sto propade mi mlados' i lepota... :rida:

Znaci, izlazi i menjaj te gluposti, to utice i na mozak i na zivot...

Sad.. da pocnem....

1. Sad će raspust, pa spavaj kol'ko oš.
2.Porašće ti d.upe, dobićeš stomak, puštaćeš korenje, i zato skupi volju da izađeš napolje!
3. Teretana... Vozi biciklu ili tako nešto, bolje je to mnogo, ili treniraj američki fudbal.:D Dobro, ovo poslednje se šalim, nije to za svakoga, neki sport, npr. košarka. Ako si visok, naravno.
4..Jebi.ga, zdravo je to.
5. Kupi joj cveće i čokoladu, i problem rešen. Ili kupi novi auto ako je sponzoruša.
6. Ma izađi na terasu, valja se to.
7.Batali CS to je bre sr.anje, igraj CoD ili neke rpg-eve.
8.Isto kao pod 5.
9.Proći će.
10. To se ne bi dogodio da si bio dobar k'o 'leb, sad trpi posledice.

Nadam se da sam pomogla.
:bye:

e 'vako....svidja se meni jedan decko....mozda je tu moglo da bude nesto...
al' nije bilo vremena...jer on ode iz skole....a zivi dosta van grada tako da ne mogu ni da ga vidjam...
i sta ja sad da radim? da placem il da pocnem da pijem ? xD
a stvarno, posle vise od dve godine mi se neko svidi bas, i taj neko ode.....:(
ipak da pocnem da se drogiram??
xD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back