Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pomagajte,imam 15 god.. sa jednom sam dev koja je dve godine mladja od mene i svi moji ortaci i ortakinje misle da je ona ruzna i da je klinka i nije im jasno kako mogu da budem sa njom..... a meni je bas lepo sa njom i bas mi se svidja... sta da radim??? :dash:

Pa je l se ti ljubiš sa njom i izlaziš sa njom ili tvoji ortaci?

ee ovako. . . ja imam jedan problem
vec 2 godine sam zaljubljena u jednog decka. . .i ja sam ti njemu rekla proslog meseca. . .on je na to rekao stvarno o.O nzm sta da ti kazem . . . . . i od tad posto imamo isto drusvo se pravi kao da se nis nije desilo. . .a ja sam toliko ocajna zbog toga i padam u depresiju svaki drugi dan prosto zelim da umrem :sad2:

Sve je dobro dok se depresija javlja svaka dva dana.

Ja na FB vidim doda me neka devojka.. Ok , nije tolko ruzna , ok telo.. komentari , statusi SVE OK...
Lepo ja prihvatim i tece chat:

ona: odakle si?

okolina Nisa..
jug srbije

tacno?

Babusnica.
ti ?

znas gde je nowo selo?

ne

nema weze..ali ja sam pored nowog sela
a koje si god?

a novo selo je gde ?

znas gde je ledena stena?

da

e tu blizu
a znas gde je medjurowo?

ne
odatle si ?

ne cokot
a koje si god?

pa kazi lepo
96

ti , 97 ?

ne

nego? o.0

99

omg ! :eek:

12:52am
..................... is offline !!! -.- :rtfm:

BLOKIRAO SAM JE ISTOG TRENUTKA !!! MRZIM TAKVE "RIBE"

Jel vam se desavalo slicno ?

Joki ******, pa te 99 su najdojajnije ribe! I još je imala ok statuse i komentare! Pa o čemu razmišljaš momče!!!

jao jok bas si frajer :bye:

Slažem se, slažem se!

ma ja mislim na radodajke.
sto da odbijes to.
a ako ga je ona startovala, e treba imati muda za to, i biti spreman na ispalu.

Ja znam da ljudima prorade hormoni i na te klinke, ali 99. godiste. To bi vec bilo krivicno djelo. Treba se paziti toga, a ne samo razmisljati onom rabotom, jer posledice mogu da budu katastrofalne. A ona ako je radodajka, naci ce se neko kome ce dati, ali u takve avanture ne zelim ja licno da se upustam, sve da u podsvijeti to zelim.

to ti je pametno.
ne kazem ja da treba, nisam ja za to.
ali je cinjenica da sad devojcice sve mladje i mladje krecu u takve price :)

A i nejasni su mi punoljetni momci u trecoj, a nekad i u cetvrtoj deceniji zivota koji pristaju na avanture sa klinkama. Da li je to zato sto ih je lakse zavesti, jer su mladje i gluplje, ne znam, ali sta imaju da traze s njima. Ja s druge strane s tom i takvom djevojcicom ne bi imao o cemu da pricam, no bi se to samo zasnivalo na...khm. Sta ce mi to?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back