gost 223698
Domaćin
- Poruka
- 4.747
Ajde ne smarajte sa čokoladom i kilogramima
to, žene kad krenu ne prestaju da lupetaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ne smarajte sa čokoladom i kilogramima
Ma, znam bre, zezam se
evo,da se zalim malo
srela sam bivseg trenera pre sedam dana,i covek je zapenio kad me video,gde su misici,sva si se u mast pretvorila odvukao me je na trening i bacio me na strog rezim ishrane
i sad sam uvek gladna
i sve me boli
i jedem kao jebena beba na svakih dva sata po zalogaj nehranjive hrane
i kad sam danas dosla sa mucilista(citaj-rada u teretani sa svojim muciteljem),vidim da su moji kupili ***** mu mater,10 kg cokolada
i sad ja gledam njih,one gledaju mene
i sta mislite,da li da pojedem jednu?
edit-i dalje me gleda![]()
Kako mi se jede cokolada sad, strasno!
Hvala ti na pomoci bez tebe bih se ubio.
Sigurno je bilo pitanja oko ovog al bas i nebi da citam prslih 404 stranica.......
Mnogo mi se svidja,moje godiste i iz drugog je odeljenja...
Neznam sta da uradim,dal da joj se ja javim prvi ili da cekam..Mi smo se pre ovako ok druzili,al sad smo malo prestali da se druzimo...Neznam i kad joj pridjem sta da pricam snjom,imam ja hrabrosti al mi je bas blam ako me ispali...Tu postoji i drugi decko(fudbaler) koj se samo slihta njoj i njenim drugaricama,i onda mi on pravi ovako neku konkurenciju....
imam problem jer ne znam da li da pridjem svojoj navodno simpatiji,nisam siguran zato sto ne znam da li joj se ja svidjam i prinem se da se ne ispalim !!!!!!!!!!!!!!! Ako moze da mi pomognes bio bi ti zahvalan![]()
Sigurno je bilo pitanja oko ovog al bas i nebi da citam prslih 404 stranica.......
Neznam sta da uradim,dal da joj se ja javim prvi ili da cekam..Mi smo se pre ovako ok druzili,al sad smo malo prestali da se druzimo...Neznam i kad joj pridjem sta da pricam snjom,imam ja hrabrosti al mi je bas blam ako me ispali...Tu postoji i drugi decko(fudbaler) koj se samo slihta njoj i njenim drugaricama,i onda mi on pravi ovako neku konkurenciju....
imam problem jer ne znam da li da pridjem svojoj navodno simpatiji,nisam siguran zato sto ne znam da li joj se ja svidjam i prinem se da se ne ispalim !!!!!!!!!!!!!!! Ako moze da mi pomognes bio bi ti zahvalan![]()
@snickers
pa moze da uradi tako....sta ga kosta,ili ca da ga odbije,pa da se decko ne muci vise,ili ce da je smuva,sta da ti kazem.....