Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sigurno je bilo pitanja oko ovog al bas i nebi da citam prslih 404 stranica.......
Mnogo mi se svidja,moje godiste i iz drugog je odeljenja...
Neznam sta da uradim,dal da joj se ja javim prvi ili da cekam..Mi smo se pre ovako ok druzili,al sad smo malo prestali da se druzimo...Neznam i kad joj pridjem sta da pricam snjom,imam ja hrabrosti al mi je bas blam ako me ispali...Tu postoji i drugi decko(fudbaler) koj se samo slihta njoj i njenim drugaricama,i onda mi on pravi ovako neku konkurenciju....
po mom misljenju, prvo treba da naucis kad se recca NE pise odvojeno od reci, a kad ne.....

:hahaha:

Okej, imam problem, i zamoljio bih da pažljivo slušate (stvarno imam, nemojte se zezati)

Ima tu jedna devojka :rumenko: čiju sam lepotu prozreo tek sada, posle godinu dana poznanstva

uglavnom, uskoro će biti kućna žuraja neka, poznanici prijatleji braća drugovi i ja. Moj posao će biti da puštam muziku, znači DJ preko winampa

voleo bih da joj pridjem :rumenko: ali tu je problem - ona mene ne podnosi. Kad kažem ne podnosi - mislim - povraća joj se kad me vidi.

Nije to odjednom, nego smo imali epizodu, gde sma ja njoj slao nešto preko mobilnog a ona htela normalno da priča, uglavnom sasvim fina i pametna devojka, nego sam ja zasrao (rekao sam joj nadmeno neke ružne stvari putem SMS-a) i od tad mi se samo javlja u gradu, ovako kulira... dakle, da ne shvatite pogrešno - nisam je vredjao, nego sam odgovarao ironično i u jednom momentu su se medju mojim rečima našlo i nešto što bi svaka devojka shvatila kao blagu vulgarnost (tad sam bio nadrkan, i nije mi se svidjala, a dan pre tog nemilog dogadjaja smo igrali monopol kod nje kući, i stvarno ništa nisam osećao prema njoj, samo drugarstvo)

čujem od meni bliskog druga sada da - kad je čula da ću ja puštati muziku, smračilo joj se pred očima

medjutim, već neko vreme mislim na nju, i shvatam da je jako lepa i da je pametna i da je sve nešto lepo :rumenko:... i ranije je bila lepa, nego sam ja kao bio zauzet nešto, pa kao nisam - ali je nisam na taj način gledao, samo na drugarskoj liniji - poneki izlazak (pošto ja ne volim da izlazim preterano), ili eventualno odem kod nje da igram plejstejšn s njenim bratom (više ne idem, ne smem)...

pitanje je prosto, i moj univerzalni odgovor sa danas otvorene teme - ne važi. A pitanje je:

ŠTA DA RADIM? Kako da joj pridjem, da ispravim grešku? :rida:

Pa da, ali to je bilo pre nekoliko meseci, mada sam tad istinski lupetao svašta

ali ne vidim svrhu: "e, izvini što sam ti napisao one ružne stvari pre par meseci bla bla bla cmizdr cmizdr miczdr"

u prevodu - pravi šmekeri zaboravljaju, a ja moram da slinim pred tobom za takvo sranje

da se odigralo pre nedelju dana poslao bih diskretno "izvini", inače - sad moram da joj se podvučem pod kožu bez spominjanja toga

Pa da, ali to je bilo pre nekoliko meseci, mada sam tad istinski lupetao svašta

ali ne vidim svrhu: "e, izvini što sam ti napisao one ružne stvari pre par meseci bla bla bla cmizdr cmizdr miczdr"

u prevodu - pravi šmekeri zaboravljaju, a ja moram da slinim pred tobom za takvo sranje

da se odigralo pre nedelju dana poslao bih diskretno "izvini", inače - sad moram da joj se podvučem pod kožu bez spominjanja toga

pa ne vidim ni ja svrhu: "sta ima?" u prevodu: "nema veze sto sam ti pre mesec dana pisao gluposti i koznakakve gadosti, ako si se uvredila i ako sam ti se smucio, ko ga j...nisu mi vazna tvoja osecanja....ajde da se ponasamo kao da nikad nista nije bilo...."

:think: ne bih rekla da to ide tako....ako neces da se izvinis da ne bi izgubio dostojanstvo, zato sto si frajer, ponosan, ili kako god, onda zajebi....

Imam problem, da imam ih više jedan je primarni trenutačno
ne nisam dobio vaške, nego
je l je dizajn enterijera faks ili viša škola i šta se polaže za prijemni za onog ko ima nadam se završeno srednje četvorogodišnje obrazovanje, na infostudkom piše da se polaže srpski istorija istorija umetnosti i engleski za one sa trogodišnjom školom

Odgovorila je da će ići, razmenili smo par reči, uglavnom o tome šta ima kod onog drugog, pohvalio sam se da ću puštati muziku (:confused:) i pitao je da li ima neku specijalnu želju, na šta je odgovorila više nego nezainteresovano, u fazonu- "ne, opušteno" (:rida:) da bi mi par poruka kasnije rekla da ima neke goste i da ne može sad da se dopisuje.

odoh po kanap.

Imam problem, da imam ih više jedan je primarni trenutačno
ne nisam dobio vaške, nego
je l je dizajn enterijera faks ili viša škola i šta se polaže za prijemni za onog ko ima nadam se završeno srednje četvorogodišnje obrazovanje, na infostudkom piše da se polaže srpski istorija istorija umetnosti i engleski za one sa trogodišnjom školom

Aman, imaš pdf za škole i univerzitete, a imaš i gugl, za ovo moje nema gugla, samo forumaši

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back