Okej, imam problem, i zamoljio bih da pažljivo slušate (stvarno imam, nemojte se zezati)
Ima tu jedna devojka

čiju sam lepotu prozreo tek sada, posle godinu dana poznanstva
uglavnom, uskoro će biti kućna žuraja neka, poznanici prijatleji braća drugovi i ja. Moj posao će biti da puštam muziku, znači DJ preko winampa
voleo bih da joj pridjem

ali tu je problem - ona mene ne podnosi. Kad kažem ne podnosi - mislim - povraća joj se kad me vidi.
Nije to odjednom, nego smo imali epizodu, gde sma ja njoj slao nešto preko mobilnog a ona htela normalno da priča, uglavnom sasvim fina i pametna devojka, nego sam ja zasrao (rekao sam joj nadmeno neke ružne stvari putem SMS-a) i od tad mi se samo javlja u gradu, ovako kulira... dakle, da ne shvatite pogrešno - nisam je vredjao, nego sam odgovarao ironično i u jednom momentu su se medju mojim rečima našlo i nešto što bi svaka devojka shvatila kao blagu vulgarnost (tad sam bio nadrkan, i nije mi se svidjala, a dan pre tog nemilog dogadjaja smo igrali monopol kod nje kući, i stvarno ništa nisam osećao prema njoj, samo drugarstvo)
čujem od meni bliskog druga sada da - kad je čula da ću ja puštati muziku, smračilo joj se pred očima
medjutim, već neko vreme mislim na nju, i shvatam da je jako lepa i da je pametna i da je sve nešto lepo

... i ranije je bila lepa, nego sam ja kao bio zauzet nešto, pa kao nisam - ali je nisam na taj način gledao, samo na drugarskoj liniji - poneki izlazak (pošto ja ne volim da izlazim preterano), ili eventualno odem kod nje da igram plejstejšn s njenim bratom (više ne idem, ne smem)...
pitanje je prosto, i moj univerzalni odgovor sa danas otvorene teme - ne važi. A pitanje je:
ŠTA DA RADIM? Kako da joj pridjem, da ispravim grešku?