Dr. House
Primećen član
- Poruka
- 916
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xD
Počeo sam da izlazim sa ćerkom profesorke matematike iz srednje... koja je par godina mlađa od mene, i do jaja nam je! Problem je što je meni njena majka predavala 4 godine, i što sam sve četiri godine imao dvojkui žena nema baš najbolje mišljenje o meni (i ako mi je to jedina tako niska ocena, pored fizike), i jednom joj je rekla "nije on za tebe, mogla si da nađeš nekog pametnijeg", što me je uvredilo.
Mislim, ako me nisu zanimale kvadratne nejednačine i qurci palci ne znači da sam glup, i još manje da nisam dobar za njenu ćerku.
Dajte neki savet... bilo šta... da li ima smisla nastavljati sa tim??
Drugi problem je što kad god je pogledam, pošto ima majčine oči, ja vidim njenu majku kako se obrušava na mene sa gomilom nejadnačina...i malo mi je neprijatno... jednom sam čak i sanjao da mi je njena majka dala zbirku zadataka da rešim, ako ocu da budem sa ćerkom....Help!

sniki, 'naci mene ces da zenis?
obecavam da necu da zahtevam predbracni ugovor i ta sranjja... nasa ljubav je cista

ghaha,ja ne znam nikog ko nije taj film pogledao vise od 2 puta![]()
![]()
Konacno neko normalanja nisam... film je skroz bezveze...i taj jedan put mi je bilo previse...
![]()
Film nije nista posebno a digli su ga u nebesa...Počeo sam da izlazim sa ćerkom profesorke matematike iz srednje... koja je par godina mlađa od mene, i do jaja nam je! Problem je što je meni njena majka predavala 4 godine, i što sam sve četiri godine imao dvojkui žena nema baš najbolje mišljenje o meni (i ako mi je to jedina tako niska ocena, pored fizike), i jednom joj je rekla "nije on za tebe, mogla si da nađeš nekog pametnijeg", što me je uvredilo.
Mislim, ako me nisu zanimale kvadratne nejednačine i qurci palci ne znači da sam glup, i još manje da nisam dobar za njenu ćerku.
Drugi problem je što kad god je pogledam, pošto ima majčine oči, ja vidim njenu majku kako se obrušava na mene sa gomilom nejadnačina...i malo mi je neprijatno... jednom sam čak i sanjao da mi je njena majka dala zbirku zadataka da rešim, ako ocu da budem sa ćerkom....Help!

Ne mogu da verujem da se i ovo desava.Počeo sam da izlazim sa ćerkom profesorke matematike iz srednje... koja je par godina mlađa od mene, i do jaja nam je! Problem je što je meni njena majka predavala 4 godine, i što sam sve četiri godine imao dvojkui žena nema baš najbolje mišljenje o meni (i ako mi je to jedina tako niska ocena, pored fizike), i jednom joj je rekla "nije on za tebe, mogla si da nađeš nekog pametnijeg", što me je uvredilo.
kazi joj da ako pocne i dalje da te smara da ima da joj dokazes sa njenom cerkom da su 1+1=3

Otkako sam ovoj Fashion otkrio prvu ljubav i poslao 3 porukice, mnogo se prokurcila i glumi mi ribu ovde...treba to neko izlupati (zna se cime) ...![]()

ahahahahahaa brate moj tebe cak ona i snovima proganjakazi joj da ako pocne i dalje da te smara da ima da joj dokazes sa njenom cerkom da su 1+1=3
![]()
![]()

evo,da se zalim malo
srela sam bivseg trenera pre sedam dana,i covek je zapenio kad me video,gde su misici,sva si se u mast pretvorila odvukao me je na trening i bacio me na strog rezim ishrane
i sad sam uvek gladna
i sve me boli
i jedem kao jebena beba na svakih dva sata po zalogaj nehranjive hrane
i kad sam danas dosla sa mucilista(citaj-rada u teretani sa svojim muciteljem),vidim da su moji kupili ***** mu mater,10 kg cokolada
i sad ja gledam njih,one gledaju mene
i sta mislite,da li da pojedem jednu?
edit-i dalje me gleda![]()

evo,da se zalim malo
srela sam bivseg trenera pre sedam dana,i covek je zapenio kad me video,gde su misici,sva si se u mast pretvorila odvukao me je na trening i bacio me na strog rezim ishrane
i sad sam uvek gladna
i sve me boli
i jedem kao jebena beba na svakih dva sata po zalogaj nehranjive hrane
i kad sam danas dosla sa mucilista(citaj-rada u teretani sa svojim muciteljem),vidim da su moji kupili ***** mu mater,10 kg cokolada
i sad ja gledam njih,one gledaju mene
i sta mislite,da li da pojedem jednu?
edit-i dalje me gleda![]()
koga briga za tvoju matematiku,ja sam u zivotnoj dilemi
@vervest-trcala sam
ali,znajte,odnela sam ih u drugu sobu,da ih ne gledam
mali korak za svet,veliki za mene