- Poruka
- 32.028
Ma privatni fakulteti me ne interesuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti ,samo 3 godine , milina , a nije cak ni privatno .
http://www.vslpu.edu.rs/content/Katedra/DizajnEnterijera.aspx
Pa ima na FTN-u isto neki dizajn , traje 5 godina i ima pun qurac ispita, bas ozbiljna stvar, studirala jedna moja drugarca al se posle zavrsetka vratila u ZR i udala pa vise i nismo u kontaktu da je pitam za detalje , al je bas ozbiljno delovalo to njeno studiranje za vreme kog smo se druzili http://www.ftn.uns.ac.rs/index.php?mode=view&action=ftn_announcements§ion=giMa dodjem ti pivo i dva piva, ovo sam već znao, rekoh da l ima nešto ozbiljnije al valjda je škola takva da ozbiljno i ne mogu da naprave, u svakom slučaju ti dodjem pivo
Ja već uveliko studiram, nego imam problem s bivšom drugaricom, od koje bih sad da načinim ribu
čekiraj par postova unazad
Pa i idemo u subotu na žurku, biću DJ crno oko tigrovo
a i ne bih da budem tako teatralan, prići ću joj, i reći da mi se svidja i to je to
oću ****** da joj se izvinjavam, nek se ona meni izvini što me odyebala sinoć u dopisivanju SMS-om
da je to moje proseravanje bilo pre nedelju dana bih - ovako, neine
nek nauči derište da ne bude zlpamtilo
eiiii, njah, danas skapirah da apsolutno nemam pojma sta cu upisati... koji fax, sta, kako...
do pre par dana sam bila u tripu oko novinarstva, vec sam videla sebe na Politickim naukama na toj katedri
i onda skapiram da to ne zelim
u stvari, ne postoji nijedna stvar koja me u tolikoj meri interesuje da bih mogla da joj posvetim citav svoj zivot (pa cak ni 4 dine studiranja)
e sad, sta koji 'rac da radim kad ne postoji apsolutno nista, nijedan fax na kome vidim sebe sledece godine
bedak totalni,nmg da verujem da je do ovoga doslo
msm, rekla sam samoj sebi da ic ne moram da studiram, da cu d'idem u Juznu Afriku da cistim male zivotinjke od nafte i tako to, al' nmg posto su mi svi u familiji akademski gradjani i ima da me rastrgnu konj'ma na repove
a i keva treba sledece godine da trlja nos koleginicama kako ima 3 prepametne kceri na beogradskom univerzitetu, i nmg to da joj uskratim![]()
eiiii, njah, danas skapirah da apsolutno nemam pojma sta cu upisati... koji fax, sta, kako...
do pre par dana sam bila u tripu oko novinarstva, vec sam videla sebe na Politickim naukama na toj katedri
i onda skapiram da to ne zelim
u stvari, ne postoji nijedna stvar koja me u tolikoj meri interesuje da bih mogla da joj posvetim citav svoj zivot (pa cak ni 4 dine studiranja)
e sad, sta koji 'rac da radim kad ne postoji apsolutno nista, nijedan fax na kome vidim sebe sledece godine
bedak totalni,nmg da verujem da je do ovoga doslo
msm, rekla sam samoj sebi da ic ne moram da studiram, da cu d'idem u Juznu Afriku da cistim male zivotinjke od nafte i tako to, al' nmg posto su mi svi u familiji akademski gradjani i ima da me rastrgnu konj'ma na repove
a i keva treba sledece godine da trlja nos koleginicama kako ima 3 prepametne kceri na beogradskom univerzitetu, i nmg to da joj uskratim![]()