pecurka93
Aktivan član
- Poruka
- 1.016
hah,aj molimo se da je solidan djak.....a bem ga,sad videh da je napisao da ne idu zajedno u raz
....
a realno to sa pomaganjem je vec zastarelo...mene kad neko pita za pomoc ja mu dam svesku...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hah,aj molimo se da je solidan djak.....a bem ga,sad videh da je napisao da ne idu zajedno u raz
....
a realno to sa pomaganjem je vec zastarelo...mene kad neko pita za pomoc ja mu dam svesku...
Vr.dobar hmm..
Ja vas lepo pitam.. :/

Vr.dobar hmm..
Vr.dobar hmm..

aj srecno
 aj srecno 
 GaciceOfTheTigerrr roooarr
 GaciceOfTheTigerrr roooarrBrate, mi o toj devojci ne znamo nista osim da je pametna, a i to je ? ...dakle, pridji joj kao sti si prilazio svim ostalim devojkama (ako jesi) i budi samouveren, nemoj mucati i glupirati se i sve bi trebalo biti ok...nemoj navaljivati, pricaj normalno, kao sto pricas sa drugaricom...

Hahahah meni je ovde nesto drugacije..Zato sto sam ih sve znao iz osnovne i tako mi je sve islo, ali sad sam u srednjoj nova skola, novo drustvo, nove devojke, sve novo mnogo je komplikejsn..E ljudi slazu mi se one gacice uz avatarGaciceOfTheTigerrr roooarr
ahaha...1:0 za mene...to sam vec rekla...

aj sledeci problem....
 aj sledeci problem....Nemam vremena ja za to startovanje iz prolaza ja sam se vec zaljubio <333333333

Ako pridjes odmah ima da se prestravi i cao vezi.

a ja na kolokvijum,a veze nemam!

Ybg, gde je sad taj Stiven matematicar kad nam treba?? Stvarno bi mogao ovde pomoci... xD
P.S. Idi na pdf skole, tamo mora da ima nesto 'ebiga

Tako je...sve se mora polako...
Ja se secam kad se jedna iz srednje zaljubila u mene tako sto joj se uvek nasmesim kad prodje pored mene...naravno, ja nisam planirao da je muvam, slucajno se zadesilo
Ali ja imam zlatan osmeh, tako da