Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obzirom da mi je ćale bio jedan od najboljih studenata u generaciji na beogradskom ETF-u, ono, snizi ton.
Prosto obozavam tatine sinove. :roll:

Ja se bavim društvenim naukama, pre svega, i nemam živaca da trpim nekoga kom je ego na sedmom oblaku. Pomozi dečku, umesto što pričaš u prazno. Prosto je.
Pomogla sam mu time sto sam ispravila gresku koju si TI napravio. I sto se mesas u nesto u sta se ne razumes? Drzi se ti tvojih "drustvenih nauka".

Da je decko egzaktno postavio pitanje, dobio bi egzaktan odgovor. Ali, ovako... Mogu pola naci :dash: sta je hteo da pita.

Ja nisam tatin sin. Roditelji su mi razvedeni, i živim sam, a još nisam napunio 20 godina.

Držim se ja mojih "društvenih nauka", ali bez doze nipodštavanja koju ti pokazuješ prema mom fahu svojim pisanjem.

Valjda znaš na koju podelu misli. Mada je sada već kasno. Da sam našao tabelu, sam bih mu je prosledio, da bar probam da pomognem, jer nisam uobražen poput tebe, recimo.

Ne obraćaj mi se više. Dovidjenja

Jedan profesor u mom kraju koga sam nazvao sinoc mi rece da dodjem danas u 7 ujutru da predjemo preko ovog sto mi nije jasno. Pazi, covek nema slobodnog mesta i nadje mi zato sto sam rekao da mi danas pismeni. Koja je to velicina od coveka. Znaci skidma mu kapu. Pomogao je koliko je mogao u ovom zadnjem trenutku.

Hvala i svima vama odavde, barem sam nesto naucio pre nego sto sam otisao kod njega.
Javim kako sam uradio ;)

E pa, kasno videh, a verovatno sam mogao da ti pomognem, matematiku iz srednje faktichki drzhim u malom prstu. Najbolje da ti preskochish to sutra, a za sledeci put prvo pogledaj shta ti tachno treba, pa dodji po pomoc ovde. ;)
Ne kolega neka dodje na pdf PRIDRODNE NAUKE :manikir:
Jedan profesor u mom kraju koga sam nazvao sinoc mi rece da dodjem danas u 7 ujutru da predjemo preko ovog sto mi nije jasno. Pazi, covek nema slobodnog mesta i nadje mi zato sto sam rekao da mi danas pismeni. Koja je to velicina od coveka. Znaci skidma mu kapu. Pomogao je koliko je mogao u ovom zadnjem trenutku.

Hvala i svima vama odavde, barem sam nesto naucio pre nego sto sam otisao kod njega.
Javim kako sam uradio ;)

Ne nije dobar covek nego oce da ti uzme pare :lol:

Javim kako sam uradio ;)

ma da te nije on saobalio dok si ti možgao o tangensima...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back