pecurka93
Aktivan član
- Poruka
- 1.016
da, intervenisite...ko se javlja da ide sa njim i slika??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj će ladno da obuče tigraste gaće, intervenišite ljudi
p.s. možda zagrize i maslačak![]()

Joj ljudi smislio sam jedan lukav plan xD ..Javljam vam sutra sta je bilo..![]()

Aha, znam, to je onaj trip - sinus kroz kosinus jednako sinus, kosinus kroy sinus, jednako kosinus

ne zanima me je li tačno..
Gore je to sto si naveo netačnu informaciju, nego da si cutao. ne studiramo svi FTN, je l' te...
Prosto obozavam tatine sinove.Obzirom da mi je ćale bio jedan od najboljih studenata u generaciji na beogradskom ETF-u, ono, snizi ton.
Pomogla sam mu time sto sam ispravila gresku koju si TI napravio. I sto se mesas u nesto u sta se ne razumes? Drzi se ti tvojih "drustvenih nauka".Ja se bavim društvenim naukama, pre svega, i nemam živaca da trpim nekoga kom je ego na sedmom oblaku. Pomozi dečku, umesto što pričaš u prazno. Prosto je.
sta je hteo da pita.... još nisam napunio 20 godina.

Ne kolega neka dodje na pdf PRIDRODNE NAUKEE pa, kasno videh, a verovatno sam mogao da ti pomognem, matematiku iz srednje faktichki drzhim u malom prstu. Najbolje da ti preskochish to sutra, a za sledeci put prvo pogledaj shta ti tachno treba, pa dodji po pomoc ovde.![]()

Jedan profesor u mom kraju koga sam nazvao sinoc mi rece da dodjem danas u 7 ujutru da predjemo preko ovog sto mi nije jasno. Pazi, covek nema slobodnog mesta i nadje mi zato sto sam rekao da mi danas pismeni. Koja je to velicina od coveka. Znaci skidma mu kapu. Pomogao je koliko je mogao u ovom zadnjem trenutku.
Hvala i svima vama odavde, barem sam nesto naucio pre nego sto sam otisao kod njega.
Javim kako sam uradio![]()

Ne kolega neka dodje na pdf PRIDRODNE NAUKE
Ne nije dobar covek nego oce da ti uzme pare![]()
Jedan profesor u mom kraju koga sam nazvao sinoc mi rece da dodjem danas u 7 ujutru da predjemo preko ovog sto mi nije jasno. Pazi, covek nema slobodnog mesta i nadje mi zato sto sam rekao da mi danas pismeni. Koja je to velicina od coveka. Znaci skidma mu kapu. Pomogao je koliko je mogao u ovom zadnjem trenutku.
Hvala i svima vama odavde, barem sam nesto naucio pre nego sto sam otisao kod njega.
Javim kako sam uradio![]()
Dete, bolje idi spavaj.
S kime se ja dopisujem![]()
![]()