mkzklz
Primećen član
- Poruka
- 820
Ja nisam išao u srednju, ja sam odmah posle osnovne na zanat kreno 
Savetovao bih vam da napustite školu i idete na zanat.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni nije jasno zasto Hari Poter ne napravi sociva magiom? Dobro bi mu se slagala uz onaj oziljak na celendri...
e jesi kralj...
e jesi kralj...

Ljudi moji čuda velikoga...no da ne dužim...ovako..ima tu neki dečko...ne sviđa se on meni nešto...direktno startovanje ne dolazi u obzir...imamo zajedničke prijatelje, ali meni to malo bedno.....i tako....kako, šta?
Ja ako nešto ne promenim uskoro odoh u manastir....
Ljudi moji čuda velikoga...no da ne dužim...ovako..ima tu neki dečko...ne sviđa se on meni nešto...direktno startovanje ne dolazi u obzir...imamo zajedničke prijatelje, ali meni to malo bedno.....i tako....kako, šta?
Ja ako nešto ne promenim uskoro odoh u manastir....

udri...![]()
I meni je bijedno, ali ybg, zivot je bijedan, sto prije to shvatis, lakse ce ti biti poslije.
Pa ponovicu vec receno...udri![]()

Ma udariću ja...no kako...![]()

Zar se to radi? 
imam jedno pitanje,nije bas problem ali nigde nisam nasla bas da neko tako nesto pita...zanima me dali je normalno da devojka(zena) p*si muskarcu?
imam jedno pitanje,nije bas problem ali nigde nisam nasla bas da neko tako nesto pita...zanima me dali je normalno da devojka(zena) p*si muskarcu?

Svakako NE! Pu,pu,pu...o cemu ti to razmisljas?? O svasta...ccc
Salim se, samo ti pusi...