- Poruka
- 32.028
Ovoj ocu novog muza stari se pokvario, sto zna da kuva, voli planinu, more i sve redom
kolegenicinu temu nisam ni videla nije valjda da se dotle doguralo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovoj ocu novog muza stari se pokvario, sto zna da kuva, voli planinu, more i sve redom

Citiram uvodni post i posaljem odgovor i pise mi obavestite veb mastera nemate pristup
ja nisam gledao Pamelin, ali cu.... Nego, sa 19, ti bi vec uveliko trebala da predjes sa vizuelnog na stvarno, ako me razumes- prosto receno: SA RECI NA DELA!!!

Ti da ćutiš...nemaš pravo glasa....xDmnogo ona drvi bezveze mesto da se zapravo bavi...delanjem![]()
a ko je rekao da se ona vec ne bavi? Omg!! Wtf?

Zaljubio sam se u Tinu.

911s [SK];14654365:Jel beznadežno?![]()

Pa ***, bila je teska kurvestija, i "udata"(to ti je ono kad se zalepi za jednog i tako godinama), tako da...
A najjace je sto se pored mene,i ostatak muske populacije lozio na nju
Sad se raspada.

Takve se uvek raspadnu...
hahaha xD

911s [SK];14654483:Kako možete više od tri meseca da budete beznadežno zaljubljeni u nekoga to mi nikad neće biti jasno...

911s [SK];14654632:Što, jel sva u dupetu? Pozadinka?![]()

kako moj jedan ortak kazhe "ZGODNA JE U FACI"![]()
911s [SK];14654483:Kako možete više od tri meseca da budete beznadežno zaljubljeni u nekoga to mi nikad neće biti jasno...

Hajde ljudi ne dirajte mi Tinu. Prepisao sam citav prijemni iz Srpskog od nje, a na mati je pocela da place pa je sam opet zahvaljujuci njoj mogao da prepisem
Msm bilo je tu koristi, kad malo pogleda covek, tako da eto nije protraceno vreme
A i ono, nije da smo bas citav dan pricali i mislili o njoj, pa da kazemo da smo izgubili to vreme.
To je bilo vise u fazonu krenemo da ismevamo njenog brata debila i onda tu pocne spika.
a ko je rekao da se ona vec ne bavi? Omg!! Wtf?

Pitanje ti je klinacko sr anje
Pa ne znam, nije to moguce, ljudi se ne menjaju i ne pretvaraju iz kocke u loptu. Mozda eventualno iz kocke u kvadar, ali nesto drasticno...
ako su promenili odnos prema tebi,ne znaci da je celo njihovo bivstvovanje preokrenuto za 180 stepeni.