Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovoj ocu novog muza stari se pokvario, sto zna da kuva, voli planinu, more i sve redom
kolegenicinu temu nisam ni videla nije valjda da se dotle doguralo

Hahaha...:lol::lol:

Citiram uvodni post i posaljem odgovor i pise mi obavestite veb mastera nemate pristup

Meni pise to cim citiram post...ne mogu da kucam poruku...

Hajde ljudi ne dirajte mi Tinu. Prepisao sam citav prijemni iz Srpskog od nje, a na mati je pocela da place pa je sam opet zahvaljujuci njoj mogao da prepisem :D
Msm bilo je tu koristi, kad malo pogleda covek, tako da eto nije protraceno vreme

A i ono, nije da smo bas citav dan pricali i mislili o njoj, pa da kazemo da smo izgubili to vreme.
To je bilo vise u fazonu krenemo da ismevamo njenog brata debila i onda tu pocne spika.

Hajde ljudi ne dirajte mi Tinu. Prepisao sam citav prijemni iz Srpskog od nje, a na mati je pocela da place pa je sam opet zahvaljujuci njoj mogao da prepisem :D
Msm bilo je tu koristi, kad malo pogleda covek, tako da eto nije protraceno vreme

A i ono, nije da smo bas citav dan pricali i mislili o njoj, pa da kazemo da smo izgubili to vreme.
To je bilo vise u fazonu krenemo da ismevamo njenog brata debila i onda tu pocne spika.

Dobro je imati sex simbol u skoli....

Pitanje ti je klinacko sr anje
:)

Pa ne znam, nije to moguce, ljudi se ne menjaju i ne pretvaraju iz kocke u loptu. Mozda eventualno iz kocke u kvadar, ali nesto drasticno...

ako su promenili odnos prema tebi,ne znaci da je celo njihovo bivstvovanje preokrenuto za 180 stepeni.

Nebitno... Ma, i to sto kazes, msm dosta njih je bilo ser i pre, ali sto vise sazrevaju u veca sranja se uvaljuju...

Ne, odnos prema meni je ostao isti gotivimo se i dalje, ali jednostavno mi je zao da gledam nekoga sa kim sam odrastao kako propada(opet kazem, nisu u pitanju klinacka sranja), msm dobro ovo poslednje se odnosi na pojedinca...

Nema veze, pustio sam sebe da razmisljam u glas :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back