Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па не мора профи да се бави пливањем.
Може отићи 2 пута недељно на базен.
Нисам стручан па не знам које активности утичу повољно,а које неповољно на ра дсрца.
Није се са тим зајебавати.

Па не мора профи да се бави пливањем.
Може отићи 2 пута недељно на базен.
Нисам стручан па не знам које активности утичу повољно,а које неповољно на ра дсрца.
Није се са тим зајебавати.

Da, dva puta na bazen je sasvim optimalno . Taman dovedes i zdravlje i izgled u red . Nista preterano, niko ga ne tera svaki dan . Jedared ode za vikend jedared u toku nedelje .

Dobro,ne umirem još,probaću trbušnjake i sklekove.Zbog tremora ruku,preporučeno mi je da uzmem neki sport gde se može koristiti makar jedna ruka,da se još poboljšaju refleksi(ne,ne može šah,već sam pitao :mrgreen: ).Plivanje ću praktikovati uz biciklizam,pošto je lokalno jezero zapravo septička jama,tako da ću ići na bazen u gradu.
Sad,koji sport sa rukama da izaberem? o.O .Običan tenis neću da komentarišem,mačevanje je preskupo(ne zove se džabe aristokratski sport),a stoni tenis mi je preporučio drug,ali nisam siguran :confused:

Za svaki slučaj,napisaću testament.Stivi i Sniki,vama ostavljam svoju repku :)

Idi na trcanje...Evo sad je odlicno vreme ,posle kise,nije vrucincina...

a cekaj kako iskontrolistati sebe,
probao sam, ne mogu
svaki put kad me zakaci na chatu ja moram da kazem nesto, svaki put kad se nasalim sa njom takodje kazem nesto sto me odaje . neki pritajni flert koji ona provaljuje i ne mogu protiv toga .
sta znaci za tebe "iskontrolisati se" :/ ?

znachi da ne kazhesh "neshto shto te odaje"
ponashaj se normalno.

Ko dovede izgled u red sa 2 puta na bazenu nedeljno, ja mu dam £1000. Sad. O'ma'.

i ja isto.
Prvo i osnovno, promena ishrane kompletna je neophodna, za dovodjenje u red nije dovoljno samo raditi neshto, bitno je i jesti odredjene stvari.
Drugo, minimalno je 3x nedeljno, svaki drugi dan, pon,sre,pet, i 2 dana pauze. Kasnije se mozhe povecati na 4x nedeljno, kad prodje prilagodjavanje.
Mada, kako sam prochitao momak ima problem sa srcem, tako da plivanje nije preporuchljivo, mozhe da se bavi obichnim trchanjem, + da radi vezhbe, ili teretana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back