gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
Stivi se napio?
Alkoholizam je takodje teen problem
Alkoholizam je takodje teen problem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па не мора профи да се бави пливањем.
Може отићи 2 пута недељно на базен.
Нисам стручан па не знам које активности утичу повољно,а које неповољно на ра дсрца.
Није се са тим зајебавати.
Stivi se napio?
Alkoholizam je takodje teen problem![]()

Dobro,ne umirem još,probaću trbušnjake i sklekove.Zbog tremora ruku,preporučeno mi je da uzmem neki sport gde se može koristiti makar jedna ruka,da se još poboljšaju refleksi(ne,ne može šah,već sam pitao).Plivanje ću praktikovati uz biciklizam,pošto je lokalno jezero zapravo septička jama,tako da ću ići na bazen u gradu.
Sad,koji sport sa rukama da izaberem? o.O .Običan tenis neću da komentarišem,mačevanje je preskupo(ne zove se džabe aristokratski sport),a stoni tenis mi je preporučio drug,ali nisam siguran
Za svaki slučaj,napisaću testament.Stivi i Sniki,vama ostavljam svoju repku![]()
Idi na trcanje...Evo sad je odlicno vreme ,posle kise,nije vrucincina...

Da, dva puta na bazen je sasvim optimalno . Taman dovedes i zdravlje i izgled u red . Nista preterano, niko ga ne tera svaki dan . Jedared ode za vikend jedared u toku nedelje .
Ko dovede izgled u red sa 2 puta na bazenu nedeljno, ja mu dam £1000. Sad. O'ma'.
Sad sam bas krenuo da kazem nesto na ovu foru...ja znam da matori ljudi koji imaju problema sa srcem najcesce idu da setaju ili trce...tako da je i to kul...ali sve u granicama normale, normalno...![]()
sta da radim? prva noc da sam bila u zatvoru druga noc da me juri neko cudoviste posle ne znam sta vec i veceras da su mene i moju drugaricu neki likovi krenuli da siluju i tako jurnjava i ostalo
kuukuuuDobro .
Al' plivanje je kardio, ne moze to nesto znacajno da promeni 'sem neke minimalne poboljsane "zategnutosti" (a i to ako ides redovno), koja je u stvari proizvod smanjenja sala (usled kardia jel'te
)...a cekaj kako iskontrolistati sebe,
probao sam, ne mogu
svaki put kad me zakaci na chatu ja moram da kazem nesto, svaki put kad se nasalim sa njom takodje kazem nesto sto me odaje . neki pritajni flert koji ona provaljuje i ne mogu protiv toga .
sta znaci za tebe "iskontrolisati se" :/ ?
imam ja problem..svaki noc sanjam kosmaresta da radim? prva noc da sam bila u zatvoru druga noc da me juri neko cudoviste posle ne znam sta vec i veceras da su mene i moju drugaricu neki likovi krenuli da siluju i tako jurnjava i ostalo
kuukuuu
Pa manje gledaj horore uvece, sta da ti kazem 
Ko dovede izgled u red sa 2 puta na bazenu nedeljno, ja mu dam £1000. Sad. O'ma'.
znachi da ne kazhesh "neshto shto te odaje"
ponashaj se normalno.

epa vidis to je nemoguce
nasi razgovor se uvek na kraju svedu na razgovor u vezi sa "tim" kako god poceli .
Zato sam i uradio to . No communication is good communication![]()

I onda je dosao neko od forumasa da vas spasi?Pa manje gledaj horore uvece, sta da ti kazem
![]()
Pa to mozhe biti samo zato shto ti navlachish na tu stranu.
Jel treba treci put u 2 dana da se na ovom forumu pominje pikasova izreka?![]()

pa nisam gledala horore ima nekoliko meseci....
Hvala stivi![]()

a kako znas da JA navlacim na tu stranu ? Ne mogu da kazem da i ja nekad nesto okrenem na to, ali usudio bih se da kazem da je i ona "krivac" . Tu negde 50:50 .
Ne treba gospodaru![]()

onda ti nikakve blokade po fejsu nece pomoci, kad imash problem sa samim sobom.