zdravo forumasi.Imam 17 god i nikada nisam imao curu, nikad nisam imao psihickih problema zbog toga.Potreba za ovim se povecala pre 7-8 meseci.Interesuje me nauka-mali broj ljudi me podrzava u tome.Introvertan sam i uvek sam ziveo u nekom svom svetu i uvek imao neki svoj mir, ali sam uvek imao drugove sa kojima sam pricao o razno raznim temama.Imao sam socijalnu fobiju(blazi oblik) od koje sam se oslobodio u protekla dva meseca u potpunosti.Takodje sam imao komplekse u vezi fizickog izgleda, i to je prevazidjeno u potpunosti

.Do pre 3 meseca sam slabije izlazio,ali od tada sam se pozabavio malo vise izlascima i alkoholom

Iza mene je jedna neostvarena ljubav i sastanak(jedan jedini do sad koji sam imao sa bilo kim), stiso sam muda i rekao toj osobi sve sto sam osecao poprilicno prema njoj, i pogadjajte sta se desilo...NISTA, ali me to nije pogodilo osecao sam se zadovoljno jer sam joj sve to rekao, i nisam uopste patio.Pre 2 meseca sam bacio oko na jednu ribu.Znam u kojem naselju zivi i mladja je od mene 2 godine.Upisala je moju skolu, inace sam 3 srednje.
Sad cu vam napisati kako sam mislio da je osvojim.Mislio sam da joj ponekad namignem kad prodje ulicom ili hodnikom, da je nekad kao slucajno zakacim ramenom u skolskom hodniku, to bi trajalo otprilike mesec dana, dok pocne da razmislja zasto to radim xD A posto idemo u istom pravcu iz skole da joj normalno pridjem na ulici kad bude sama isla kuci i da je pitam nesto, npr. koliko je sati, da joj dam neki kompliment, npr. kako ima lepe oci, da je pitam sta radi cime se bavi kako joj je drustvo u skoli itd. i na kraju da je poljubim posto imam jaku zelju da osetim ukus njenih usana haahhaha, malo kenjam ali nema veze ahaahhahhaha. E sad interesuje me da li je ovo ispravno, i dal ce da prodje, i koje fore jos da iskoristim da bih je smuvao ? Inace mislim da cu ovaj puta da budem skroz opusten pa sta bude bice hahahahaha, a razmisljao sam i da sibnem 2 vinjaka pre nego sto joj pridjem ahhahahaah
Znacice mi svaki savet.