Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Treba mi pomoc sa samopouzdanjem ... .hitno !!! Evo u cemu je problem .. ja i moji drugovi smo vatali devojke ono bukvalno stalno i nisu se ljutile i tako ja jednom uhvatim onako malo slabije jednu devojku iz razred i kaze ona meni da ne znam da vatam ,,, tad sam bio u fazonu,,wtf xD ? ,, ali je kasnije to krenulo malo da me muci... znaci glupo mi je sad da hvatam devojke .. bukvalno se bojim ...Treba mi pomoc ... bez glupih komentara molim.Ovo je stvarno ozbiljno..

Ovo je cist dokaz kao i prethodni direkovi postovi na drugim temama da sam ja najtelegentiji forumas kojeg je ovaj pdf tinejdzeri video.
Dzabe silne ckole i zvanja kad sve sto vi pisete ja sam to znao pre 3-4 godine.

Daj batali me, to je obična konstatacija na ono što je on konstatovao, opšte mesto koje skontaš posle trećeg osnovne, nije baš neka velika istina do koje si došao :lol:

2014-09-05 18.55.14.jpg

Leva ili desna jasa? :)

Treba mi pomoc sa samopouzdanjem ... .hitno !!! Evo u cemu je problem .. ja i moji drugovi smo vatali devojke ono bukvalno stalno i nisu se ljutile i tako ja jednom uhvatim onako malo slabije jednu devojku iz razred i kaze ona meni da ne znam da vatam ,,, tad sam bio u fazonu,,wtf xD ? ,, ali je kasnije to krenulo malo da me muci... znaci glupo mi je sad da hvatam devojke .. bukvalno se bojim ...Treba mi pomoc ... bez glupih komentara molim.Ovo je stvarno ozbiljno..
Koje ste vi god?Ja kad bi vatao neku devojku dobio bi jednu samarcinu.Kakvo molim te samopouzdanje ti treba da vatas devojke.

Samo vi vatajte pa kad vas budu tuzili uciteljici imate da idete kod psihologa,da ne spominjem sto ce neciji cale ili brat da dodje i da vam izlomi koscice kao drva za potpalu.

Ja se nisam dobro izrazio, posle tog dogadjaja nisam vatoa devojke,kao da me mrzi ... inace imao sam devojku i nisam se bojao da se poljubim sa njom i to ... ali ovo je nekako drugacije kao da me mrzi da vatam drugarice mozda sam samo sazreo pa mi je glupo ... takodje neki moji drugovi su hvatali devojke po ulici i onda pobegnu sto je meni glupo zato sto ispadnu manijaci.Nije ovo bas neki problem ali mi je malo glupo sto me mrzi da vatam ... takodje imam bas jaku samokontrolu sto se tice ono tuca i svadje ... mogu da me zajebavaju koliko hoce i to i sve se manje i manje ljutim,iako znam kad bih nekoga udario da bih mu sastavio glavu sa zemljom posto znam dosta dobro borilacke vestine treniram ih ukupno 5,5 godina ...osmi sam razred i najaci sam ovako u skoli...vezbam dosta street workout i borilacke vestine,vrv zato imam samokontrolu al mi nikad ne dodje da nekoga udarim iz sve znage...kao da imam neku blokadu... imam neki osecaj kao da bi ubio nekog kad bih ga udario pa zato i necu..

Samo vi vatajte pa kad vas budu tuzili uciteljici imate da idete kod psihologa,da ne spominjem sto ce neciji cale ili brat da dodje i da vam izlomi koscice kao drva za potpalu.
Slusaj Usera i batali to.U mojoj osnovnoj se desilo to da je jedno odeljenje hvatalo devojcice i svi muskarci u tom odeljenju su dobili 2 iz vladanja i batine od oceva devojcica.Cak su i na sud isli.

Ja se nisam dobro izrazio, posle tog dogadjaja nisam vatoa devojke,kao da me mrzi ... inace imao sam devojku i nisam se bojao da se poljubim sa njom i to ... ali ovo je nekako drugacije kao da me mrzi da vatam drugarice mozda sam samo sazreo pa mi je glupo ... takodje neki moji drugovi su hvatali devojke po ulici i onda pobegnu sto je meni glupo zato sto ispadnu manijaci.Nije ovo bas neki problem ali mi je malo glupo sto me mrzi da vatam ... takodje imam bas jaku samokontrolu sto se tice ono tuca i svadje ... mogu da me zajebavaju koliko hoce i to i sve se manje i manje ljutim,iako znam kad bih nekoga udario da bih mu sastavio glavu sa zemljom posto znam dosta dobro borilacke vestine treniram ih ukupno 5,5 godina ...osmi sam razred i najaci sam ovako u skoli...vezbam dosta street workout i borilacke vestine,vrv zato imam samokontrolu al mi nikad ne dodje da nekoga udarim iz sve znage...kao da imam neku blokadu... imam neki osecaj kao da bi ubio nekog kad bih ga udario pa zato i necu..
Znaci 2000 godiste ?Najaci u skoli?
DAJ NE ZAJEBAVAJ!Uvek ima JACI I VECI od tebe!Da nisi mozda 2 m i imas 120 kg kojim slucajem?Kolko god teniro borilacke vestine NIKAD NISI SPREMAN ZA ULICNE TUCE ! NA ULICI NEMA PRAVILA !JOS AKO MOZES DA KAZES KOJE VESTINE TRENIRAS PA DA SE LEPO ISMEJEM JER SI TI U GADNOM TRIPU DA SI NAJACI I NAJBOLJI!

Zdravo svima! :bye: Idem u 2. razred srednje, a dečko koji mi se dopada je godinu dana stariji. Upoznala sam ga na jednom rođendanu. Prišao mi je i pitao da igramo, a ja sam ga odbila. Po prirodi sam, inače, veoma stidljiva i nesigurna, a i nikad nisam imala dečka, tako da sam bila pomalo i uplašena. Da napomenem da smo oboje malo popili to veče. :rumenko: Posle toga, povukao me je za ruku i rekao: "Ne mogu da dozvolim da se smaraš, moramo da igramo". Za to vreme, dok smo plesali, nekoliko puta je pokušao da me poljubi, ali sam ga ja konstantno odbijala, jer nisam jednostavno bila spremna. Pričao mi je i o svojim interesovanjima, i raspitivao se za moja. Upisao je i svoj broj telefona u moj. Na kraju mi se izvinio što je bio napadan i rekao da inače nije takav. Kada smo se pozdravljali, rekao mi je da mu je bilo lepo sa mnom. Dodala sam ga sutradan na fejsu, prihvatio je, ali kad god ga vidim samo smo na ćao-ćao. U međuvremenu prvi mi je čestitao rođendan preko fb-a.:D U školi mu često uhvatim pogled, ali on brzo okrene glavu, a u poslednje vreme kao da je počeo da me izbegava. Šta mislite, vredi li pokušati nešto ili ipak ne? :think:
Hvala! :)

Sazrevas zato prestaje da te privlaci da vatas devojke.Glupo ti je sto ne vatas devojke O.o treba da ti bude glupo sto si ih uopste vatao.

PS Nemoj da se toliko tripujes kad odes u srednju naci ce se neko ko ce da te prebije zato sto se pravis da si jak.

Poslednja izmena:
bicemo dobji:sad2:

Ova danasnja deca nisu normalna.
Sinoc bio u gradu i klinka 99 prilazi mom drugu i vata ga za patku,to se popelo po stolovima,urla,baca flase,polivaju se. Popili smo jedno pice i izasli napolje dok nismo napravili neko sranje. A ovaj mali vata u svojih 15 godina. Alo decace da li si ti normalan? To su kad nas u osnovnoj svi prevazisli posle 5 razreda.

Ova danasnja deca nisu normalna.
Sinoc bio u gradu i klinka 99 prilazi mom drugu i vata ga za patku,to se popelo po stolovima,urla,baca flase,polivaju se. Popili smo jedno pice i izasli napolje dok nismo napravili neko sranje. A ovaj mali vata u svojih 15 godina. Alo decace da li si ti normalan? To su kad nas u osnovnoj svi prevazisli posle 5 razreda.
Sve ove mladje generacije su nenormalnije i mnogo mi je krivo sto nisam rodjen ranije dok su tinejdzeri bili normalniji.Poznavao sam jednu devojku 99 i nju vataju 3-4 odjednom a ona se smeje.Ja se prekrsti kad sam video to i mislim se kakve se sve budale se radjaju.

Back