Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

zdravo forumasi.Imam 17 god i nikada nisam imao curu, nikad nisam imao psihickih problema zbog toga.Potreba za ovim se povecala pre 7-8 meseci.Interesuje me nauka-mali broj ljudi me podrzava u tome.Introvertan sam i uvek sam ziveo u nekom svom svetu i uvek imao neki svoj mir, ali sam uvek imao drugove sa kojima sam pricao o razno raznim temama.Imao sam socijalnu fobiju(blazi oblik) od koje sam se oslobodio u protekla dva meseca u potpunosti.Takodje sam imao komplekse u vezi fizickog izgleda, i to je prevazidjeno u potpunosti :D.Do pre 3 meseca sam slabije izlazio,ali od tada sam se pozabavio malo vise izlascima i alkoholom :lol: Iza mene je jedna neostvarena ljubav i sastanak(jedan jedini do sad koji sam imao sa bilo kim), stiso sam muda i rekao toj osobi sve sto sam osecao poprilicno prema njoj, i pogadjajte sta se desilo...NISTA, ali me to nije pogodilo osecao sam se zadovoljno jer sam joj sve to rekao, i nisam uopste patio.Pre 2 meseca sam bacio oko na jednu ribu.Znam u kojem naselju zivi i mladja je od mene 2 godine.Upisala je moju skolu, inace sam 3 srednje.

Sad cu vam napisati kako sam mislio da je osvojim.Mislio sam da joj ponekad namignem kad prodje ulicom ili hodnikom, da je nekad kao slucajno zakacim ramenom u skolskom hodniku, to bi trajalo otprilike mesec dana, dok pocne da razmislja zasto to radim xD A posto idemo u istom pravcu iz skole da joj normalno pridjem na ulici kad bude sama isla kuci i da je pitam nesto, npr. koliko je sati, da joj dam neki kompliment, npr. kako ima lepe oci, da je pitam sta radi cime se bavi kako joj je drustvo u skoli itd. i na kraju da je poljubim posto imam jaku zelju da osetim ukus njenih usana haahhaha, malo kenjam ali nema veze ahaahhahhaha. E sad interesuje me da li je ovo ispravno, i dal ce da prodje, i koje fore jos da iskoristim da bih je smuvao ? Inace mislim da cu ovaj puta da budem skroz opusten pa sta bude bice hahahahaha, a razmisljao sam i da sibnem 2 vinjaka pre nego sto joj pridjem ahhahahaah
Znacice mi svaki savet.
Pridji sa pricom komsinice sacekaj da idemo zajedno kuci. Nemoj da je pokusavas poljubiti jer ces ispasti manijak,nije ti ovo romanticna komedija.

Cao drugari, ja moram opet zapoceti novu temu. Ukratko prica: Ja raskinuo jer je ckaKu, i sada ne mogu da je izbijem iz glave. Proslo je 4 meseca od toga. Promenio 3-4 cure od tada, ali nemam volje ni za sta. Stalno razmisljam o tome kako je, sta radi... ne mogu iz glave da je izbijem. Sve sam metode probao, ne pomaze. Imate li neki savet za brata koji je u bedaku?

Slatko .... :))

Cao drugari, ja moram opet zapoceti novu temu. Ukratko prica: Ja raskinuo jer je ckaKu, i sada ne mogu da je izbijem iz glave. Proslo je 4 meseca od toga. Promenio 3-4 cure od tada, ali nemam volje ni za sta. Stalno razmisljam o tome kako je, sta radi... ne mogu iz glave da je izbijem. Sve sam metode probao, ne pomaze. Imate li neki savet za brata koji je u bedaku?

Iz kog si kraja ? :)

Kad bi uhvatio malo knjigu u sake ne bi imao taj problem.
Sine mlad si toliko da menjas...istrosices se kad ti dodje vreme

3-4???

Pricas za nju da je kucka a ovamo ti ne izlazi iz glave.Uopste mi nisi jasan.Aj da ti je ona raskinula pa da ti nedostaje.

- - - - - - - - - -

Pf,problemi su vam totalno ne zanimljivi,ajmo neku seksualnu spoznaju,neke lezbejke,malo akcije da se razbije monotonija. :whistling:
Tako je Lemmy smorih se vise od ovih ljubavnih tema sve ista prica.

Evo mog problema - riba mi u CG, a dve likuše su mi se bukvalno na tanjiru ponudile. Odjednom. I ja, odano govedo, odaberem da ne degustiram njihove plodove...
Dobra odluka... or not?

To su situacije u kojima se kaješ šta god da odabereš. Nemoj se zamarati time. Ionako si odabrao jedinu moguću opciju koju si mogao odabrati, ako me razumeš :)

Back