Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Ja necu da pitam devojku preko fejsa nista o tome se radi -,-

Pazi ovo

^Danas bez fejsbuka nista ne mozes :v Takva je i moja prokleta generacija... Sve preko fejsa

A sto je najjace i ribe nece da te pogledaju ako im se prvo ne javis preko fejsa, ako im pridjes ovako samo te pogledaju i "izvini molim te?"

A kasnije te dodaju na fejsu i muvaju te.... :lol:

Zašto sam sebi skačeš u usta?

Okej, nebitno, kritikuješ curu jer savetuje momka da se javi preko fejsa, a sam kažeš: "Danas bez fejsbuka nista ne mozes :v Takva je i moja prokleta generacija... Sve preko fejsa"
To je prva stvar, druga je ta što si valjda i ti u toj SVOJOJ generaciji, pa eto, jedan prost silogizam kaže da opet sam sebe pobijaš.

Al hajde, ko će se ebavat sad s tobom ovde, evo Direkta pa nek se malo iživljava ako hoće. :lol:

Heej. Ovako prvenstveno to sto imas 16 godina a nikada nisi imao devojku NIJE NAJVECI PROBLEM U ZIVOTU, sigurno. Ako te to toliko brine, probacu da ti pomognem. Stvar je u taktici i stavu. Kazes da mozes da imas devojku, zar ne? E pa ovako, prvo izaberi neku normalnu, koja ti se svidja.. Pocnite da se dopisujete i to. Obda je pozovi da prosetate, naravno ako ti se svidi ne samo fizicki izgled nego kao i osoba... I da, ja imam drugare 17-18 godina koji nece da imaju devojke niti su imali ikada, a oko njih se samo vrtee neke devojke... Tako daa, drzim ti fige, srecno! I nemoj da se opterecujes ili nerviras, pusti da stvari idu svojim tokom.

Zorana hvala tebi na savetu al ovo je mali grad cure su nenormalne pricas sa 1 na fb ceo grad zna da si pricao i tako pokusavao sam se sa 1 dopisivat stalno me gleda po skoli i iskulira devojka ////... i jaa imam mnogo stida stidljiv sam kako cu to da resim ne resava se to samo kazes sebi brate jednom se zivi **** te stid nemoze ne ide probao sam ... !

Zavrsio sam 1 razred srednje škole i 3 ili 4 meseci pre kraja skole sam se zaljubio u jednu devojku iz mog razreda. Do kraja skolske godine se bukvalno nisam odvajao od nje i bilo nam je mnogo lepo ali nikako nisam mogao da skupim hrabrosti da joj kažem sta osecam. Skolska godina je prosla i ja nista nisam uradio. Proslo je oko mesec dana raspusta i ja sam resio da odem kod nje i da joj kazem sta osecam. Dva sata sam putovao do nje i kada sam dosao tamo rekla mi je da ima decka ali da to nije problem vec da joj se ne svidjam. Otisao sam kuci sav slomljen i nikad se tako nisam osecao. Ostalo je jos mesec dana do skole i ne znam da li da se prebacim u drugu skolu u ovoj su mi dobri drugovi i ovo je stvarno dobra skola ali ne mogu da idem sa njom u razred jos 3 godine. Posle toga smo se jos malo dopisivali i jos vise sam sve upropastio. Unistio sam drugarstvo i znam da me ona ne voli i da ce tako i ostati i stvarno ne znam sta da radim.

Zavrsio sam 1 razred srednje škole i 3 ili 4 meseci pre kraja skole sam se zaljubio u jednu devojku iz mog razreda. Do kraja skolske godine se bukvalno nisam odvajao od nje i bilo nam je mnogo lepo ali nikako nisam mogao da skupim hrabrosti da joj kažem sta osecam. Skolska godina je prosla i ja nista nisam uradio. Proslo je oko mesec dana raspusta i ja sam resio da odem kod nje i da joj kazem sta osecam. Dva sata sam putovao do nje i kada sam dosao tamo rekla mi je da ima decka ali da to nije problem vec da joj se ne svidjam. Otisao sam kuci sav slomljen i nikad se tako nisam osecao. Ostalo je jos mesec dana do skole i ne znam da li da se prebacim u drugu skolu u ovoj su mi dobri drugovi i ovo je stvarno dobra skola ali ne mogu da idem sa njom u razred jos 3 godine. Posle toga smo se jos malo dopisivali i jos vise sam sve upropastio. Unistio sam drugarstvo i znam da me ona ne voli i da ce tako i ostati i stvarno ne znam sta da radim.

Daj bre ne glupiraj se da se prebacujes u drugu skolu preboleces je ne brini.To se isto desilo i mom drugu mislio je da nikad nece da je preboli potrajalo je to nekoliko meseci i onda se zaljubio u drugu i sad je sa njom i koliko ja vidim bas mu je super.

Kao da pisu sastave u ovakvim temama. :lol:

Ej prvi srednje, da menja skolu zbog devojke... Mene neko zajebava? Pa ne da ne bih bio slomljen, vec bih ponosito isao skolom, kao pali ratnik. Muski nece mnogo da te zajebavaju, zna svaki kakav je osecaj odbijanja (nisam siguran za jednog svog drugara, s obzirom da je za pola sata u nocnom klubu sakupio cetiri broja telefona) a devojkama ce da bude simpaticno, pa ce jedna da se upeca na to...

Znam jednog decka koji ima istu situacija kao ti ima 20 godina a stalno se muva sa 5 godina mladjim devojkama.On je 95 godiste pa ga mi zebavamo da mu je kalibar 99,00,01 godiste.Znam jos jednog lika koji je 87 godiste a muva se sa 10 godina mladjim devojkama i svi ga zovu branko kockica hahahahahhahaha :hahaha:.Sve u svemu meni to nije nesto cudno, postaje sve cesce da devojka bude mladja 4-5 godina od momka nekad i vise.

Imam 18 godina, uskoro 19 godina, a proganja me jedan problem. Nikako me ne privlače devojke godina približnih mojim, već neke po tri-četiri godine mlađe devojke, zbog svog izgleda i izazovnog ponašanja. Da li je to normalno?

Jeste normalno...to u sustini i nije neka razlika, par godina gore dole.
Opasno bi bilo da je razlika veca, ovako nemas frke . Pozz

Znam jednog decka koji ima istu situacija kao ti ima 20 godina a stalno se muva sa 5 godina mladjim devojkama.On je 95 godiste pa ga mi zebavamo da mu je kalibar 99,00,01 godiste.Znam jos jednog lika koji je 87 godiste a muva se sa 10 godina mladjim devojkama i svi ga zovu branko kockica hahahahahhahaha :hahaha:.Sve u svemu meni to nije nesto cudno, postaje sve cesce da devojka bude mladja 4-5 godina od momka nekad i vise.
Latentni pedofil...

Jeste normalno...to u sustini i nije neka razlika, par godina gore dole.
Opasno bi bilo da je razlika veca, ovako nemas frke . Pozz

Normalno je,kao sto bi bila normalna i veca razlika.One koje ti govore da to nije normalno su samo ljubomorne jer time gube na znacaju one a dobijaju na znacaju mladje.Sta ces kad nema leka kada neko nema samopouzdanja.

Nzm, meni nista ispod 97 (eventualno poneka razvijenija od 98) godista nije privlacno... A ja sam 94....Cak ni vecina 97. mi nije privlacna, mada ponajvise zbog mentalnog sklopa, ne fizickog. A vec mladje, brate, deca, niti fizicki, nit mentalno razvijene, jos se igraju barbikama.

Mada ima jedna drurgarica, drugaricu koja trenutno ima dvanaest godina. Zajebo sam se na bazenu prokomentarisao zadnjicu i izgled, pa kad cuh koliko godina ima bejase muka. Ali takvi hibridi su rekti (jos uvek)

Normalno je,kao sto bi bila normalna i veca razlika.One koje ti govore da to nije normalno su samo ljubomorne jer time gube na znacaju one a dobijaju na znacaju mladje.Sta ces kad nema leka kada neko nema samopouzdanja.

Srecice
ja sam formirana licnost, znam sta mi imponuje a sta ne
Imam svoj sistem vrednosti koji je hvala Bogu ispravan za razliku od vecine te znam koje su razlike u godinama normalne , a koje bolesne.
Ljubim te, pa kad nadgoradis malo samopouzdanja, javi se da procaskamo, mozda cu te razumeti kao starija sestra. Pozdrav:p

Nzm, meni nista ispod 97 (eventualno poneka razvijenija od 98) godista nije privlacno... A ja sam 94....Cak ni vecina 97. mi nije privlacna, mada ponajvise zbog mentalnog sklopa, ne fizickog. A vec mladje, brate, deca, niti fizicki, nit mentalno razvijene, jos se igraju barbikama.

Mada ima jedna drurgarica, drugaricu koja trenutno ima dvanaest godina. Zajebo sam se na bazenu prokomentarisao zadnjicu i izgled, pa kad cuh koliko godina ima bejase muka. Ali takvi hibridi su rekti (jos uvek)
Gde ides na bazen?

Srecice
ja sam formirana licnost, znam sta mi imponuje a sta ne
Imam svoj sistem vrednosti koji je hvala Bogu ispravan za razliku od vecine te znam koje su razlike u godinama normalne , a koje bolesne.
Ljubim te, pa kad nadgoradis malo samopouzdanja, javi se da procaskamo, mozda cu te razumeti kao starija sestra. Pozdrav:p
Hoce to ko ne zna :)

Hahaha, ne sve. Juče sedim sa drugom na klupici i prilaze neke dve klinke ('99.) i sedaju sa nama i počinju da komentarišu i pljuju sve devojke tu oko nas, glume klinke neki kriminal. A malo posle toga odem sa drugom u kraj i čujem od nekog malog da se te dve klinke trse k'o mlade majmunice, znači strašno. Aj' što je '99. godište i da su sad počele, nego što se trse već god.-dve, i to ne samo one nego većina tih klinki tad počinje, ušlo u modu i gotovo. Nema više onog čekanja u vezi nego daju odma' na početku.
Ali to ponašanje, kvazi opasne smo, saču bijem ovu maloo, alo pazi ša radiš mala i ti fazoni, to dobacivanje sa kupice juče, muka mi pripala kad sam ih čuo.

Poslednja izmena:

Back