Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Pogrešno će se protumačiti xD Neka Fedore neka :lol:. A ti Fani srce ako se ispovedaš preko cam-a ne znači da svi to rade :lol:

Koliko znam, kod popa se ispovedaš, a sa psihologom pričaš, tako da, da, ja preko tih cam sajtova pričam sa ljudim iz drugih regiona, ali dobro, probaću i da nađem i partnerku za keks, pošto je očigledno to poenta tih sajtova, hm. Samo se nadam da me ne spopadnu neke tamo iz Azije, daleko su u p.m.
Nego, srce, nađe li ti anonimnog psihologa? :lol:

Koliko znam, kod popa se ispovedaš, a sa psihologom pričaš, tako da, da, ja preko tih cam sajtova pričam sa ljudim iz drugih regiona, ali dobro, probaću i da nađem i partnerku za keks, pošto je očigledno to poenta tih sajtova, hm. Samo se nadam da me ne spopadnu neke tamo iz Azije, daleko su u p.m.
Nego, srce, nađe li ti anonimnog psihologa? :lol:

Pa šta treba da radim, da nadjem nekog iz Afrike i kao "izvini, ali ti si taman daleko koliko meni odgovara. Možeš li molim te da saslušaš moje probleme kako bi mi bilo lakše?", cenim da bi me oterao u p.m.
Ne treba, sama ću sebi pomoći kao i uvek :)

Pa šta treba da radim, da nadjem nekog iz Afrike i kao "izvini, ali ti si taman daleko koliko meni odgovara. Možeš li molim te da saslušaš moje probleme kako bi mi bilo lakše?", cenim da bi me oterao u p.m.
Ne treba, sama ću sebi pomoći kao i uvek :)

Zanimljivo je to što si prvo rekla da se preko video chat traže samo partneri za seks, a sada za primer uzimaš nekog tamo iz Afrike. Mislim da tebi ne treba psiholog... :lol:

P.S. Kad naletiš na nekog normalnog naravno da te neće oterati u p.m.

Pa upravo je to poenta :cool: Al' nikad to ne radim bez osnove i istine

Tako i moja девочка me pita da li je lepša sa šminkom, što se uvek, ali ebeno uvek gleda i mora gledati kao dvosmisleno pitanje jer jednostavno ne postoji pravi odgovor. Mogu reći da jeste, ali onda će me napasti rečima da mislim da je ružna kad skine šminku, a onda kad kažem da nije, onda me napada što ne poštujem barem njen trud da se našminka; to isto važi i kad kažem da je lepa na oba načina jer opet izgleda kao da je taj trud uzaludan xD

Back