Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Fala bogu pa se vi žene setite samo jednom u 4 godine da se tako unakazite xD
Mislim, jedno 80% žena jebbe kevu koliko pretera sa šminkom i odećom kad su u pitanju bilo kakve veće proslave.
Muškarcima je jedino teret da kupe odelo, a i to već možda imaju od ranije, okupaju se, obrijaju, možda nameste neku frizuru tipa 15 minuta maksimalno potroše na nju, i toeto. A vi se kanalite deset sati da biste izgledale kao ebene voštane figure. Pa pre bih gumenu lutku na naduvavanje vodio na maturu, ima više funkcija i estetski je svakako više zadovoljavajuća xD

Fala bogu pa se vi žene setite samo jednom u 4 godine da se tako unakazite xD
Mislim, jedno 80% žena jebbe kevu koliko pretera sa šminkom i odećom kad su u pitanju bilo kakve veće proslave.
Muškarcima je jedino teret da kupe odelo, a i to već možda imaju od ranije, okupaju se, obrijaju, možda nameste neku frizuru tipa 15 minuta maksimalno potroše na nju, i toeto. A vi se kanalite deset sati da biste izgledale kao ebene voštane figure. Pa pre bih gumenu lutku na naduvavanje vodio na maturu, ima više funkcija i estetski je svakako više zadovoljavajuća xD

Joj, nemoj kakiti više, ja sam se jako malo spremala i sve sam za dan kupila, nisam uopšte u fazonu da potrošim 3 meseca svog života da mislim šta ću i kako ću...Ne mislim da sam preterala, skroz sam jednostavna bila, samo sam malo eksperimenitsala sa šminkom i frizurom, čisto da bude neke promene, ovako bih bila kao i svaki drugi dan... Koliko para i vremena devojke bace da se unakaze za maturu, mislim da sam skroz okej bila... Ali ok, kontam tebe, znam o čemu pričaš, ukusi su različiti... :)

Ovidija/Vergilija :confused:
Zaređali su nam Dramu i ta dva u dva dana, a ja idiot pokušao sve odjednom. Izvukao osmicu na drami, a ovo roknuo, ebiga. Nije bila neka prolaznost sada, mnogi su vraćali pitanja gotovo odmah. Koje smo rasulo od grupe :mrgreen: Al doduše, barem sam ja dao 5 od 8 ispita u ovom roku koje sam prijavio, tri ću u julu i onda OPNOK u septembru. A danas sam video da sam položio kanon, if nothin' else :mrgreen:

UBICU SE ako ovo ne resim :(

Pozdrav novi sam clan trazio sam pomoc po google-u pa sam nasao ovaj tinedzerski forum ovako imam 16 godina imam velik najveci problem i najgori sto nekome moze da se desi u 16 godina nikad nisam imao devojku sramota me dode mi da se ubijem a nije da nemogu da imam moguu cim trepnem dobro izgledam cak i devojke cujem po skoli da pricaju o meni jel normalno da 16 god i nikad nisam imao devojku nikad nisam ljubio u usta neznam ni kako to ide dopisivao sam se sa curama po facebooku al nisam nikad imao devojku sramota me mnogo sta da radim i kako ne znam i sa skolskim razrednim drugaricama ne pricam kao sa drugarima opusteno nisam opusten i molim vas ako neko zeli da mi pomogne samo nek mi ne kaze opusti se mnogo su mi to rekli al jednostavno ne mozem ne ide kad sam u drustvo curama ja se stidim mnogo mnogo sam stidljiv to je problem al kako kazu stid te ostavlja bez icega uvek to govorim sebi al opet moji drugari po ekskurziji su fatali devojke ja nista ljubili su u usta ja dan danas nisam kad me pitaju jesi imao nekad devojku kazem im da i lazem svasta molim vas pomozite mnogo zelim da fatam devojke necu da budem stidljiv ocu da uzivam u zivotu molim vas POMOZITE INACE CU SE UBITI NE TREBA MI OVAKAV JEBENI ZIVOT SVAKI DAN SAMO O TOME MISLIM O DEVOJKAMA kako nikad nisam imao kako nisam nikad ljubio i i da nadem devojku sta cu sad sta da radim dode trenutak da se poljubimo ja neznam kako osramotit cu se i celi grad ce za to znat neznam ni kako da pricam kako da se ponasam sa devojkama pomozite hvala unapred !

UBICU SE ako ovo ne resim :(

Pozdrav novi sam clan trazio sam pomoc po google-u pa sam nasao ovaj tinedzerski forum ovako imam 16 godina imam velik najveci problem i najgori sto nekome moze da se desi u 16 godina nikad nisam imao devojku sramota me dode mi da se ubijem a nije da nemogu da imam moguu cim trepnem dobro izgledam cak i devojke cujem po skoli da pricaju o meni jel normalno da 16 god i nikad nisam imao devojku nikad nisam ljubio u usta neznam ni kako to ide dopisivao sam se sa curama po facebooku al nisam nikad imao devojku sramota me mnogo sta da radim i kako ne znam i sa skolskim razrednim drugaricama ne pricam kao sa drugarima opusteno nisam opusten i molim vas ako neko zeli da mi pomogne samo nek mi ne kaze opusti se mnogo su mi to rekli al jednostavno ne mozem ne ide kad sam u drustvo curama ja se stidim mnogo mnogo sam stidljiv to je problem al kako kazu stid te ostavlja bez icega uvek to govorim sebi al opet moji drugari po ekskurziji su fatali devojke ja nista ljubili su u usta ja dan danas nisam kad me pitaju jesi imao nekad devojku kazem im da i lazem svasta molim vas pomozite mnogo zelim da fatam devojke necu da budem stidljiv ocu da uzivam u zivotu molim vas POMOZITE INACE CU SE UBITI NE TREBA MI OVAKAV JEBENI ZIVOT SVAKI DAN SAMO O TOME MISLIM O DEVOJKAMA kako nikad nisam imao kako nisam nikad ljubio i i da nadem devojku sta cu sad sta da radim dode trenutak da se poljubimo ja neznam kako osramotit cu se i celi grad ce za to znat neznam ni kako da pricam kako da se ponasam sa devojkama pomozite hvala unapred !

Eh, pa nekad ljudi devojku nisu imali do zenidbe :hahaha:

Heej. Ovako prvenstveno to sto imas 16 godina a nikada nisi imao devojku NIJE NAJVECI PROBLEM U ZIVOTU, sigurno. Ako te to toliko brine, probacu da ti pomognem. Stvar je u taktici i stavu. Kazes da mozes da imas devojku, zar ne? E pa ovako, prvo izaberi neku normalnu, koja ti se svidja.. Pocnite da se dopisujete i to. Obda je pozovi da prosetate, naravno ako ti se svidi ne samo fizicki izgled nego kao i osoba... I da, ja imam drugare 17-18 godina koji nece da imaju devojke niti su imali ikada, a oko njih se samo vrtee neke devojke... Tako daa, drzim ti fige, srecno! I nemoj da se opterecujes ili nerviras, pusti da stvari idu svojim tokom.

"Hejtujem" svakakvu nebulozu.

Šta je ovde nebuloza, dobro ti je cura rekla, ako već imaš nameru da muvaš curu preko fejsa, nećeš je dodati za prijatelja i prvo reći "ajmo na piće, nećemo ništa pričati sad, da bismo imali tema za razgovor uživo". Prvo moraš ostaviti zadovoljavajući utisak da bi pristala da se vidite, pa neće izlaziti sa svakom šušom koja je doda na fejsu.

Back