Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
majku ti 'bem lažljivu aj ne teraj me da ti kopam skorašnje postove
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja necu da pitam devojku preko fejsa nista o tome se radi -,-
^Danas bez fejsbuka nista ne mozes :v Takva je i moja prokleta generacija... Sve preko fejsa
A sto je najjace i ribe nece da te pogledaju ako im se prvo ne javis preko fejsa, ako im pridjes ovako samo te pogledaju i "izvini molim te?"
A kasnije te dodaju na fejsu i muvaju te....![]()
Heej. Ovako prvenstveno to sto imas 16 godina a nikada nisi imao devojku NIJE NAJVECI PROBLEM U ZIVOTU, sigurno. Ako te to toliko brine, probacu da ti pomognem. Stvar je u taktici i stavu. Kazes da mozes da imas devojku, zar ne? E pa ovako, prvo izaberi neku normalnu, koja ti se svidja.. Pocnite da se dopisujete i to. Obda je pozovi da prosetate, naravno ako ti se svidi ne samo fizicki izgled nego kao i osoba... I da, ja imam drugare 17-18 godina koji nece da imaju devojke niti su imali ikada, a oko njih se samo vrtee neke devojke... Tako daa, drzim ti fige, srecno! I nemoj da se opterecujes ili nerviras, pusti da stvari idu svojim tokom.
Zavrsio sam 1 razred srednje škole i 3 ili 4 meseci pre kraja skole sam se zaljubio u jednu devojku iz mog razreda. Do kraja skolske godine se bukvalno nisam odvajao od nje i bilo nam je mnogo lepo ali nikako nisam mogao da skupim hrabrosti da joj kažem sta osecam. Skolska godina je prosla i ja nista nisam uradio. Proslo je oko mesec dana raspusta i ja sam resio da odem kod nje i da joj kazem sta osecam. Dva sata sam putovao do nje i kada sam dosao tamo rekla mi je da ima decka ali da to nije problem vec da joj se ne svidjam. Otisao sam kuci sav slomljen i nikad se tako nisam osecao. Ostalo je jos mesec dana do skole i ne znam da li da se prebacim u drugu skolu u ovoj su mi dobri drugovi i ovo je stvarno dobra skola ali ne mogu da idem sa njom u razred jos 3 godine. Posle toga smo se jos malo dopisivali i jos vise sam sve upropastio. Unistio sam drugarstvo i znam da me ona ne voli i da ce tako i ostati i stvarno ne znam sta da radim.
Imam 18 godina, uskoro 19 godina, a proganja me jedan problem. Nikako me ne privlače devojke godina približnih mojim, već neke po tri-četiri godine mlađe devojke, zbog svog izgleda i izazovnog ponašanja. Da li je to normalno?
Latentni pedofil...Znam jednog decka koji ima istu situacija kao ti ima 20 godina a stalno se muva sa 5 godina mladjim devojkama.On je 95 godiste pa ga mi zebavamo da mu je kalibar 99,00,01 godiste.Znam jos jednog lika koji je 87 godiste a muva se sa 10 godina mladjim devojkama i svi ga zovu branko kockica hahahahahhahaha.Sve u svemu meni to nije nesto cudno, postaje sve cesce da devojka bude mladja 4-5 godina od momka nekad i vise.
Jeste normalno...to u sustini i nije neka razlika, par godina gore dole.
Opasno bi bilo da je razlika veca, ovako nemas frke . Pozz
Normalno je,kao sto bi bila normalna i veca razlika.One koje ti govore da to nije normalno su samo ljubomorne jer time gube na znacaju one a dobijaju na znacaju mladje.Sta ces kad nema leka kada neko nema samopouzdanja.
Gde ides na bazen?Nzm, meni nista ispod 97 (eventualno poneka razvijenija od 98) godista nije privlacno... A ja sam 94....Cak ni vecina 97. mi nije privlacna, mada ponajvise zbog mentalnog sklopa, ne fizickog. A vec mladje, brate, deca, niti fizicki, nit mentalno razvijene, jos se igraju barbikama.
Mada ima jedna drurgarica, drugaricu koja trenutno ima dvanaest godina. Zajebo sam se na bazenu prokomentarisao zadnjicu i izgled, pa kad cuh koliko godina ima bejase muka. Ali takvi hibridi su rekti (jos uvek)
Hoce to ko ne znaSrecice
ja sam formirana licnost, znam sta mi imponuje a sta ne
Imam svoj sistem vrednosti koji je hvala Bogu ispravan za razliku od vecine te znam koje su razlike u godinama normalne , a koje bolesne.
Ljubim te, pa kad nadgoradis malo samopouzdanja, javi se da procaskamo, mozda cu te razumeti kao starija sestra. Pozdrav![]()
I ja samo tamo cepam uzeo sam onu karticu za vukovce pa ulazim za dz.Vrezinski bazen u Nisu![]()
Nzm, meni nista ispod 97 (eventualno poneka razvijenija od 98) godista nije privlacno... A ja sam 94....Cak ni vecina 97. mi nije privlacna, mada ponajvise zbog mentalnog sklopa, ne fizickog. A vec mladje, brate, deca, niti fizicki, nit mentalno razvijene, jos se igraju barbikama.
Mada ima jedna drurgarica, drugaricu koja trenutno ima dvanaest godina. Zajebo sam se na bazenu prokomentarisao zadnjicu i izgled, pa kad cuh koliko godina ima bejase muka. Ali takvi hibridi su rekti (jos uvek)