Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

E ovako:
98. sam godište i upisao sam ekonomsku školu. Tu sam bio nekih 3 meseca, i onda sam se premestio u gimnaziju zbog društva,učenja...(Nisam imao mozga...)
Sad završavam prvu godinu gimnazije i pošto sam shvatio da mi je u ekonomskoj bilo mnogo bolje i lepše, želim da se vratim tamo na početku druge godine.
Sad me zanima, da li može da mi kaže neko, da li mogu da se vratim tamo. Tačnije da li je moguć prelazak u školu iz koje sam se već ispisao.
Očekujem odgovore što je pre moguće i hvala unapred! :)

Tri bromazepama, jedan vinjak na svaka tri sata.
hvala :)

Daj Gloomy, ne glumi tinejdž pićkicu, suoči se sa stvarnošću
ili trpi to stanje
ili Fanijeva metoda :lol:
Lobotomija is always an option, ofkors

mislis da je lako bita zagorela tinejdzerka? :lol:
fanijeva metoda je idealna, ali nista od toga dok ne prodje prijemni.

E ovako:
98. sam godište i upisao sam ekonomsku školu. Tu sam bio nekih 3 meseca, i onda sam se premestio u gimnaziju zbog društva,učenja...(Nisam imao mozga...)
Sad završavam prvu godinu gimnazije i pošto sam shvatio da mi je u ekonomskoj bilo mnogo bolje i lepše, želim da se vratim tamo na početku druge godine.
Sad me zanima, da li može da mi kaže neko, da li mogu da se vratim tamo. Tačnije da li je moguć prelazak u školu iz koje sam se već ispisao.
Očekujem odgovore što je pre moguće i hvala unapred! :)

Naravno da je moguce, ovo je Srbija, ako neko sa 4 razreda osnovne moze da bude vodja vlade, mozes i ti da se premestis.:lol:

odes u skolu i pitas.

upravo

kod nas je bilo takvih primera, ali možeš da se vratiš samo na smer gde je ostalo praznog mesta, ako ga uopšte i ima
ispolažeš razliku predmeta koja je mnogo lakša nego da si ga slušao tokom polugodišta i odgovarao parcijalno
ali zovi školu i pitaj za mesta po razredima
za takve stvari najbolje je naći vezu

Uz dobru vezu u Srbiji je sve moguće. Nije tako strašno prebacivanje u prvoj i drugoj godini, predmeti u ekonomskoj su slični gimnazijskim, nema jedino fizike,muzičkog i likovnog, a tu su računovodstvno, osnovi ekonomije, poslovna ekonomija i korespondencija. Uz ne mnogo preterano učenje lako može da se položi ta razlika predmeta. Opet uz dobru vezaru ni to nije potrebno...

Poslednja izmena:

Back