Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.269
aaaaaaah, dobro, u pitanju je udaja
nisam odmah video
ne znam onda sta da ti kazem
nisam odmah video
ne znam onda sta da ti kazem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E nemoj da mi diras dedu, deda je car![]()
A i naravno da cu da mu kazem, treba s momkom i kafu popiti i izaci negde, a to sve kosta, ako se razumemo
Sto se tice religioznosti - svi familijarno nismo preterano religiozni, ali slavimo slavu, postimo na Veliki petak i tako to![]()
Ne uzdaj se u mene, ja palim u selo, Gornji Milanovac, a najverovatnije i BečBežim iz ove zabiti, ebo joj pas mater
![]()
Ne uzdaj se u mene, ja palim u selo, Gornji Milanovac, a najverovatnije i BečBežim iz ove zabiti, ebo joj pas mater
![]()
Gde u Gornji Milanovaqc?Da poneseš neke čurke si čuo
![]()
ahahah, da da ti si tamo zar ne?
Pa ja se uzdao u to da ćemo halucinogene nabavljati odatle, mislio da je jeftinije![]()
Ne znam tačno gde, jedan lik ima praznu gajbu fazon, mesec dana, i onda ćemo tamo da blejimo, cirkamo i drogiramo se, ali pre svega - pišemo, pošto se većina nas tim bavi, tako da bi to došlo kao neka mala kreativna promena![]()
E nemoj da mi diras dedu, deda je car![]()
A i naravno da cu da mu kazem, treba s momkom i kafu popiti i izaci negde, a to sve kosta, ako se razumemo
Sto se tice religioznosti - svi familijarno nismo preterano religiozni, ali slavimo slavu, postimo na Veliki petak i tako to![]()
Mislim, jel dečko religiozan
Pretpostavljam da je problem u tome što moraš da kažeš kako se zove, a verovatno je nešto tipa Jasmin
Ne znam kolko su tvoji zadrti, al ako nisu nešto religiozni, a ni tvoj momak nije u tom fazonu, verovatno ne bi trebalo ići preko početnog negodovanja
u svakom slučaju, bolje nego da kriješ
Zajubio sam se u jednu devojku , ali se ona u medjuvremenu vratila bivsem decku. E ,sad uskoro ce moj osamnaesti i odlucio sam da joj kazem da mi se svidja , ali da je ona zauzeta i da ja to postujem jer je ona jako dobra osoba i da je to jedan od faktora zbog cega sam se i zaljubio u nju ... Sta vi mislite ?
I ,mislio sam da ce se nesto promeniti ukoliko bi ona znala koliko je meni stalo do nje ...
T
A ako vam je sudjeno da budete zajedno - bicete, mozda za nedelju dana, mozda za mesec dana ili pak za celu godinu.
Sve u svemu - budi jak, jednog dana naivna Marisol ce ostaviti pokvarenog Andreasa i vratiti se tebi u zagrljaj i zivecete srecno do kraja zivota sa buljukom dece na tvojoj farmi.
Mislim, ako vam je sudjeno.![]()