Cuj, jel ima *********, e bas si me lepo nasmejao

da si pitao dal ima neko da nije ********* pa i da se zamislim, a ovako

dakle, ne da ih ima nego su u vecini

Za zivot imas vremena. Najiskrenije, meni je gimnazija mnogo vise vremena oduzimala nego fax, jer sam morala 6 sati dnevno da budem na casovima, a na faxu nista nije obavezno, odem samo na ono sto me interesuje i sto mi moze koristiti i to je to.
Pojam 'zadovoljna' nije bas lako objasniti

Fax nije ono sto sam ja ocekivala da ce biti pre nego sto sam ga upisivala, uče te nekoj pravdi i pravu a čim udjes na PF shvatis da tu svaki moguci zakon i pravilo prestaje da vazi

Takodje, sto se materije tiče goooooooomila gluposti, ne mogu ni da ti opisem koja kolicina bespotrebnih informacija se uci, ali to se sve srećom brzo i zaboravlja. Ispit mozes bez problema da padnes zbog neke debilne cinjenice koju ne znas a i taman se profanu pogodilo da je vreme da nekog obori i jbg. Kada bih ucila tako da ispunjavam njihove kriterijume za polozen ispit mislim da bih zavrsila fax i da nista ne bih znala

bubalice ubedljivo najbolje prolaze, nabuba sve od a do s, dodje i izrecituje i dobije 10. Imaj u vidu da su i profesori tako zavrsili fax i nemoj da se zacudis kada ih pitas da ti nesto objasne a oni ti kazu definiciju toga
E sad, sto se mene licno tice, nisam nezadovoljna, jer mene ovo stvarno interesuje i ovo je ono sto volim, i trudim se da učim za sebe a usput štancujem ispite, naravno nemam neke ocene jer nisam u stanju da nabubam sve (ni ne pokusavam), ali ne zalim se.
Bila sam prisutna na ispitu kada je neka cura sa prosekom 10,0 odgovarala - izrecitovala je svako pitanje onako od a do s po knjizi i profesor joj postavi neko prosto pitanje, da ona sama zakljuci i poveze 2 stvari, ona to nije bila u stanju da uradi, i on covek joj kaze 'eto, ja sad Vama moram da dam 10 jer ste vi ispunili ono sto se od Vas trazi - naucili ste knjigu, i Vi znate knjigu ali Vi ne znate ovaj predmet.' i upise joj 10. (to ti je da stvoris sliku kako se polazu ispiti na pravnom

)