Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

E nemoj da mi diras dedu, deda je car :P
A i naravno da cu da mu kazem, treba s momkom i kafu popiti i izaci negde, a to sve kosta, ako se razumemo :P

Sto se tice religioznosti - svi familijarno nismo preterano religiozni, ali slavimo slavu, postimo na Veliki petak i tako to :lol:

Kreptoman te je pitao da li ti je momak religiozan, na njega se odnosilo to pitanje, a ne na tvoju familiju ili članove iste.

Inače, ne treba ti ništa takva veza.

Gde u Gornji Milanovaqc? :D Da poneseš neke čurke si čuo :mrgreen:

ahahah, da da ti si tamo zar ne :D ?
Pa ja se uzdao u to da ćemo halucinogene nabavljati odatle, mislio da je jeftinije :P
Ne znam tačno gde, jedan lik ima praznu gajbu fazon, mesec dana, i onda ćemo tamo da blejimo, cirkamo i drogiramo se, ali pre svega - pišemo, pošto se većina nas tim bavi, tako da bi to došlo kao neka mala kreativna promena :)

ahahah, da da ti si tamo zar ne :D ?
Pa ja se uzdao u to da ćemo halucinogene nabavljati odatle, mislio da je jeftinije :P
Ne znam tačno gde, jedan lik ima praznu gajbu fazon, mesec dana, i onda ćemo tamo da blejimo, cirkamo i drogiramo se, ali pre svega - pišemo, pošto se većina nas tim bavi, tako da bi to došlo kao neka mala kreativna promena :)

Jašta. :P
Super, ako stigneš na vreme možda budeš fino inspirisan ovim poplavama. :lol:

forum moderator.jpg

E nemoj da mi diras dedu, deda je car :P
A i naravno da cu da mu kazem, treba s momkom i kafu popiti i izaci negde, a to sve kosta, ako se razumemo :P

Sto se tice religioznosti - svi familijarno nismo preterano religiozni, ali slavimo slavu, postimo na Veliki petak i tako to :lol:

Mislim, jel dečko religiozan
Pretpostavljam da je problem u tome što moraš da kažeš kako se zove, a verovatno je nešto tipa Jasmin
Ne znam kolko su tvoji zadrti, al ako nisu nešto religiozni, a ni tvoj momak nije u tom fazonu, verovatno ne bi trebalo ići preko početnog negodovanja
u svakom slučaju, bolje nego da kriješ

Mislim, jel dečko religiozan
Pretpostavljam da je problem u tome što moraš da kažeš kako se zove, a verovatno je nešto tipa Jasmin
Ne znam kolko su tvoji zadrti, al ako nisu nešto religiozni, a ni tvoj momak nije u tom fazonu, verovatno ne bi trebalo ići preko početnog negodovanja
u svakom slučaju, bolje nego da kriješ

pa ne znam dal je on religiozan, ne deluje tako
mada, i dalje nisam 100 procentno sigurna da je musliman, tako da se i dalje nadam da nije xD
a mojima cu reci svakako, jer to i ne moze da se sakrije :)

Zajubio sam se u jednu devojku , ali se ona u medjuvremenu vratila bivsem decku. E ,sad uskoro ce moj osamnaesti i odlucio sam da joj kazem da mi se svidja , ali da je ona zauzeta i da ja to postujem jer je ona jako dobra osoba i da je to jedan od faktora zbog cega sam se i zaljubio u nju ... Sta vi mislite ?

a što bi joj to rekao, šta nameravaš postići?
bolje nemoj.

Mislio sam da ce mi tako biti lakse ..Jer umesto da uzivam u letnjem raspustu koji dolazi , ja svaki dan placem i postajem depresivan . Zelim samo nju i nijednu vise . Verovatno to srce oseti , pa zbog toga pati . A i nikako ne mogu da shvatim zasto je sa njim . Nemojte me pogresno shvatiti , ali lepsi sam i zgodniji od njega , mozda cak i pametniji . I ,mislio sam da ce se nesto promeniti ukoliko bi ona znala koliko je meni stalo do nje ...

Ti si bar zaljubljen.

Cuti i budi srecan zbog toga.

A ako vam je sudjeno da budete zajedno - bicete, mozda za nedelju dana, mozda za mesec dana ili pak za celu godinu.

Sve u svemu - budi jak, jednog dana naivna Marisol ce ostaviti pokvarenog Andreasa i vratiti se tebi u zagrljaj i zivecete srecno do kraja zivota sa buljukom dece na tvojoj farmi.

Mislim, ako vam je sudjeno. :)

T

A ako vam je sudjeno da budete zajedno - bicete, mozda za nedelju dana, mozda za mesec dana ili pak za celu godinu.

Sve u svemu - budi jak, jednog dana naivna Marisol ce ostaviti pokvarenog Andreasa i vratiti se tebi u zagrljaj i zivecete srecno do kraja zivota sa buljukom dece na tvojoj farmi.

Mislim, ako vam je sudjeno. :)

:lol: :lol:
Možda mu je suđeno da ga sutra pregazi autobus.

Back