User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Ovde treba lapo uvesti pravoslavni serijat i milina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde treba lapo uvesti pravoslavni serijat i milina.
Je l' vam se desilo da kupujete nešto preko interneta i da vas prevare, kako ste rešavali to?
eh sad Fani, svi znamo da kupuješ gumene lutke na naduvavanje, ne moraš da ideš u privatne razgovore xD
Shhhhh xD idem od svadbe do svadbe i bušim balone xD
Kako da se udebljam? Nekada sam imao problema sa apetitom, ali vise ne. Jedem sve i u sasvim normalnim kolicinama. Medjutim na stomaku mogu mi se sva rebra prebrojati. Ostali delovi tela su mi normalni i nisam mrsav. Ja bih rekao da sam u nekoj sredini - ni debeo, ni mrsav. Moze pomoc molim vas???
xD
hehe ne treba ti više lutka evo me <3
šalim se. i dalje ti treba.
Znam jednu devojku od prvog razreda osnovne skole. Isli smo u isti razred 8 godina. Prve tri goodine osnovne skole sam bio zaljubljen u nju ( klinacki , ljubavna pisma itd ) ali posle toga je nisam primecivao . Otisli smo u razlicite srednje skole , ostali smo i dalje prijatelji , izlazimo zajedno itd. Na rodjendanu nase zajednicke drugarice, novembra prosle godine , sam se opet zaljubio u nju . Ne znam kako , ali od tog dana pa sve do danas , ne mogu prestati misliti na nju . Nisam imao hrabrosti da nesto pokusam i ona se u medjuvremenu vratila bivsem decku sa kojim je bila zajednu pre dve godine ( ne znam koliko dugo , ali mislim da joj je on bio jedini decko sa kojim je bila) ... Mislim da ona vec zna da mi se svidja ( jer sam se poverio drugu tracari ) , ali misli da to nije ozbiljno, iako se od tada nas odnos malo promenio.Da li da joj kazem istinu i sve izbacim iz sebe ?Jer ovako ne mogu vise...
Znam jednu devojku od prvog razreda osnovne skole. Isli smo u isti razred 8 godina. Prve tri goodine osnovne skole sam bio zaljubljen u nju ( klinacki , ljubavna pisma itd ) ali posle toga je nisam primecivao . Otisli smo u razlicite srednje skole , ostali smo i dalje prijatelji , izlazimo zajedno itd. Na rodjendanu nase zajednicke drugarice, novembra prosle godine , sam se opet zaljubio u nju . Ne znam kako , ali od tog dana pa sve do danas , ne mogu prestati misliti na nju . Nisam imao hrabrosti da nesto pokusam i ona se u medjuvremenu vratila bivsem decku sa kojim je bila zajednu pre dve godine ( ne znam koliko dugo , ali mislim da joj je on bio jedini decko sa kojim je bila) ... Mislim da ona vec zna da mi se svidja ( jer sam se poverio drugu tracari ) , ali misli da to nije ozbiljno, iako se od tada nas odnos malo promenio.Da li da joj kazem istinu i sve izbacim iz sebe ?Jer ovako ne mogu vise...
Da je neko drkadžija prema meni, završio bi bez svog polnog organa. Nemoj da budeš papučar, u smislu da dozvoljavaš da govori ono što ti ne odgovara, ako dođe do toga 'Ti si mi drag drug', ode sve u ****, muvaj je, naravno. Daj joj suptilno znakove da ti se sviđa...
Ne treba biti drkadžija, ali ne treba biti ni ''pažljiv'', jednostavno budi zajebant, šmeker.