Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post) vol. 2

Ne znam, i mene to mori.

Razmišljala sam o totalno različitim stvarima, preko grafičkog dizajna (koji je nemoguće upisati jer primaju troje ljudi) do međunarodnih odnosa, pa arhitekture...sad sam u fazonu upisa na fakultet kineskog i engleskog jezika, što je super jer je sve na engleskom, dobijaju se neke stipendije od kineske vlade ako upišeš, možeš na godinu otići u Kinu, ali je faks pretežak i postoji mali problem u tome što mene nikad u životu nije zanimala istočnjačka kultura a kamo li jezik.

Sve govorim sebi imam vremena da razmislim, ali njega je sve manje..

Nije me bilo dugo i vidim opsta poleima na moj post. Drago mi je da jos zivi ovaj forum, haha.
Banzz jesi odlucila sta ces na kraju da upises. Ajde u BG, cekam te :P

Devojci treba da uzmem za rođendan novčanik, između ostalog, što mi je sama tražila da spojim lepo i korisno, jer stalno gubi stvari noseći ih po džepovima, a nema novčanik otkad je, jelte, prethodni izgubila :mrgreen:
Pitanje za devojke: gde kog vraga ja da počnem da tražim ženske novčanike?

- - - - - - - - - -

Ja ću za moj rođendan jednostavno da tražim jednu dobru solidnu višečasovnu jebačinu... što žene ne mogu da budu tako jednostavne :confused: ?

Postavila sam konflikte kao novu temu ali nije jos odobrena jer sam nova. Izvinjavam se. Moje pitanje je kako izbeci konflikt? Ako ne odgovorim, nerviram se jer sam dozvolila da me neko ponizava, ako se debatujem druga strana pocne da vredja u nekom trenutku, ako prva pocnem da vredjam onda me vise ljudi napusi. Valjda osete da je meni stalo i da se nerviram pa zbog toga napadaju. Kako da se ne nerviram, kako da izbegnem konflikt?

Postavila sam konflikte kao novu temu ali nije jos odobrena jer sam nova. Izvinjavam se. Moje pitanje je kako izbeci konflikt? Ako ne odgovorim, nerviram se jer sam dozvolila da me neko ponizava, ako se debatujem druga strana pocne da vredja u nekom trenutku, ako prva pocnem da vredjam onda me vise ljudi napusi. Valjda osete da je meni stalo i da se nerviram pa zbog toga napadaju. Kako da se ne nerviram, kako da izbegnem konflikt?

Mene jednostavno boli dupe sta pricaju o meni i ne nerviram se uopste oko toga a konflikte sa nekim retko imam.

Koji sam ja nevidjeni baksuz.

Napokon odlucim sta da upisem, i saznam da se taj fakultet zatvara ove godine!!

Na kraju cu kad zavrsim srednju upisati kurs sminkanja, i raditi od vrata do vrata, udati se u dvadesetoj i biti domacica do kraja zivota!

****** ovo!

Bolje je i to nego da ga zatvore dok jos studiras.
Da li postoji taj smer na jos nekom fakultetu ili nesto slicno tome?

Sonix, ne svidjas joj se!
Zene lazu da su zauzete da ispale momka.

Ja kad sam rekla da nemam momka, lik napisao "Nemas decka, tome lozi"

-_-

Ne ne ne.Ne razumes banzaj prvi puta kad sam je pitao rekla ja da izlazi sa drugaricom nije mi nikad rekla da je zauzetaJa sam samo napisao tako ovde.Nego ja kad je pitam je l' je slobodna u subotu prvi put je rekla da izlazi sa drugaricom a danas kad sam je pitao napravila je tuznu facu i rekla je ne.

Nema.

a ti sto studiraju ce nastaviti studirati, samo ne primaju nove vise.

Bedak.
Ako probas u drugoj drzavi odrace te za skolarinu.
Koji smer si zelela da upises?

Ne ne ne.Ne razumes banzaj prvi puta kad sam je pitao rekla ja da izlazi sa drugaricom nije mi nikad rekla da je zauzetaJa sam samo napisao tako ovde.Nego ja kad je pitam je l' je slobodna u subotu prvi put je rekla da izlazi sa drugaricom a danas kad sam je pitao napravila je tuznu facu i rekla je ne.

Pitaj je kada moze.

Back