Tebi...

• Začetnik teme Začetnik teme jana7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najsladji cokoladni Tom Kruze, mislim da je vreme da se sada rastanemo. Mi smo potpuno drugaciji...ti volis da igras igrice a nikada I ne bi bio sa mnom, ja prosto nisam za te igrice. Znam da ce neko naici za mene jednom. Uvek mislim da si dobar ali da jesi ne bi se tako ponasao...Sve u svemu to je vec gotovo. I volim sto sam takva. Sto kad jednom prelomim prelomim. Cao cokoladni... <3 Zbogom.

Poslednja izmena:
Volim te se ne govori.
Ono se daje,nesebicno i cisto.
Ono se pruza iskreno od srca,bez razmisljanja.
Ono se samo nezno zagrli...
I odcuti se...
Samo tako...
:heart:......
13346428_1762550870658066_4078253366074340487_n.jpg

,Ali, zar neću biti ružna tamo sa ovako podšišanom glavom pa ćeš me se stideti?" " Ne. Ti si Ijupka. Ti
imaš divno lice i lepo telo, dugo i lako, i koža ti je glatka i boje tamnog zlata i svako će pokušati da te
preotme." " Quć va, da me preotme", reče ona., ,Nikad me, do smrti, neće više nijedan čovek ni taći. Da me
preotme od tebe! Quć va!" " Ali mnogi će pokušati. videćeš/' " videće da te volim i znaće da je isto tako
opasno dotaći se mene kao i staviti ruku u kazan 457 rastopljenog olova. Ali ti? Kad vidiš lepe žene istog
obrazovanja? Nećeš li me se stideti?" " Nikad. I oženiću se tobom." " Ako hoćeš", reče ona., ,Ali pošto i inače
više nemamo crkvu, ne znam je li to važno." " Ja bih želeo da se venčamo." " Kako god želiš. Ali slušaj. Ako
ikad budemo u zemlji u kojoj još postoji crkva, mogli bismo se možda u njoj venčati." " U mojoj zemlji postoji
još uvek crkva", reče joj on., ,Tamo se možemo u njoj venčati, ako to za tebe nešto znači. Ja nisam nikad bio
oženjen. Ne-ma smetnje." " Drago mi je što nisi bio ženjen", reče ona., ,Ali mi je drago i što znaš one stvari o
kojima si mi govorio, jer to znači da si bio s mnogim ženama, a Pilar mi je rekla da su takvi muškarci jedino u
sta-nju da budu muževi. Ali sad više nećeš s drugim 7 nama? Jer to bi me ubilo." " Nikad nisam išao s
mnogim ženama", reče on iskreno., ,Dok tebe nisam upoznao, nisam verovao da mogu duboko da volim."
Milovala ga je po licu i onda mu rukama obu-hvatila glavu., ,Mora da si mnoge poznavao." " Nisam ih voleo."
" Slušaj. Pilar mi je nešto rekla -" " Kaži." " Ne. Bolje je da ti ne kažem. Pričajmo opet o Madridu."

Mi nikada necemo ostariti zajedno, jedno pored drugog. Nikada necemo imati priliku da jedno drugom ispricamo sve ono sto bismo hteli. Da zavrsimo zapoceto, da zapocnemo nesto novo. Ti i ja. A da li je to i bitno toliko? Da li to sto smo sa drugim ljudima i u drugim gradovima, moze da promeni osecanja? Da ih unisti? Oslabi. Ne, ne moze...
Za mene si onoliko moj koliko ja to mogu da pozelim.
Za tebe sam onoliko tvoja koliko ti to budes zeleo.
I to je jedino vazno.
Jedino vredno.
Posebno.
42431987_2246392005607281_3695410241098219520_n.jpg

Sa toliko devojaka hoces samo ja kao da sam kuzna. Ne trazim vezu...makar samo jednom da budem sa tobom na jedrilici, a najvise bih volela da mozemo da budemo prijatelji pa znas koliko sam duhovita...! :'(

- - - - - - - - - -

Zamisli kako bi nam bilo lepo na jedrilici :) to bih pamtila ceo zivot :heart:

Svašta se može dogoditi. Sve je moguće. Ako probaš. Ako riskiraš. Ako veruješ. Ako kažeš nemoj još ići. Ostani sa mnom. Barem još malo. Dovoljno dugo da probamo zauvek. Ili barem da probamo pa vidimo gde će nas to odvesti. Ali, nećemo stajati u mestu. Neću te pustiti. Ako obećaš da nećeš ostaviti. Sve je moguće ako se potrudiš. Ako veruješ u ono što jesi. U ono što voliš. Onu koju voliš. Zadrži je i stisni joj ruku i reci da je najljepša djevojka na svetu. Reci joj na način da povjeruje u to. Ne zato, jer ne znaš što bi rekao, nego jer to uistinu misliš. Ti mu pak odgovori da je on sve ono što si čekala. Koliko te sigurnim čini, reci mu sve ono što osećaš. Bez skrivanja. Izađi iz mraka. Stani. I dopusti da budeš povrijeđena. Ako je i tako, neka, budi povređena. Ali, barem ćeš biti iskrena. Ti prema njemu, on prema tebi. I tu više nema glume, nema laži i zavlačenja. Dozvolila si sebi, a i njemu biti slobodna. Puna ožiljaka. Nesavršena. Veruj, malo ko isto može. Zato je i toliko njih koji su nesrećni..
38669421_1027076054119601_4269659351532175360_n.jpg

Koliko pricam gluposti. Ti si trilion puta lepsi od crnogorca, mislim, on jeste prelep, ali ti si lepsi. Te tvoje oci...

- - - - - - - - - -

ali iskreno, mislim da mi samo treba drugi klin da te zaboravim, sto cu i uciniti ako naidje neko. >>poruke za sve :)

Back