Tebi...

• Začetnik teme Začetnik teme jana7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ne bih ispala surova, objasnicu, mada iskreno rec surova ne ide, jer iskreno ni ne svidjam mu se toliko. Ali, da objasnim, da se ja ne osecam previse surovo- prvo, petlja s drugim zenama, i to se NIKADA nece promeniti, a uostalom mi se ni ne znamo i moze da petlja samo, zasto onda sa mnom lepo a ovamo...Dakle, NIKADA se nece promenit, Drugo, nije mu ni stalo, nije nervozan (uporedjujem sa momcima kojima sam bila simpatijama) nije srecan...nije nista. Nije mu stalo. Sve u svemu, ne vracam se. Ne zelim to sebi da radim.
Nikada vise.

tuzna sam kada nisi tu...ne razumem, i prosli put si otisao nije te bilo mesec dana i meni je tada tesko...a ti kao da volis kada patim :( ne razumem zasto...kada bi hteo da budemo zajedno bila bih ti verna ceo zivot :) :heart:

Kada se jednom budemo sreli,
prepoznaces me po tome sto se moji koraci
nece cuti,
jer mi ti nikad ne dozvolis da hodam
po zemlji.
Pretvaras me u senku.
Vodis me u svet slobode.
Opijas me recima.
Hranis poljupcima.
Oplodis me muzikom
i ja radjam snove.
Uzmes me samo za sebe,
onda nesebicno poklonis drugima.
Razvlacis moje misli,
pletes mrezu u koju se zaplicem.
Ucis me da hodam po reci,
pruzas ruke ka nebu,
dozivas kisu.

Ne plasim se smrti, ona ce jednom sigurno
doci.
Plasim se tebe, nikada nisam sigurna da ces
mi se vratiti.

Ana Rodic

"Poezija zblizava i sjedinjuje neraskidivim vezama sve duse koje je vole. Mada one uostalom u svom zivotu traze najrazlicitije stvari, neke potpuno preziruci ono sto je za druge svetinja, i mada ne cene niti primecuju jedna drugu, ostajuci vecno tudje, u ovoj sferi one su ipak sjedinjene i uspokojene visom carobnom moci. Jedna muza trazi i nalazi drugu, a svi potoci poezije se slivaju u veliko zajednicko more.

Razum je jedan jedini, i to isti kod svih; ali kako svaki covek ima svoju sopstvenu prirodu i svoju sopstvenu ljubav, tako svako u sebi nosi i svoju poeziju."

Razgovor o poeziji, Fridrih Slegel:bye::kpozdrav:

Back