Tatoo

Jel istina da de tetoviranje kao jedna vrste droge, adrenalin... Kad krenes da uzivas u tome (da si oslikan). Sve je ok ali tribale ne mogu da smislim. Kao sto rekoh hteo sam u jednom trenutku ali nisam imao para, pa me prosla zelja.

Hteo sam na ledjima, klanac pod mesecinom, vuka koji rezi i spreman je za napad, a u nogama mu se umiljava malo stene vuka. Prvo sam trebao da nadjem umetnika koji bi osmislio i nacrtao ovu sliku, pa onda vremenski bi trajalo tetoviranje, i na kraju ako nije dobar umetnik imao bi deformitete na tetovazi.

E pa to i jeste fora. Tetoviranje nije za labilne ljude, sad mi se svidja, sad mi se nesvidja.
U sindjelu kad odlučiš koju ćeš sliku daju ti par dana fore, pa opet konsultacija, pa par dana i tek onda tet. Upravo zbog takvih koji se predomisle posle 5 dana.

Ja imam želju i ideju i sliku, kuva se to dosta dugo ali uvek pustim vreme da odradi pa se zapitam da li i dalje želim. E pa želim! I već sam išla na konsultacije i mislim da ću uskoro da zakažem.

Jel istina da de tetoviranje kao jedna vrste droge, adrenalin... Kad krenes da uzivas u tome (da si oslikan). Sve je ok ali tribale ne mogu da smislim. Kao sto rekoh hteo sam u jednom trenutku ali nisam imao para, pa me prosla zelja.

Hteo sam na ledjima, klanac pod mesecinom, vuka koji rezi i spreman je za napad, a u nogama mu se umiljava malo stene vuka. Prvo sam trebao da nadjem umetnika koji bi osmislio i nacrtao ovu sliku, pa onda vremenski bi trajalo tetoviranje, i na kraju ako nije dobar umetnik imao bi deformitete na tetovazi.
i to bi te kostalo oko 400 evra :D

Onda bilo 500 maraka, bez umetnicke slike:thumbdown:

Ali neka ko zna zasto je to dobro, sadasnja mrzi tetovaze:D
Pa eto, kupi onda majicu da te zelja mine. Mozes da je nosis naopacke, da ti slika bude na ledjima.

10_1852.jpg

Imam tetovazu na ledjima i ona za mene ima poseban znacaj...planiram jos koju da uradim ,mada u manjem izdanju,Vec znam i sta ali cekam svog majstora da se vrati...Neznam...shvatam da neko ne voli tatoo ali da se zgrazava...??Ne samo sto je primitivno ,nego je i glupavo.Ja volim slicice po telu i nekako su mi sexy...

Slušam radio prekjuče, lik priča o novoj modi TETOVIRANJA OČNE JABUČICE! :eek:
Nekim posebnim postupkom se mastilo ubacuje u beonjaču i td.

Moj komentar - 'bem ti budale! :dontunderstand:

Imam tetovazu na ledjima i ona za mene ima poseban znacaj...planiram jos koju da uradim ,mada u manjem izdanju,Vec znam i sta ali cekam svog majstora da se vrati...Neznam...shvatam da neko ne voli tatoo ali da se zgrazava...??Ne samo sto je primitivno ,nego je i glupavo.Ja volim slicice po telu i nekako su mi sexy...
:klap:

BAS 'BEM TI BUDALE!:)
Gledala sam na nekom snimku kako se radi tetoviranje ocne jabucice i stvarno izgleda katastrofalno, bolno i zabrinjavajuce...:???:
A da ne govorimo o tome da, posle toga oci izgledaju kao u drakule.
Ali ''normalne'' tetovaze su druga prica.:)
Trenutno na telu imam dve i obozavam ih i nikada se nisam pokajala sto sam ih uradila. Postujem svacije misljenje ali nije u redu vredjati ljude koji su zeleli da ukrase svoje telo jednom ili vise tetovaza. Nikada ne bih cenila osobu na osnovu broja tetovaza, pirsinga...
Spoljasnjost je lako promeniti, ono iznutra je bitno...

E pa to i jeste fora. Tetoviranje nije za labilne ljude, sad mi se svidja, sad mi se nesvidja.
U sindjelu kad odlučiš koju ćeš sliku daju ti par dana fore, pa opet konsultacija, pa par dana i tek onda tet. Upravo zbog takvih koji se predomisle posle 5 dana.

Ja imam želju i ideju i sliku, kuva se to dosta dugo ali uvek pustim vreme da odradi pa se zapitam da li i dalje želim. E pa želim! I već sam išla na konsultacije i mislim da ću uskoro da zakažem.

I ja sam se kolebala...zelela sam,ali opet...sta ako...:think:
I onda sam se odlucna probudila jednog jutra...zakazala i odnela slicicu..
I sve je bilo brzo gotovo.
Imam utisak kao da sam se rodila sa tom tetovazom...

BAS 'BEM TI BUDALE!:)
Gledala sam na nekom snimku kako se radi tetoviranje ocne jabucice i stvarno izgleda katastrofalno, bolno i zabrinjavajuce...:???:
A da ne govorimo o tome da, posle toga oci izgledaju kao u drakule.
Ali ''normalne'' tetovaze su druga prica.:)
Trenutno na telu imam dve i obozavam ih i nikada se nisam pokajala sto sam ih uradila. Postujem svacije misljenje ali nije u redu vredjati ljude koji su zeleli da ukrase svoje telo jednom ili vise tetovaza. Nikada ne bih cenila osobu na osnovu broja tetovaza, pirsinga...
Spoljasnjost je lako promeniti, ono iznutra je bitno...

Obične tetovaže su i meni OK. Nemam nijednu, ali već godinama planiram da istetoviram jednog lepog goluba, onako narodski, seljački - na ramenu. :super:

Tetovaža je nekada bila rezervisana za robijaše, kasnije za vojnike, danas za svakog čoveka...

Šta mislite o tome...? Da li ih već imate, da li ih planirate...?

Volim tattoo!Imam 8 tetovaza,juce sam osmu zavrsio i planiram jos kad budem nasao pogodan motiv.Ne zurim.A inace tattoo se ne radi iz trenda kao sto sam ovde procitao neki post.Ljudi koji rade tattoo cisto onako da imaju tattoo brzo se pokaju,zato ako ne nalazite sebe u motivu koji planirate bez obzira sto vam cool izgleda ne tetovirajte se.Sacekajte,nacicete bolji motiv koji ce vas predstavlja.:whistling:

joooj....
kada sam radila pirsing na donjoj usni,htela sam da umrem od straha,samo sam sedela ukocheno,lik me pohvalio kako sam hladnokrvna,dok ostale devojke kukaju...a ja ustvari od straha nisam mogla ni da pustim glas ni da mrdnem...
bolelo je dve sekunde jako...ali to je drugo...tetovaza boli duze...ne usudjujem se

Ma to uopste ne boli...tacnije,cudan je "bol",vise nalikuje peckanju.Glavne crte peckaju,popunjavanje ni ne osetis.OK,zavisi i na kom delu tela se radi.Ako je na nekom misicu recimo,nema da brines,ako je na nekom delu tela gde su kosti izrazene....joooj(glava ,zglobovi...)

Obozavam tetovaze na muskarcu...Ali umerene. Ne volim nista sareno...Volim kad decko ima vecu tetovazu taman donji deo stomaka, ili malo levo-desno...*mischevious smiley* Moj bivsi je imao ogromnog crnog zmaja...Samo pozelis da spustis glavu na to mesto i spavas tako stalno,stalno,stalno...

Hmmm... Neshto shto bih bash zeleo da uradim, pea:

noelpeaul0.jpg

By ne_vazim_se at 2008-10-06

The Samoan tattoo is called a pea’a on the men and a malu on the women. The pea’as encompassed the entire area from above the waist to below the knee, and were usually done in one go, taking perhaps a week or two. The teeth of the hoe-like striking instrument were carved longitudinally from the incisors of the wild boar, which in turn was affixed to a piece of turtle shell. The teeth were sharpened with a piece of coral, and if not kept sharp will cause a lot of tissue damage. I have witnessed a fair amount of scarring in Samoan tattoos but some of the areas they tattoo! Behind the knee! Inside the crack of the butt cheeks! No wonder! Before the advent of antibiotics in the 1940’s there was an alarming rate of infection, some actually leading to the death of the tattooed, fortunately that is no longer a problem. :super:

Evo chime se radi pea:

samoantattooing2xvn8.jpg

By ne_vazim_se at 2008-10-06

Ludilo :super:

Poslednja izmena:
Joooooj... sta ce vam to?!
Mozda nekom i izgleda lepo, ali zamislite ako naidjete na coveka/zenu svog zivota koji to ne voli?
Ukusi se menjaju, moda takodje, trendovi da ne pricam... a tetovaza kad je jednom napravite - ostaje trajna.
Ima onih ptrrivremenih... uradis pa ako izbledi - ponovis.
Secam se nakadasnjih frajera sa istetoviranim srcima i imenima devojaka... pa se devojka promeni i...uh... nije bas zgodno da neka druga citav zivot cita kako joj se zvala prethodnica...
Ili "JNA"...
Ista prica je i sa "slikama" - moda kao moda dodje i prodje. Slike ostaju. Kao svedocanstvo lakomislenosti i povodljivosti.
Zamisljam neku sad zgodnu cicu sa stetovazom na guzi kako ce to izgledati za 20, 30, 50 godina?! Uh... Ti lekari se bas svacega nagledaju.

Back