Tatoo

Pre 3 godine sam je uradio, postala je ne samo deo mog tela nego i deo mene...Volim da vidim dobru tetovazu na osobi koja zna da je nosi...
Pola ledja,radjena 14 sati... Motiv... meni puno znaci,sve drugo nije bitno...
I jedna poruka za ove sto pisu STA SA 40,50,60 godina????
Ko jos gleda babi ili dedi telo koje je i sa i bez tattoo-a fuuuuj!!!!!!!!

imam 2 tetovažice tako da iz iskustva mogu da kažem da nije ništa strašno . koliko će da boli zavisi od mjesta gdje želite da se istetovirate.....jednu sam uradila na lijevoj ruci iznad dlana (bolno mjesto) a drugu na stomaku..na stomaku sam čak radila tetovažu u boji (sa mašinicom naravno) dakle bola ima ali ne toliko da ne možeš da podneseš....:bye::bye::ok:

planiram da se istetoviram,sad razmišljam šta bih to istetovirala.sad treba naći najboljeg tatoo majstora,ako neko zna ko u KG najbolje radi tetovaže,neka mi kaže.

Kod muskaraca tetovaza predstavlja osecaj moci i snage(bar tako oni misle koji se istetoviraju)ali lepu neznu zenu nemogu da zamislim sa tetovazom.Kao kad vidis romkinju bez osn.skole sa 50god. kako joj na ruci pise"MILE".

..ja momentalno imam 5.slika...dve su na plecki koje se prelivaju,i niko mi nije rekao da nisu ok..i nema mesta komentarima ja to ne bih uradio(la)..o ukusima se ne raspravlja..

Pre 3 godine sam je uradio, postala je ne samo deo mog tela nego i deo mene...Volim da vidim dobru tetovazu na osobi koja zna da je nosi...
Pola ledja,radjena 14 sati... Motiv... meni puno znaci,sve drugo nije bitno...
I jedna poruka za ove sto pisu STA SA 40,50,60 godina????
Ko jos gleda babi ili dedi telo koje je i sa i bez tattoo-a fuuuuj!!!!!!!!

Sta ima veze koliko godina imas,ja sam jednom radio jednoj starijoj zeni iz Nemacke imala je sigurno 50godina na ruci nesto kao narukvica

jako mi se dopadaju fantasy tetovaze....ali, pored ove dve sto imam, cini mi se da bih bila mnogo sarena....ali. kod mene se nikad ne zna...stvar je momenta.....ali, ako budem imala jos jedno dete, tetoviracu vilu koja grli malu planeticu.....http://www.amybrownart.com/tattoos.asp?p=1

I ja sam prvo htela vilu na pecurci, koju sam videla u Playboyu :lol: na reklami za Gorki list. Cini mi se da cim sam naglas izgovorila tu zelju, svaka druga cica je istetovirala upravo to :roll: Od skoro imam mog lepog gekona na nozi :heart: Cudo kako se brzo naviknes na sliku, imam osecaj da je oduvek tu

Tetovaža je nekada bila rezervisana za robijaše, kasnije za vojnike, danas za svakog čoveka...

Šta mislite o tome...? Da li ih već imate, da li ih planirate...?

Ja planiram....a mesto,..levo od...:whistling:Najverovatnije neki tribal,simbole,neki natpis na arapskom ili slicno.....ali pre toga bih se raspitala kod pravih arapa da ne bude da se istetoviram a neshto levo mi pishe na telu...

a da sam musko sigurno bih se tetovirala....obe ruke do lakata, neshto veliko na ledjima...

Poslednja izmena:
A što 'da si muško'? Zašto ne bi žensko moglo da bude skroz naskroz istetovirano? I meni je sve privlačnija ideja o tetovaži preko celih leđa....

pa i meni isto { govorimo o ledjima } nego sam samo rekla da sam musko opet bih se tetovirala jer bi izgledalo jako mocno...i ne kazem da na zeni ne bi :)

samo kod devojaka nije moj stil celo telo,mada moze,urban art form,ali kad govorimo o celom telu,meni licno je kod muskih bolje....

Nije ni meni kod devojaka lepo baš celo telo, ali cela ruka, noga ili leđa mogu da izgledaju savršeno...
A kod muških, što više, to bolje, ništa lepše od muških jakih, istetoviranih ruku :per:

Meni je to sve super, samo kad si mlad sve ti lepo stoji, ali shta je sa staroshcu?:think:
Kod mene u komshiluku jedan dekica ima neku tetovazhu na ruci, neshto kao mornarica pa neko srce, sad to na njemu deluje otuzhno. A ja bash eto hocu da u starosti budem dostojanstvana bakica sa sheshirom, tatoo bi sve pokvario :)

Back