Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
hahaa...pa onda to ni slucajno ne moze biti covek mog zivota !!!!Mozda nekom i izgleda lepo, ali zamislite ako naidjete na coveka/zenu svog zivota koji to ne voli?
ili mozda treba zbog njega da je skidam ??????

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaa...pa onda to ni slucajno ne moze biti covek mog zivota !!!!Mozda nekom i izgleda lepo, ali zamislite ako naidjete na coveka/zenu svog zivota koji to ne voli?
hahaa...pa onda to ni slucajno ne moze biti covek mog zivota !!!!
ili mozda treba zbog njega da je skidam ??????![]()
Evo da granamo temu...
Koja vam je omiljena tematika za tetoviranje... Tribal, Celtic, Dragon, Astrologija... itd...
Pre 3 godine sam je uradio, postala je ne samo deo mog tela nego i deo mene...Volim da vidim dobru tetovazu na osobi koja zna da je nosi...
Pola ledja,radjena 14 sati... Motiv... meni puno znaci,sve drugo nije bitno...
I jedna poruka za ove sto pisu STA SA 40,50,60 godina????
Ko jos gleda babi ili dedi telo koje je i sa i bez tattoo-a fuuuuj!!!!!!!!
..ja momentalno imam 5.slika...dve su na plecki koje se prelivaju,i niko mi nije rekao da nisu ok..i nema mesta komentarima ja to ne bih uradio(la)..o ukusima se ne raspravlja..
možemo li da vidimo te slike?![]()
jako mi se dopadaju fantasy tetovaze....ali, pored ove dve sto imam, cini mi se da bih bila mnogo sarena....ali. kod mene se nikad ne zna...stvar je momenta.....ali, ako budem imala jos jedno dete, tetoviracu vilu koja grli malu planeticu.....http://www.amybrownart.com/tattoos.asp?p=1
meni je zao sto sam vec zaboravila da je imamnije na vidljivom mestu i ni meni nije vidljiva,to je losa strana tetovaza na ledjima,mozes da im se divis samo u ogledalu.
Tetovaža je nekada bila rezervisana za robijaše, kasnije za vojnike, danas za svakog čoveka...
Šta mislite o tome...? Da li ih već imate, da li ih planirate...?
a da sam musko sigurno bih se tetovirala....obe ruke do lakata, neshto veliko na ledjima...
A što 'da si muško'? Zašto ne bi žensko moglo da bude skroz naskroz istetovirano? I meni je sve privlačnija ideja o tetovaži preko celih leđa....