Tatoo

Bilo bi jos intrigantnije da je beba istetovirana a ne majka. Kakvo avangardni samar ucmaloj burzoaziji bi to tek bio, ne smem ni da mislim.

interesantno,li ne pusticemo bebu jos minimum 16 g da razmisli posto slika ima par god.... a na slici su inace muskarac i zena tj seljak i seljanka koji dizu drvo zivota sa sve par plodova na njeemu... inace nisam ljubitelj teta. u boji...

mmm ja ih imam 5 i nisu preterano velike.. sve su licne i sa samo meni znanom porukom, a takve da ih drugi tumace na razne nacine... vrlo mi je zabavno da slusam komentare o njima...na vidnim su mestima tj na vratu i kljucnim kostima,risu ali nisu mnogo izlozene jer nosim zatvorenu odecu...a i kako izgledam nikad se nebi reklo da sam osoba sa doticnim...hehe.. volim ih i obozavam dok se rade,ali neverujem da cu ih raditi jos...zene recite da vas nije puno bolelo, mislim meni je cak i prijalo?!?Uglavnom,kazu da muskarcevise boli....

:mrgreen: boze kao da sam ja pisala prvi deo...e mene je bogami bolelo, popila sam piva i piva kad mi je radjena nazad :whistling:.....

To bi trebalo da govori - možda sam mirna, ali u meni čuči đavolak...:lol:
thumbup1.gif

da,da te vilice i sl. nije lose ja sam sve moje crtala sama, tako da im je tematika samo meni vrlo jasna, a vezana je za sve segmente mog zivota...ali neznam zasto nevolim tet-ove u boji mozda nesto malo...

Tetovaža je nekada bila rezervisana za robijaše, kasnije za vojnike, danas za svakog čoveka...

Šta mislite o tome...? Da li ih već imate, da li ih planirate...?

Nemam ih, ali mi se dopadaju...zaista ne znam gde bi ih stavio posto imam osetljivu kozu...eto kad se nesto ne da...a voleo bi da se tetoviram bar na rukama ili na ramenima...
Mornari su se tetovirali medju prvima, ne zaboravi da su oni taj "obicaj" doneli u Evropu...

Ja nemam tetovazu, ali planiram da uradim dve malene.. I nem pojma koliko boli, skupicu hrabrost.. Busila sam donju usnu, pa sam prezivela.. Ali taj pirsing sam skinula, pa cu ponovo, ali sad sa strane.. A tetovaze, ako dobro prodju, razmislicu jos o nekoj.. Inace, nikad nisam volela tetovaze, ali jednog trenutka mi je doslo: Uradi! i ne mogu da se smirim dok ne uradim (tako je bilo i za farbanje u osmom, za shishanje na kratko i sl.). Protiv keve oko zabrana mogu, ali ne mogu protiv sebe!

Ja nemam tetovazu, ali planiram da uradim dve malene.. I nem pojma koliko boli, skupicu hrabrost.. Busila sam donju usnu, pa sam prezivela.. Ali taj pirsing sam skinula, pa cu ponovo, ali sad sa strane.. A tetovaze, ako dobro prodju, razmislicu jos o nekoj.. Inace, nikad nisam volela tetovaze, ali jednog trenutka mi je doslo: Uradi! i ne mogu da se smirim dok ne uradim (tako je bilo i za farbanje u osmom, za shishanje na kratko i sl.). Protiv keve oko zabrana mogu, ali ne mogu protiv sebe!

oh kako tupavo obrazloženje razloga tetoviranja.... ali ne čudi, ti si školski primer toga.... evo ja ću ti pojasniti zašto si uzviknula najednom URADI, treba ti tetovaža da bi bila "riba", a bez tetovaže si štreber i kreten :dash:

oh kako tupavo obrazloženje razloga tetoviranja.... ali ne čudi, ti si školski primer toga.... evo ja ću ti pojasniti zašto si uzviknula najednom URADI, treba ti tetovaža da bi bila "riba", a bez tetovaže si štreber i kreten :dash:

Daj pusti devojku na miru. Obrazloženo joj je sve ZA i sve PROTIV i ako je tako rešila, to je njena odluka i nešto sa čim će ona, ne ti morati da živi do kraja života i možda da snosi posledice jednog dana.

Dragojlo care, mrzi me da čitam postove unazad, ali ti to beše protiv... Ne ide da namećeš svoje mišljenje... Neko je ZA, neko je protiv... Svako ima svoje argumente... Dovoljno je da ih čujemo... Ništa više od toga...

Svako ima pravo na svoj stav i mišljenje

Šarene slike odvlače pažnju od poruke...

a zasto pa tetovaza mora da ima nekakvu poruku,uopste...sta sad kao IN su samo tetovaze sa porukom,jel...a ostale su totalno OUT.
Sto se mene tice,tetovaza je kao tapeta na zidu,lepa je i bez logike,a ako je logika pridodata to je samo plus koji omogucava da ti ona nikada ne dosadi kao sto tapete menjas jednom u 4 godine.

a zasto pa tetovaza mora da ima nekakvu poruku,uopste...sta sad kao IN su samo tetovaze sa porukom,jel...a ostale su totalno OUT.
Sto se mene tice,tetovaza je kao tapeta na zidu,lepa je i bez logike,a ako je logika pridodata to je samo plus koji omogucava da ti ona nikada ne dosadi kao sto tapete menjas jednom u 4 godine.

:super: Ja sam htela jedan mali tribal na donjem stomaku kad sam bila u srednjoj. I neki cvetić na unutrašnjoj strani noge, odmah iznad skočnog zgloba, ili ipak detelinu sa 4 lista, nisam bila sigurna... Gde je tu poruka?!

Back