Tatoo

Pa nećeš facu tetovirati, a ako želiš da budeš dostojanstvena bakica, sigurno nećeš nositi ni majice na bretele, ili, ne daj bože, tange na plaži, tako da je sve u strateškom planiranju :cool:

Bronze%20-%20%27%27Old%20Lady%27%27%20-%20BIC%20Permanent%20Marker%20-%20TBWA%20Paris.jpg

a zasto ovo nije dostojanstveno? ne poricati zivot pre 50e? nositi ga ponosno na sebi-bukvalno?

sta mislite o devojke sto se istetovirale na vise dupe?
ova moja kaze cu se tetoviram ko ova kad videla neku s tetovazu na vise dupe
a ja joj kazem da kad vidim neku s tetovazu na vise dupe
mislim se ko da je napisala umesto tetovaze j**i me
sta vi mislite a ?

Vec jako dugo zelim da se istetoviram, ali nikako da smislim pravi motiv. Iskreno, letim odem na Strand i vidim gomilu nekih klinaca sa raznim bezlicnim tetovazama i smorim se. E sad, skoro sam se ozenio i nadam se deci (daj Boze), kojoj sam vec smislio/li imena VUK ili ANDJELA. Pa tako, nadam se skoro slici Vuka ili Andjela na ramenu:)

Oduvek sam zeleo tetovazu, kao klinja sam se crtao po rukama, nogama, i lepio preslikace po telu.
Kada je doslo vreme da ih uradim, svi pocese da ih stavljaju pa mi se nekako smucile, ne zelim da budem deo masovne kulture, jeste to licna stvar itd...
Ali mogu se izraziti na neki drugi nacin, eto to sam hteo da podelim sa vama,hvala sto ste me saslusali..... ;)

Pa kada sam poceo, sto da i ne zavrsim ispovest.
Ja sam imao na umu dve tetovaze, malo veceg formata.
Prva bi bila bio/tribal tj. lobanje koje proviruju kroz rascepljenu kozu, gde se stvara utisak kao da su se otvorila vrata zla i iz njih izlaze proklete duse. (crna)
Mesto na koje sam zeleo da stavim ovu tetovazu je leva noga, leva strana lista (mrtav ugao kako je ne bih gledao, ali sa vremena na vreme bih morao da je vidim {na tren})

Druga bi bio zli klovn, u desnoj bi drzao noz (krvav) uperen u gledaoca, a levom bi pokazivao palcem vodoravno, kao kada se gladijatorima odredjivala sudbina da li ce umreti ili ne.(znaci da je sudba nezivesna, ali)
Ispod njega bi stajale rasute karte, a na njegovom odelu zametnuta karta (Joker), takodje dve kockice koje leze na zemlji, imao bi osmeh zlog klovna, bio bi procelav, ruzan i zao. (u boji)
Ona bi stajala takodje na levoj strani ali ledja, vise prema gore...

Na ovim mestima kontitucija mi dozvoljava da tetovaze lepo izgledaju i budu veceg formata, a da se ne nalaze na pregibima, tako da se ne bi menjale i deformisale kada bih bio u pokretu (stalno bi bile iste) to bi meni licno pricinjavalo zadovoljstvo jer mi se ne svodja kada tetovaza stoji na delu tela koji se savija primera radi, lakat,ili neki drugi zglob.

Obe pokazuju moju mracnu stranu,
tribal/bio/lobanje sta se krije u meni,
a klovn bi predstavljao mene, ali kada me vodi skrivena tamna sila. :evil:

Naravno tetovaze bi bile na levoj strani tela, jer nisam skroz zao. :)

PS

Nisam strucnjak za delove tela i njihove nazive, a ni za termine koji se koriste a koji su vezani za tetovaze... :ok:

Pa sam ovako laicki pokusao da vam obljasnim,u kratkim crtama :) ...

POZ

Poslednja izmena:
Ja sam se istetovirao sinoc, ajde,nije toliko boljelo kako sam ocekivao,inace sam uradio neka grcka slova na lijevoj podlaktici, meni se svidja ,ostali kako oce :)
E sad je problem, sto sam sinoc bukvalno imao kosmar sa tom tetovazom :(

Back