Ma, da, sve nam je jasno ko koga krivi za sve... Jos kad bi se agencije zatvarale zbog takvih zahteva...
Jos sa tolikim lepoticama u agenciji... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne sekira se ona uopšte. I da se agencija zatvori (iz ne znam kojeg razloga), ima ona svoj dragstor u Limenariji koji je dobrano izreklamirala na svim forumima!Sve se moze kad se hoce.... Pored ovakvih komentara zivece i radice mnogo agencija... A ponekad cete se svi upitati zasto ste dali svoje pare... Krvavo zaradjene.....
Draga nikana, nece se zatvoriti agencija, ne sekirajte se...
Ma ne sekira se ona uopšte. I da se agencija zatvori (iz ne znam kojeg razloga), ima ona svoj dragstor u Limenariji koji je dobrano izreklamirala na svim forumima!![]()
Drago mi je zbog toga ANJA S.... ali je ona jedna od zaslužnih osoba na ovom forumu (i naravno DekiM) zašto sam ja prošle godine prvi put otišla na Thassos...
.....Paradiso plaža je puna osa ali je dosta lepa i da bi sišli do nje trebalo bi da imate u najmanju ruku neki džip ili Dačiju (zbog visine) ili da se pripremite na strmo spuštanbje do mora.A tek gore da se popnete?A na plaži jedan restoran u kojem ne možete popiti piće ako ne ručate...Već za šank,pa piće ili sladoled u rukwe i na 40 stepeni da pijete ili ližete....
Dragisa prijatelju, shvatam da si se lose proveo ali ovo o Paradiso plazi su sve same neistine.
Ja licno na Tasos idem vec 6 godina upravo zbog te plaze. Kolima se moze bukvalno uci u vodu ( ja sam isao sa Yugom, Skodom felicijom, Pezoom 207 i Puntom ). Na plazi postoje dva kafica - restorana, a pice mozete piti gde volite ...
A bre ljudi pustite nekog da ima svoje misljenje...
Zato forum i sluzi.... Ili smo opet usli u jednoumlje, ili nismo iz njega nikad ni izlazili.....
...otišao sam u Stavros da posle 10 dana provedenih na Tasosu osetim malo civilizacije i da mi se dete zaljulja na ljuljašku i spusti niz tobogan...Pet dana pravog letovanja...I verovatno nikada više Tasos
malo da se uključim u razgovor vezan za Tasos...upravo sam došao sa tog ostrva i malo sam razočaran onim što pruža i što se može videti,uprkos pričama koje sam video na raznim sajtovima pre putovanja.
Bili smo na Tasosu pocetkom septembra. Nismo ni ocekivali mondensko letovaliste, ali ne mogu da verujem da nisu hteli da ugrade tuseve na vecini plaza. Mislim da to nije preterano ocekivati, bas kao ni redovno odnosenje smeca, tobogane i sl. Ako mogu da naplacuju lezaljke, mogli bi malo i da ociste plaze i da ugrade tuseve.
Takodje, s obzirom da smo iznajmili kola na 7 dana, obisli smo dosta plaza i nigde nije bilo bas mirno. Mogu zamisliti kako je u sezoni. ... ...
Dakle, ostrvce je lepo, ali ne mogu se Grci osloniti na lep pogled sa puta. Treba i oni malo da se potrude s obzirom da zive od turizma.