TASOS - u reči i slici

E pa @urke87 sad si totalno omanuo!

To NIJE Makryammos beach (kako ti kažeš). To je baš tzv. Mermerna plaža (Marble beach), a Grci je zovu još i Saliara. I nema nikakve veze sa Makryammos-om, osim što se ispred rampe za ulaz u pomenutu plažu skreće desno, na onaj prašnjavi put koji te nakon nekih 4.5 km i dovodi do te Mermerne plaže.

Capisco? ;)

Hello svima!
Pretpostavljate da sam ipak otišla na Tasos 09.09. obzirom da se nisam javljala naknadno. Malo mi je trebalo više vremena da se naviknem da sam se vratila pa se zato tek sad javljam. Naime, ovog puta je viza u mom pasošu?!

Sve dok nisam stigla kući nisam videla da je ispod nalepnice Atlantica od ovog poslednjeg putovanja zalepljena nalepnica Magic Travela ?!?!?? preko koga nikada putovala nisam a ispod nje opet nalepnica Atlantica jedna od 21.08. ove godine kada sam trebala da otputujem a nisam, i jedna od prošle godine! Uopšte mi nije jasno odakle nalepnica Magica na mom pasošu? Da li ste imali sličnih situacija? Nikana da li ti možda znaš o čemu se radi?

Što se Tasosa tiče i dalje sam oduševljena i fenomenalno sam se provela. Vreme je bilo malo lošije nego prošle godine u istom terminu ali samo u Limenasu, jer smo se mi opušteno kupali na jugu ostrva svakog dana.

Evo upload-ovaću par slika čisto da nas želja mine:)

Pozdrav svima i hvala na podršci!

Vratio sam se pre dva dana, obišli smo dosta. Evo mojih sličica.. KLIK OVDE :super:

Ej, Urke slike su ti super. Kaži mi gde si ovi vodopadi?
Kastro je fenomenalan i by the way to je jedino selo u koje nisam otišla, ali izgleda da sam mnogo propustila :dash:

Vidim da ste i vi pronašli onu plažicu na koju se ulazi tik pored onog privatnog poseda :)

Slika Notosa odozgo je fantastična :super:

Još jednom pohvale za slike i pozdrav!

vod1il7.jpg

:)
kastrocv7.jpg

Kad stignes u Kastro svrati do Kostine taverne obavezno. Kosta će ti pomoći, on je ljudina... Obavezno kreni sa džipom da nebi zakačila karter i ostala tamo..:) Mi smo molili boga da bude sve ok posto smo isli pandom, ako nisam jedno 100 puta zakačio o kamenje nisam nista uradio :neutral:...

Poslednja izmena:
Hello svima!

Sve dok nisam stigla kući nisam videla da je ispod nalepnice Atlantica od ovog poslednjeg putovanja zalepljena nalepnica Magic Travela ?!?!?? preko koga nikada putovala nisam a ispod nje opet nalepnica Atlantica jedna od 21.08. ove godine kada sam trebala da otputujem a nisam, i jedna od prošle godine! Uopšte mi nije jasno odakle nalepnica Magica na mom pasošu? Da li ste imali sličnih situacija? Nikana da li ti možda znaš o čemu se radi?

Desava se da jedna agencija nema dovoljan broj putnika da bi podnela zahtev za grupnu vizu pa se u tom slucaju udruze dve agencije ili vise njih sa istim datumom polaska. To se obicno desava u predsezoni. Magic, Atlantik i Sabra cesto imaju zajednicke vize.

Back