Zdravo svima.Prekjuce sam se vratila iz Potosa i posto su meni pre polaska mnogo znacile informacije i uputstva svih vas sa foruma evo i ja da dam svoje misljenje i pomognem nekom ako mogu.Sto se Tasosa globalno tice trebalo bi na pocetku razjasniti :Tasos nije Mikonos ni Santorini a ni Ibica,dakle ako ocekujete bljestavilo,fenseraj,lud nocni provod promasili ste destinaciju.Tasos je za sve one koji traze mir,skoro potpuno divlju prirodu i opustanje,dakle jeste idealan za porodice s decom pa cak iako nema mnogo ljuljaski,mada sam ih ja videla nekoliko u Potosu i to bas preko puta hotela u kom smo bili(Sirines je u pitanju).Sto se pomenutog hotela tice skroz je dobar,naravno za tu kategoriju kojoj pripada.Sobe su velike,nove,opremljene bas svim sto vam je potrebno.Ciste se svakodnevno.U ovom segmentu pohvala za Magic jer zaista predstavlja realno stvari,kako kazu zaista je tako na licu mesta.Na raspolaganju vam je i bazen koji je cist prilagodjen i deci i odraslima.Plaza jeste blizu kao i prodavnice,a lekar je odmah preko puta ako zatreba.Jedina zamerka je sto na parkingu ispred hotela uglavnom nema slobodnog mesta.Ana tj.nikana1 je skroz ok devojka,sasvim korektno radi svoj posao,sve pohvale za nju stvarno.
Sledeca dosta pominjana tema ovde su ose,pcele sta su vec.Ima ih,ali nisu agresivne,a komarca tamo ni jednom nisam videla.
Mnogo mi je znacila pomoc svih vas oko izbora plaza.Nismo uspeli na svaku da odemo jer smo bili sa bebom ali smo dosta toga videli.Moja preporuka: Paradiso i Metalia koju nesto slabo pominjete ovde ili ja nisam primetila.Metalia je super plaza(ima,kafic,tus i wc).Nalazi se pored nekog napustenog kamenoloma i sve to zajedno fenomenalno izgleda,postavicu slike.
I poslednja stvar,na Tasos je stvarno besmisleno ici bez automobila,jer ostati zarobljen na jednom mestu je velika steta.
Toliko,pitajte ako vas nesto zanima,tu sam!