TASOS - u reči i slici

Postovanje svima koji vole Tasos, ali cu navesti da sam bila u Grckoj dva puta i to na Halkidiki u Afitos, i Porto-karas: Kasandrija i Sitonija to je raj na zemlji ima lepseg od lepog, hoteli sa ***** zvezdica sve delux plaze, priroda, voda prozirna cista, hrana koliko god zelis i sve to nije skupo na 10 mj. rata ali sa kompanijom HEMEL iz Jagodine. Javite se koga zanima opsirnije! Pozdrav Aleksandra.D.

Kada idem na plažu uopšte ne razmišljam o tuševim, kabinama i sl.... Da li je to toliko bitno? Meni je to potpuno nevažno. Jedino što volim su suncobrani od trske, jer od sunca moramo da se štitimo, neka tavrenica za pićence (sa toaletom) i to je dosta. Prijatno je nostiti malo soli na telu.... Uveče se isturširaš u apartmanu.

Poslednja izmena:
Zdravo svima.Prekjuce sam se vratila iz Potosa i posto su meni pre polaska mnogo znacile informacije i uputstva svih vas sa foruma evo i ja da dam svoje misljenje i pomognem nekom ako mogu.Sto se Tasosa globalno tice trebalo bi na pocetku razjasniti :Tasos nije Mikonos ni Santorini a ni Ibica,dakle ako ocekujete bljestavilo,fenseraj,lud nocni provod promasili ste destinaciju.Tasos je za sve one koji traze mir,skoro potpuno divlju prirodu i opustanje,dakle jeste idealan za porodice s decom pa cak iako nema mnogo ljuljaski,mada sam ih ja videla nekoliko u Potosu i to bas preko puta hotela u kom smo bili(Sirines je u pitanju).Sto se pomenutog hotela tice skroz je dobar,naravno za tu kategoriju kojoj pripada.Sobe su velike,nove,opremljene bas svim sto vam je potrebno.Ciste se svakodnevno.U ovom segmentu pohvala za Magic jer zaista predstavlja realno stvari,kako kazu zaista je tako na licu mesta.Na raspolaganju vam je i bazen koji je cist prilagodjen i deci i odraslima.Plaza jeste blizu kao i prodavnice,a lekar je odmah preko puta ako zatreba.Jedina zamerka je sto na parkingu ispred hotela uglavnom nema slobodnog mesta.Ana tj.nikana1 je skroz ok devojka,sasvim korektno radi svoj posao,sve pohvale za nju stvarno.
Sledeca dosta pominjana tema ovde su ose,pcele sta su vec.Ima ih,ali nisu agresivne,a komarca tamo ni jednom nisam videla.
Mnogo mi je znacila pomoc svih vas oko izbora plaza.Nismo uspeli na svaku da odemo jer smo bili sa bebom ali smo dosta toga videli.Moja preporuka: Paradiso i Metalia koju nesto slabo pominjete ovde ili ja nisam primetila.Metalia je super plaza(ima,kafic,tus i wc).Nalazi se pored nekog napustenog kamenoloma i sve to zajedno fenomenalno izgleda,postavicu slike.
I poslednja stvar,na Tasos je stvarno besmisleno ici bez automobila,jer ostati zarobljen na jednom mestu je velika steta.
Toliko,pitajte ako vas nesto zanima,tu sam!

Al Tasos je Tasos...

img206md4.jpg

Pa prvo sam pokusao da iskombinujem nesto sa suncobranom ali nije islo kao sto se i vidi na slikama... Obukli smo samo šorceve i vozili smo po kisi jer nismo imali druge, kisa je mogla da traje i dva dana. Kad smo prolazili kroz Limenas ljudi su nas gledali kao ludake...:hahaha: Za divno čudo nismo dobili ni kijavicu... :vatromet:

Evo i mojih panorama. KLIK OVDE ;)

Poslednja izmena:
Zdravo svima.Prekjuce sam se vratila iz Potosa i posto su meni pre polaska mnogo znacile informacije i uputstva svih vas sa foruma evo i ja da dam svoje misljenje i pomognem nekom ako mogu.Sto se Tasosa globalno tice trebalo bi na pocetku razjasniti :Tasos nije Mikonos ni Santorini a ni Ibica,dakle ako ocekujete bljestavilo,fenseraj,lud nocni provod promasili ste destinaciju.Tasos je za sve one koji traze mir,skoro potpuno divlju prirodu i opustanje,dakle jeste idealan za porodice s decom pa cak iako nema mnogo ljuljaski,mada sam ih ja videla nekoliko u Potosu i to bas preko puta hotela u kom smo bili(Sirines je u pitanju).Sto se pomenutog hotela tice skroz je dobar,naravno za tu kategoriju kojoj pripada.Sobe su velike,nove,opremljene bas svim sto vam je potrebno.Ciste se svakodnevno.U ovom segmentu pohvala za Magic jer zaista predstavlja realno stvari,kako kazu zaista je tako na licu mesta.Na raspolaganju vam je i bazen koji je cist prilagodjen i deci i odraslima.Plaza jeste blizu kao i prodavnice,a lekar je odmah preko puta ako zatreba.Jedina zamerka je sto na parkingu ispred hotela uglavnom nema slobodnog mesta.Ana tj.nikana1 je skroz ok devojka,sasvim korektno radi svoj posao,sve pohvale za nju stvarno.
Sledeca dosta pominjana tema ovde su ose,pcele sta su vec.Ima ih,ali nisu agresivne,a komarca tamo ni jednom nisam videla.
Mnogo mi je znacila pomoc svih vas oko izbora plaza.Nismo uspeli na svaku da odemo jer smo bili sa bebom ali smo dosta toga videli.Moja preporuka: Paradiso i Metalia koju nesto slabo pominjete ovde ili ja nisam primetila.Metalia je super plaza(ima,kafic,tus i wc).Nalazi se pored nekog napustenog kamenoloma i sve to zajedno fenomenalno izgleda,postavicu slike.
I poslednja stvar,na Tasos je stvarno besmisleno ici bez automobila,jer ostati zarobljen na jednom mestu je velika steta.
Toliko,pitajte ako vas nesto zanima,tu sam!

Slazem se..samo bih dodao da su na pojedinim mestima retke prodavnice kao i marketi i jako slabo su snabdeveni.

Za Urketa- Bas mi je drago sto si sve to fino obisao... Bravo! Da li ti je mozda palo na pamet da nisi jedini i da bi ljudi ne bi slali poruke da nisu bili tamo. Tako da mi tvoje slike ne trebaju jer imam svoje, naravno. Ukusi su razliciti i to je normalno. Ja samo izrazih svoje misljenje, na sta imam pravo, zar ne?

Za Urketa- Bas mi je drago sto si sve to fino obisao... Bravo! Da li ti je mozda palo na pamet da nisi jedini i da bi ljudi ne bi slali poruke da nisu bili tamo. Tako da mi tvoje slike ne trebaju jer imam svoje, naravno. Ukusi su razliciti i to je normalno. Ja samo izrazih svoje misljenje, na sta imam pravo, zar ne?

Dosao si da pises u temi za Tasos o Krfu, nije mi jasno šta dobijaš sa tim. Naravno da ima svako svoje misljenje ali ti gledaj gde ga iskazuješ... Evo OVDE ti se nalazi tema za Krf...

Urke, :worth:
Bas ti hvala, prosvetlio si me. Opet. Ne znam sta bih bez tebe!:hahaha:
E, sad se malo vrati unazad i vidi o cemu je pisano.
Da, i skini mi se sa vrata. :bye:

Ti si onaj klasicni lik sto ide i smara ljude po forumima misleći da je naj pametniji... Ustvari znam ja ko si ti samo sto ne zelis da se predstavis. Ukoliko imas nesto licno pisi na private da nebi zamarao ove ljude koji su ovde da bi razmenjivali svoje utiske i slike sa ovog prelepog ostrva... Kraj

Poslednja izmena:
Molim te, citiraj moju poruku gde pise da se meni ne svidja Tasos! Ubuduce citaj pre nego nesto komentarises! Nervira me sto na ovom forumu kad navedes jednu manu za Tasos, neki pametnjakovici to shvate toliko licno da ne mozes posle da se trsis od njih. :thumbdown: Sad definitivno idem, plasim se da je ta ogranicenost nekih mozda prelazna (ovo naravno :whistling:ne vazi za sve posetioce, samo za neke-sami ce se prepoznati...).

Bili smo na Tasosu pocetkom septembra. Nismo ni ocekivali mondensko letovaliste, ali ne mogu da verujem da nisu hteli da ugrade tuseve na vecini plaza. Mislim da to nije preterano ocekivati, bas kao ni redovno odnosenje smeca, tobogane i sl. Ako mogu da naplacuju lezaljke, mogli bi malo i da ociste plaze i da ugrade tuseve.
Takodje, s obzirom da smo iznajmili kola na 7 dana, obisli smo dosta plaza i nigde nije bilo bas mirno. Mogu zamisliti kako je u sezoni. ... ...
Dakle, ostrvce je lepo, ali ne mogu se Grci osloniti na lep pogled sa puta. Treba i oni malo da se potrude s obzirom da zive od turizma.

Stvarno smešno :hahaha: Njemu treba tobogan..

Poslednja izmena:

Back