Cao drmarke ! Mi smo uplatili Potos preko Delfintravela sa polaskom 17.08.,pre 7 dana je jos bilo slobodnih studio-apartmana,prevoz je organizovan,pogledaj www.delfintravel.eu,
pozdrav skrobek
pozdrav skrobek
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao drmarke ! Mi smo uplatili Potos preko Delfintravela sa polaskom 17.08.,pre 7 dana je jos bilo slobodnih studio-apartmana,prevoz je organizovan,pogledaj www.delfintravel.eu,
pozdrav skrobek
ja sam iz sremske mitrovice,idem preko neke agencije"sava m tourist",ali su samo subagenti,ne znam tacno od koga su ponude.mogu ti dati broj pa vidi

Da li neko moze da mi kaze koje mesto je bolje za letovanje Potos ili Limenarija? Decko i ja planiramo krajem avgusta da idemo na Tasos.Bitno mi je da samo mesto ima lepu i cistu plazu. Planiramo i da iznajmimo auto pa nas interesuje cena koliko kosta za 4-5 dana? Unapred hvala
JE LI MOGUCE DA NIKO NIJE BIO U VILI GIANNIKIS U LIMENARIJI? SVAKA INFORMACIJA O SMESTAJU I CENAMA BI MI ZNACILA JER PUTUJEM U PETAK!!!
Tasos,LIMENARIA)?I da li bi neko mogao da mi da neki komentar o kaficima
na plazi....?I AKO BI NEKO BIO JOS TOLIKO DOBAR DA MI DA PAR LINKOVA SA SLIKAMA LIMENARIJE,BILA BI MU JAKO ZAHVALNA

preplasili svojim komentarima??????????????
Ajde postavi neke slicice vile i odgovori mi na PM ovde ili vrati PM.Pozuri sa odgovorom ako mozes jos veceras posto sutra idem u agenciju.ovako, prvo za argusovu aleksandru .nismo je videli, osim putokaza koji smo videli za nju, a to je bilo s magistrale kad smo se vracali s taryanasa. dakle, nije bas u centru, treba desetak minuta, kao i ya sve u limenasu nista nije daleko, ali kazem nije centar i nije bas bliyu gradska plaza.
sto se tice rentakara, vec sam to napisala, ali ajdeod deset do 14 su skuteri, zavisi gde,a ima ih puno, a od 23 pa nadalje su kola, zavisi koja i zavisi na koliko. treba medjunarodna, ili se bar svi foliraju da treba
bus od limenasa do goldena je 1,80, evra, do peredajza dva i cini mi se 40, do alikija 3, 2 evra. do potosa i limenarije bi trebalo da je osam, posto smo mi kupili preko potosa do alikija i izaslo nas je 12 evra.
stos e tice restorana, pa svuda je manje-vise slicno, nije preskupo, osim na makrijamosu, gdse deru. dakle, skoljke i riba je oko sedam evra, kao i jagnjetina, dok su na makrijamosu spagete devet evra. da popiydis. ajd pisem opet posle, sad imam radim