NECA15
Zainteresovan član
- Poruka
- 260
ja 18.07. u polihrono
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam odlucio,ipak sam preskocio limenariju i uplatio potos od 28.8.,izadje sve bez hrane 240e po osobi,mislimd a je za taj period prikladna cena,ne znam...
Ja idem u Potos od 12.07. u vilu Tula 1 preko Delfina. Pre dve godine sam isla sa njima u Hanioti, i smestaj, kao i sve ostalo je bilo OK. O ovoj vili nisam nasla puno informacija, pa bih zamolila poznavaoce smestaja u Potosu da me, ako imaju cime, malo ohrabre.
Ja mislim da je cena na mestu, ja idem 13.07. potos: 250e
Marge,imas internet cafe u Potosu....nalazi se pri kraju setalista ,kad ides u pravcu Limenarije sa leve strane ulice...cenu sata zaboravih.....bila na Tasosu 3 puta, iddem i ove godine inace sam sestra od ove sto je postovala iznad mene
samo da pitam one koji su bivali u Potosu... Jel znate mozda, jel ima tamo internet caffe? mi svake godine idemo u Potos i ranije na to nisam obracala paznju, ali mislim da necu uspeti da izdrzim 15 dana bez neta...![]()
Ako te ne mrzi procitaj celu temu,meni je prosle godine puno pomogloDa li neko moze da mi kaze koje mesto je bolje za letovanje Potos ili Limenarija? Decko i ja planiramo krajem avgusta da idemo na Tasos.Bitno mi je da samo mesto ima lepu i cistu plazu. Planiramo i da iznajmimo auto pa nas interesuje cena koliko kosta za 4-5 dana? Unapred hvala
ja sam odlucio,ipak sam preskocio limenariju i uplatio potos od 28.8.,izadje sve bez hrane 240e po osobi,mislimd a je za taj period prikladna cena,ne znam...
Koja je to agencija? Meni u stvari treba informacija, ako je neko natrčao na polaske izmedju 16 i 19 avgusta tako da povratak bude najkasnije 29. avgusta. Ovo zvuči kao da je predhodna smena od 17-18. Vidim da je u većini agencija smena 21- 31. avg. Aj ako je neko video da mi baci neki link...
U napred hvala
Marke
mi se evo vratili pre nekoliko sati s tasosa.
takod a sad tek odgovaram, nisam bas bila raspoloyena da svai drugi dan gledam komp. .)
ovako, vila aleksandra (kasnije cu staviti fotku i ulicice u kojoj se nalayi i same vile )
ima terase koje gledaju na tu ulicicu, ali to je bas uska ulica, jedva da jedna kola mogu da prodju, ali ima i terase koje gledaju ka unutra. pa ti odmah lepo u agenciji naglasi da zelis onu koja gleda na ulicu. lepse je .) i da, da ne bude zabune, ima dve vile aleksandre, tj. tri, ova o kojoj ja govorim je aqua travelova. inace, vodja puta aleksadra je do jaja. sitna, s veoma prodornim glasom, opasna je, ali bas uliva poverenje. kad smo se vracali su malo ljudi popiydeli jer je bus bio prepun, i bus nije bio dvospratan i klima nije bila bas neka, ali ne ynam da li tako generalno praktikuju da te voye savrsenim busom, a vracaju skrnavim, ili smo mi malo baksuzi. no, nama to nije smetalo, iako smo bili u saragam i nismo mogli da se namestimo za spavanje nikako. otkud znam, valjda smo suvise tolerantni. dalje, da, mislim da sam to vec pomenula, oni tamo imaju drugaricu agenciju mitos, cija je predstavnica yorica i ona je super, vec prvog dana u sest je sastanak na kom sve cujes o brodicima, cenama, halo karticama, ma o svemu. i to nam se bas dopalo. makrijamos je udaljen samo kilometar od tasosa, i put do tamo je divan, tako da je stavrno steta ici skuterom ili kolima. iako su to svii (lenjivci jedniradili. tarzanas nam se nije dopao, on je takodje kilometar od limenasa, ali je mala playa i svi su ybjeni, ali yato takodje moyete produziti jos jedan kilometar i naici na plazu, ufma ne ynam kako se yove, sve mi s epomesalo, ime je dobila po hotelu koji se tu nalayzi. tamo je intimnije, iam sevga desetak ljudi. tako da smo tamo ostali jhedan ceo dan. meni je bilo super sto nijedan dan nismo otisli na istu playu. prosto ti je zao da ne vidis i sve ostale. da, svuda smo isli busom, skontali smo da nam je to najisplativije, e sad OPREZ.
jako su nas zeznuli za bus. postoji red voznje polazaka, ali ne pise kojim putem ide bus, a na busu svakom pise araund di ajlend. pa smo tako , umesto da preko panagije stignemo za pola sata na aliki, isli suprotnim smerom i preko prinosa, limenarije , i potosa dosli na aliki za oko dva sata, ori tome smo i presedali pre limenarije i platili u jednom pravcu 12 evra. ynaci u 9.15 ide za prinos potos, limenariju itd. a od 10.15 ide bliyim putem do golden bicha, peredajza, alikija... ali smo bar videli celo ostrvo i posle isli tamo gde nam se dopalo. oko alikija smo se posvadjali. .)posto postoje dve plaze bliznakinje, aberu se vise dopala desna (koja je bila fuj, jer je krcata od podne, ima puno kafica..) a meni leva, jer je tamo takdoje jako lepo ,ali je mirno i nema nikog i talasi su lepi. ma sve. a giros je suuuper. na levom alikiju
i obavezno prosetajte gote po sumici iynad alikija, jer je predivan pogled i ima super stena, pa ko voli da skace...
oh, sta jos da kazem. ne znam , pospana sam i prepuna utisaka, pa ne ynam sta bih pre, ali pitajte vec neso konkretno pa cu odgovoriti. i da, nema nikakve guzve na tasosu, mislim, nema buke. i sve je tako zeleno. mozda zelenilo guta buku.. idem da razmislim![]()