gost 214015
Aktivan član
- Poruka
- 1.050
u avgustu idem u potos u vilu kokinos pa me zanima kakva je vila i dali su peskovite plaze jel idem porodicno.unapred hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u avgustu idem u potos u vilu kokinos pa me zanima kakva je vila i dali su peskovite plaze jel idem porodicno.unapred hvala
Pozdrav svima
MI smo se vratili pre neki dan,išli smo u sopstvenoj režiji i po pitanju smeštaja i transporta.
Išli smo autom,do tamo oko 12 sati a u povratku nešto manje,putovali smo noću da bi deca spavala što se ispostavilo kao odlična odluka jer su deca spavala po 8 sati.
Smestili smo se na Golden-u,u aprtmanima Pelago,sam apartman ima oko 45 kvm dve prostorije,dnevni boravak sa kuhinjicom koja je kompletno opremljena sa posudjem,sto sa stolicama,tv,satelit,internet,dvd,druga prostorija sa velikim bračnim ili duplim krevetom,ormani,sef itd.Kupatilo komplet sa fenom i peškirima koji se menjaju na 3 dana,posteljina na 5.U obe prostorije ima po klima uredjaj i korišćenje je uključeno u cenu koja je bila 40e/noć do 15 juna.Apartmni su na plaži i u cenu je takodje uključeno korišćenje suncobrana i ležaljki na plaži.I naravno terasa od oko 10 kvm sa stolom i četiri stolice.
Vreme je bilo lepo,kupali smo se sve vreme itd.
Obišli smo celo ostrvo i ima lepih plaža,što da se bude sam što da se zabavlja na vodi i u restoranima na obali.
Gde god bili na ostrvu pratile su nas i pčele ali ne u nekom strašnom broju i bez incidenata.
Cene su nešto veće od očekivanih ali nisu strašne,npr
giros 1.95 +
giros porcija 4 +
ribe od 10 +
sokovi od 1 +
suvlaki 1-2 +
mleko 1.5 +
hleb 0.9
krofne 1.2 +
kolači 1+
raznorazni ukrasi i suveniri su svuda sličnih cena
gorivo od 1.45 pa do 1.6 za bezolovni
U Grčkoj skoro ni jedna pumpa ne radi noću,u povratku sam našao samo jednu u Solunu i natočio i to je bilo dovoljno do kuće.
Za sad toliko i lep provod svima koji idu na Tasos.

Da li bi neko mogao da nam kaze, ukoliko je bio u vili Zanet u Limenasu, kakav je smestaj?
Hvala!

Bilo je i prošle godine a ove će biti znatno više - OTE (Grčki Telekom)je prošlog leta postavljao optički kabl duž puta oko ostrva, istovremeno ima tarife uz koje deli wireless rutere za džabe pa će puno kuća imati WiFi.Ima li interneta negde po Tasosu za dzabe?

Bilo je i prošle godine a ove će biti znatno više - OTE (Grčki Telekom)je prošlog leta postavljao optički kabl duž puta oko ostrva, istovremeno ima tarife uz koje deli wireless rutere za džabe pa će puno kuća imati WiFi.