Za 7 dana idemo na Tasos u Potos, vila ELENI agencije atlantik. Da li je neko bio tamo? Posaljite mi utiske.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam dosao sa Tasosa gde sam boravio u Limenasu u viili Evridiki i stvari stoje ovako:Ja sam bila prosle godine u Limenasu u EVRIDIKI,preko Argusa.Smestaj je čista 10.Slobodno idite sa njima meni su bili OK.Negde na strani 243-e dala sam opise i fotkice,mrzi me da pišem ponovo.
Ja sam se upravo danas vratila iz Limenasa, inace, ovo je prvi put da sam bila na Tasosu, i mogu Vam reci da sam odusevljena.. Diiivno sam se provela, vreme nas je, ruku na srce bas posluzilo.. I ovaj grad zaista ima dusu.. I da, jedva cekam ponovo da posetim.. A Vama sto tek idete, zelim lep provod..![]()
Da li bi neko mogao da nam kaze, ukoliko je bio u vili Zanet u Limenasu, kakav je smestaj?
Hvala!
Znam one koji su se hvalili i one sto su se zalili, oni sto su se zalili su rekli da je apartman bio jako prljav, da nisu imali ormare da nemaju svi apartmani klimu....a oni sto su se hvalili su rekli da je sve bilo ok....kome je za verovati ja ne znam.....u svakom slucaju vila ima dobar polozaj blizu je centru a i plazi
Dobro jutro i od mene..Evo ja sam trenutno na plazi u Sk.Sotiros.Smesteni smo u vili Panos.
Jedina zamerka koju imam da uputim je na vremenske prilike,poprilicno hladno,skoro svakog dana pada kisa,a Sunce tako retko vidjamo
Ako ima neko pitanje dok smo ovde rado cu odgovriti..
pozdrav.
Danas sam dosao sa Tasosa gde sam boravio u Limenasu u viili Evridiki i stvari stoje ovako:
1. Tacno je da se vila nalazi na 200 m od mora ali i na najmanje 1200 metara od prve plaze na kojoj je moguce kupanje zvane Tarzanos. Ali ova plaza je prepuna jezeva tako da je obavezno da se makar jednom prilicno izbodete.
2.Do gradske plaze ima oko 2km pesacenja u jednom pravcu sto na temperaturi preko 30 sa malom decom meni ne predstavlja nekakv ugodjaj.
3. Bazen koji je glavni adut prilikom izbora kod ponude Argusa svakog drugog dana NE RADI jer ga navodno sterilisu hemikalijama. Kupaci mi se od tih hemikalija umalo raspao. (potpuno je izbledeo i unisten je)
4. Gazde kuce zadnjeg dana boravka dok smo cekll prevoz nam nisu obezbedili ni WC a stvari smo odlagali pored bazena.Nisu nam omogucili koriscenjeWC cak ni za malu decu objasnjavajuci to reci FINITO sto znaci da smo zavrsili letovanje kod njih
5. Dvoriste koje je prelepo u okviru kompleksa je prepuno macaka (gazde imaju preko 20 macaka) tako da uvece ne smete da ostavite prozor otvoren jer rizikujete da vam macka udje u sobu sto se nama i desilo.
6, Jedini nacin da se negde zaista pristojno okupate je da prevozom odete do plaze Makrianos koja je zaista raj na zemlji i svima je toplo preporucujem. Od Evridiki apartmana je udaljena 3 km u jednom pravcu.
Ja sam Zvnoncice takodje iz Kg i u EVRIDIKI vilu vise ne bi isao cak ni kada bi to putovanje osvojio u nagradnoj igri a ti prosudi sama. Moj ti je savet TASOS izaberi obavezno ali ne i vilu Evridiki jer je se nalazi na periferiji.
Danas sam dosao sa Tasosa gde sam boravio u Limenasu u viili Evridiki i stvari stoje ovako:
1. Tacno je da se vila nalazi na 200 m od mora ali i na najmanje 1200 metara od prve plaze na kojoj je moguce kupanje zvane Tarzanos. Ali ova plaza je prepuna jezeva tako da je obavezno da se makar jednom prilicno izbodete.
2.Do gradske plaze ima oko 2km pesacenja u jednom pravcu sto na temperaturi preko 30 sa malom decom meni ne predstavlja nekakv ugodjaj.
3. Bazen koji je glavni adut prilikom izbora kod ponude Argusa svakog drugog dana NE RADI jer ga navodno sterilisu hemikalijama. Kupaci mi se od tih hemikalija umalo raspao. (potpuno je izbledeo i unisten je)
4. Gazde kuce zadnjeg dana boravka dok smo cekll prevoz nam nisu obezbedili ni WC a stvari smo odlagali pored bazena.Nisu nam omogucili koriscenjeWC cak ni za malu decu objasnjavajuci to reci FINITO sto znaci da smo zavrsili letovanje kod njih
5. Dvoriste koje je prelepo u okviru kompleksa je prepuno macaka (gazde imaju preko 20 macaka) tako da uvece ne smete da ostavite prozor otvoren jer rizikujete da vam macka udje u sobu sto se nama i desilo.
6, Jedini nacin da se negde zaista pristojno okupate je da prevozom odete do plaze Makrianos koja je zaista raj na zemlji i svima je toplo preporucujem. Od Evridiki apartmana je udaljena 3 km u jednom pravcu.
Ja sam Zvnoncice takodje iz Kg i u EVRIDIKI vilu vise ne bi isao cak ni kada bi to putovanje osvojio u nagradnoj igri a ti prosudi sama. Moj ti je savet TASOS izaberi obavezno ali ne i vilu Evridiki jer je se nalazi na periferiji.
Jel moguce da niko nije bio u vili EDELWEISS u Limenasu? Rezervisao sam to za 27mi jul, ali pojma nemam kakvo je.
Parking jel ima, kako je opremljena kuhinja, jel cisto?
Cao svima!!! Novi sam clan, pa bih vas sve pozdravila!
Saznala sam ovde mnogo korisnih informacija o Tasosu. Putujem krejem jula u Limenariju, vila Natasa, preko Argusa, ali sopstvenim prevozom.
Da li je mozda neko bio u ovoj vili? Nigde nisma mogla da pronadjem malo vise slika ove vile... svuda samo one 2 koje su postavile agencije koje imaju Natasu u ponudi.
Ako ima neko neki info, ili slicice... bilo bi super!
Jel moguce da niko nije bio u vili EDELWEISS u Limenasu? Rezervisao sam to za 27mi jul, ali pojma nemam kakvo je.