TASOS - u reči i slici

Ja sam bila prosle godine u Limenasu u EVRIDIKI,preko Argusa.Smestaj je čista 10.:super::super::super:Slobodno idite sa njima meni su bili OK.Negde na strani 243-e dala sam opise i fotkice,mrzi me da pišem ponovo.
Danas sam dosao sa Tasosa gde sam boravio u Limenasu u viili Evridiki i stvari stoje ovako:
1. Tacno je da se vila nalazi na 200 m od mora ali i na najmanje 1200 metara od prve plaze na kojoj je moguce kupanje zvane Tarzanos. Ali ova plaza je prepuna jezeva tako da je obavezno da se makar jednom prilicno izbodete.
2.Do gradske plaze ima oko 2km pesacenja u jednom pravcu sto na temperaturi preko 30 sa malom decom meni ne predstavlja nekakv ugodjaj.
3. Bazen koji je glavni adut prilikom izbora kod ponude Argusa svakog drugog dana NE RADI jer ga navodno sterilisu hemikalijama. Kupaci mi se od tih hemikalija umalo raspao. (potpuno je izbledeo i unisten je)
4. Gazde kuce zadnjeg dana boravka dok smo cekll prevoz nam nisu obezbedili ni WC a stvari smo odlagali pored bazena.Nisu nam omogucili koriscenjeWC cak ni za malu decu objasnjavajuci to reci FINITO sto znaci da smo zavrsili letovanje kod njih
5. Dvoriste koje je prelepo u okviru kompleksa je prepuno macaka (gazde imaju preko 20 macaka) tako da uvece ne smete da ostavite prozor otvoren jer rizikujete da vam macka udje u sobu sto se nama i desilo.
6, Jedini nacin da se negde zaista pristojno okupate je da prevozom odete do plaze Makrianos koja je zaista raj na zemlji i svima je toplo preporucujem. Od Evridiki apartmana je udaljena 3 km u jednom pravcu.
Ja sam Zvnoncice takodje iz Kg i u EVRIDIKI vilu vise ne bi isao cak ni kada bi to putovanje osvojio u nagradnoj igri a ti prosudi sama. Moj ti je savet TASOS izaberi obavezno ali ne i vilu Evridiki jer je se nalazi na periferiji.

Da li bi neko mogao da nam kaze, ukoliko je bio u vili Zanet u Limenasu, kakav je smestaj?
Hvala!

Ja sam bio sa devojkom u toj vili, 2008-me godine. Ako ste uzeli dvokrevetnu sobu, tj, sobu sa francuskim lezajem, ona je poprilicno mala,nalazi se na spratu, ima kuhinjicu u okviru sobe,frizider,reso, nije bilo posuda, samo jedna serpa mislim i dva tanjira, tako da nam je falilo lonce za kafu i slicno... terasa je ok, ali gleda na neko siblje i korov, krevet je neudoban, kupatilo je ok. Velika prednost je lokacija, na 2 min od centra i par minuta je od plaze, sve je blizu...Sve ove mane smo primetili tek kada smo se vratili sa letovanja, tamo nam nista nije smetalo, bitno nam je bilo da smo sami, super smo se proveli ;) Tako da, ako ste par, ne sumnjam da cete se lepo provesti ;) Mi ove godine opet idemo u Limenas, ali smo promenili vilu ;) Mada, kakvih ima, Zanet je super ;)

Pozdrav!

Znam one koji su se hvalili i one sto su se zalili, oni sto su se zalili su rekli da je apartman bio jako prljav, da nisu imali ormare da nemaju svi apartmani klimu....a oni sto su se hvalili su rekli da je sve bilo ok....kome je za verovati ja ne znam.....u svakom slucaju vila ima dobar polozaj blizu je centru a i plazi

Klimu smo imali, ali nije bilo potrebe, posto nocu nisu velike vrucine, nije bilo prljavo, mislim, vi samo odrzavate higijenu pa zavisi od vas, oni vam ociste pre nego sto udjete u sobu, ormar stvarno nismo imali, samo par vesalica, pa smo stvari drzali u koferu ;) Lokacija je super ;) Sve u svemu, u odnosu na cenu, ok je smestaj! ;)

Dobro jutro svima!
Upravo sam se vratila sa Tasosa, odnosno iz Limenarije, vila Theodora.
S obzirom da sam bila prvi put, odusevljena sam svim i svacim. Smestaj je fenomenalan, ostrvo je prelepo, a deci se najvise svidja gradska plaza.
Posto sam stigla jutros, za sada toliko od mene. Za one koji putuju ovih dana, na Tsosu ce narednih par dana biti lose vreme, ali i po tom losem vremenu moze da se seta, a poneko ce se i okupati.
Pozdrav svima.

Dobro jutro i od mene..Evo ja sam trenutno na plazi u Sk.Sotiros.Smesteni smo u vili Panos.
Jedina zamerka koju imam da uputim je na vremenske prilike,poprilicno hladno,skoro svakog dana pada kisa,a Sunce tako retko vidjamo :(
Ako ima neko pitanje dok smo ovde rado cu odgovriti..
pozdrav.

Je li istina da ima meduza i jezeva?

Paaaa, bogami, ako odes ranije ujutru, ima prilicno meduzica :) a jezeva samo oko kamenja, a obzirom da nema puno kamenja u vodi, njih ces teze naci :)

xexex, e da, bilo bi lepo da mi pozdravite par ljudi u Limenasu, kad vec idete :D

Dobro jutro i od mene..Evo ja sam trenutno na plazi u Sk.Sotiros.Smesteni smo u vili Panos.
Jedina zamerka koju imam da uputim je na vremenske prilike,poprilicno hladno,skoro svakog dana pada kisa,a Sunce tako retko vidjamo :(
Ako ima neko pitanje dok smo ovde rado cu odgovriti..
pozdrav.

I ja ću zajedno sa porodicom boraviti po prvi put u vili Panos u Sk. Sotiros sredinom jula pa me interesuje da li u svakom apartmanu postoji klima, da li ima dovoljno posuđa (makar ono osnovno), kakva je plaža u samom mestu? Postoji li u blizini market...? Unapred hvala i želim ti lepše vreme!

Danas sam dosao sa Tasosa gde sam boravio u Limenasu u viili Evridiki i stvari stoje ovako:
1. Tacno je da se vila nalazi na 200 m od mora ali i na najmanje 1200 metara od prve plaze na kojoj je moguce kupanje zvane Tarzanos. Ali ova plaza je prepuna jezeva tako da je obavezno da se makar jednom prilicno izbodete.
2.Do gradske plaze ima oko 2km pesacenja u jednom pravcu sto na temperaturi preko 30 sa malom decom meni ne predstavlja nekakv ugodjaj.
3. Bazen koji je glavni adut prilikom izbora kod ponude Argusa svakog drugog dana NE RADI jer ga navodno sterilisu hemikalijama. Kupaci mi se od tih hemikalija umalo raspao. (potpuno je izbledeo i unisten je)
4. Gazde kuce zadnjeg dana boravka dok smo cekll prevoz nam nisu obezbedili ni WC a stvari smo odlagali pored bazena.Nisu nam omogucili koriscenjeWC cak ni za malu decu objasnjavajuci to reci FINITO sto znaci da smo zavrsili letovanje kod njih
5. Dvoriste koje je prelepo u okviru kompleksa je prepuno macaka (gazde imaju preko 20 macaka) tako da uvece ne smete da ostavite prozor otvoren jer rizikujete da vam macka udje u sobu sto se nama i desilo.
6, Jedini nacin da se negde zaista pristojno okupate je da prevozom odete do plaze Makrianos koja je zaista raj na zemlji i svima je toplo preporucujem. Od Evridiki apartmana je udaljena 3 km u jednom pravcu.
Ja sam Zvnoncice takodje iz Kg i u EVRIDIKI vilu vise ne bi isao cak ni kada bi to putovanje osvojio u nagradnoj igri a ti prosudi sama. Moj ti je savet TASOS izaberi obavezno ali ne i vilu Evridiki jer je se nalazi na periferiji.

E posto vidim da ste isli busom zanima me kad ste stigli na Tasos i koliko su ceste pauze?

Nemam razloga da lazem jer ne radim ni za agencije ni za Grke.Ono sto sam opisala bilo je prosle godine.Mi smo se kupali svakog dana,bazen su cistili uveče posle 20h.Mačku nismo videli ni jednu a neznam kako vam ulaze kroz prozor kada na prozorima ima mrežica,stavljali su nove pr.godine .Tarsanas nije udaljen toliko koliko kažeš već duplo manje,doduše mi smo odlazili obalom.Mi se kupali ali ježeve stvarno nismo primetili,možda ih ima tamo gde je kamenje.Sto se tiče gazda i poslednjeg dana nama su ostavili jednu sobu u onoj donjoj kućici,tu smo se presvlačili,koristili toalet i presvlačili decu.Čak smo i kafu kuvali.Gazde su bile jako ljubazne da prosto ne mogu da verujem da se sve tako promenilo.Možda KRIZA u Grčkoj.....I na kraju, ja sam dušo tamo bila prošle godine tako da si malo pobrkao lončiće.:whistling:Nisam se ja raspitivala za Evridiki ali svakako bih ponovila letovanje tamo.:super:

Cao svima!!! Novi sam clan, pa bih vas sve pozdravila!
Saznala sam ovde mnogo korisnih informacija o Tasosu. Putujem krejem jula u Limenariju, vila Natasa, preko Argusa, ali sopstvenim prevozom.
Da li je mozda neko bio u ovoj vili? Nigde nisma mogla da pronadjem malo vise slika ove vile... svuda samo one 2 koje su postavile agencije koje imaju Natasu u ponudi.
Ako ima neko neki info, ili slicice... bilo bi super!

Pozdrav svima!
Ja putujem sa deckom u Limenas sredinom jula, prvi put idemo na Tasos. Smestaj je u vili ALEKSANDRA, pa bih molila ako neko moze iz licnog iskustva da mi malo opise kakva je vila, u kom delu grada je, koliko je udaljena od plaza, da li je noću tiho za spavanje? Ima li KLIMA UREDJAJA U APARTMANU u vili ALEKSANDRA? I uopste, kakve su noći tamo, nije prevruće kao kod nas?
I zanimaju me cene U RESTORANIMA, i kakav je izbor restorana, moze li se sa dzeparcem od nekih 500eura za nas dvoje tamo pristojno hraniti tih 9 dana, tj nećemo se oslanjati na restorane 100% ali da li se moze racunati da necemo morati mnogo sami spremati i kuvati jer realno, kome je do kuvanja na +30! :D
Koja je onako NAJ PLAZA koju obavezno da obidjemo, osim Golden beach-a, i da li se lako pronalaze te manje plaze, uvalice, gde se mozemo osamiti, posto sam čula da njih ima bas dosta ali ne bas u samom gradu nego malo van grada.
Unapred thanx

Cao svima!!! Novi sam clan, pa bih vas sve pozdravila!
Saznala sam ovde mnogo korisnih informacija o Tasosu. Putujem krejem jula u Limenariju, vila Natasa, preko Argusa, ali sopstvenim prevozom.
Da li je mozda neko bio u ovoj vili? Nigde nisma mogla da pronadjem malo vise slika ove vile... svuda samo one 2 koje su postavile agencije koje imaju Natasu u ponudi.
Ako ima neko neki info, ili slicice... bilo bi super!

Ja sam letovala prosle godine u Natasi. Bila sam jako zadovoljna.
Imam ja puno slika... posalji mi mail na pp pa cu ti poslati slike.

Vila nije daleko od plaze i setalista. Blizu je i prodavnica i poslasticarnica :D:D
obavezno idi i probaj kolace fenomenalni su. A bracni par koji radi tamo je divan, mene su odusevili kad su otvorili Gorki list (moje omiljeno pice, a njima poklon od prijatelja) i nazdravili sa mnom...

Natasa je kuca koju zauzimaju Srbi i Rumuni. Oni su uglavnom mirni... Rano lezu u krevet, rano se i bude. OK su. kako ti zapadne. Podseti me da ti otkucam i poruku na rumunskom ukoliko budu bucni, ja sam im lepila poruke jedan dan po vratima jer su svratili neki manijaci klinci... no..

Natasa je super, zaista. Ja sam jako zadovoljna obzirom koliko sam platila.

da.. ima i posudja, da ne brines. serpe, tiganj, tanjiri.. sve sve sto treba. Ogledalo u sobi, plakar, fioke, terasa, stocic i stolice na terasi, stipaljke da kacis ves da se susi, tenda da ti ne ide sunce u sobu ako ne volis.. sve sve. videces :D

aj.. salji mail :D

Poslednja izmena:
FESTOMANKA,

Hvala na informacijama!!! ;) Izgleda da nemam jos prava da saljem privatne poruke.

Salji slike na biki18@yahoo.com.

Znaci ne moram da teglim serpe i tiganje, jer ja bez toga ne krecem na letovanje :) Narocito kad idemo kolima... nosim sve i svasta, covek bi pomislio da se selim :think:
:dash:

Sto se tice buke, nece mi to mnogo smetati :D

E da, jos jedno pitanjce... ima li mesta za parkiranje?

Nasa iskustva iz vile EVRIDIKI su zaista pozitivna.
Takodje smo bili prosle godine,ali ne verujem da se ista promenilo.
Sto se tice bazena,cistili ga jedno popodne, inace smo se kupali svaki dan.
Macu smo hranili, jer volimo zivotinje,(a bila je samo jedna ) a za gazde nemamo zamerki.

Jel moguce da niko nije bio u vili EDELWEISS u Limenasu? Rezervisao sam to za 27mi jul, ali pojma nemam kakvo je.

Ja sam bila prosle godine. Pa ovako...imam par zamerki.

U agenciji objasnjavaju da je vila udaljena 200m od mora, ali to je bukvalno tako, ali od mora, a ne i od plaze. Ima malo da se pesaci, posto je plaza skroz na drugom kraju grada. Ali bice vam blizu centar. U sustini nije nista daleko. :)

U blizini imas market , pored njega imas i pekaru u kojoj se prodaju girosi koji se mom decku svideli, jer su masniji i dosta veci od ostalih koje kupis za 2.20.

Nama je bilo bitno da ima parking, gde su nam reki da ima sigurno, pa smo se nas 10 borili za 3 mesta. Ko prvi stigne njegovo mesto.

Vila kao vila je lepa, cista, redovno menjaju posteljinu, ostavljaju toalet papir. Gazdarica je mislim bugarka, razume nesto srpski. U vili ima i stranaca, ne samo srba.
Sve u svemu Tasos je bas lep, tako da ce sve biti ok. Ako ne idete svojim, obavezno iznajmite auto, jer smo se mi na gradskoj plazi okupali 1x. Pozzzzz

Back