TASOS - u reči i slici

Pozdrav svima
MI smo se vratili pre neki dan,išli smo u sopstvenoj režiji i po pitanju smeštaja i transporta.
Išli smo autom,do tamo oko 12 sati a u povratku nešto manje,putovali smo noću da bi deca spavala što se ispostavilo kao odlična odluka jer su deca spavala po 8 sati.
Smestili smo se na Golden-u,u aprtmanima Pelago,sam apartman ima oko 45 kvm dve prostorije,dnevni boravak sa kuhinjicom koja je kompletno opremljena sa posudjem,sto sa stolicama,tv,satelit,internet,dvd,druga prostorija sa velikim bračnim ili duplim krevetom,ormani,sef itd.Kupatilo komplet sa fenom i peškirima koji se menjaju na 3 dana,posteljina na 5.U obe prostorije ima po klima uredjaj i korišćenje je uključeno u cenu koja je bila 40e/noć do 15 juna.Apartmni su na plaži i u cenu je takodje uključeno korišćenje suncobrana i ležaljki na plaži.I naravno terasa od oko 10 kvm sa stolom i četiri stolice.
Vreme je bilo lepo,kupali smo se sve vreme itd.
Obišli smo celo ostrvo i ima lepih plaža,što da se bude sam što da se zabavlja na vodi i u restoranima na obali.
Gde god bili na ostrvu pratile su nas i pčele ali ne u nekom strašnom broju i bez incidenata.
Cene su nešto veće od očekivanih ali nisu strašne,npr
giros 1.95 +
giros porcija 4 +
ribe od 10 +
sokovi od 1 +
suvlaki 1-2 +
mleko 1.5 +
hleb 0.9
krofne 1.2 +
kolači 1+
raznorazni ukrasi i suveniri su svuda sličnih cena
gorivo od 1.45 pa do 1.6 za bezolovni
U Grčkoj skoro ni jedna pumpa ne radi noću,u povratku sam našao samo jednu u Solunu i natočio i to je bilo dovoljno do kuće.
Za sad toliko i lep provod svima koji idu na Tasos.

Prilozi

• DSC07674.jpg
    DSC07674.jpg
    23,8 KB · Pregleda: 40
  • DSC07678+.JPG
    DSC07678+.JPG
    69,6 KB · Pregleda: 30
  • DSC07693+.JPG
    DSC07693+.JPG
    72,1 KB · Pregleda: 32
  • DSC07711+.JPG
    DSC07711+.JPG
    67,3 KB · Pregleda: 33
  • DSC07740+.JPG
    DSC07740+.JPG
    85,1 KB · Pregleda: 34
Pozdrav svima
MI smo se vratili pre neki dan,išli smo u sopstvenoj režiji i po pitanju smeštaja i transporta.
Išli smo autom,do tamo oko 12 sati a u povratku nešto manje,putovali smo noću da bi deca spavala što se ispostavilo kao odlična odluka jer su deca spavala po 8 sati.
Smestili smo se na Golden-u,u aprtmanima Pelago,sam apartman ima oko 45 kvm dve prostorije,dnevni boravak sa kuhinjicom koja je kompletno opremljena sa posudjem,sto sa stolicama,tv,satelit,internet,dvd,druga prostorija sa velikim bračnim ili duplim krevetom,ormani,sef itd.Kupatilo komplet sa fenom i peškirima koji se menjaju na 3 dana,posteljina na 5.U obe prostorije ima po klima uredjaj i korišćenje je uključeno u cenu koja je bila 40e/noć do 15 juna.Apartmni su na plaži i u cenu je takodje uključeno korišćenje suncobrana i ležaljki na plaži.I naravno terasa od oko 10 kvm sa stolom i četiri stolice.
Vreme je bilo lepo,kupali smo se sve vreme itd.
Obišli smo celo ostrvo i ima lepih plaža,što da se bude sam što da se zabavlja na vodi i u restoranima na obali.
Gde god bili na ostrvu pratile su nas i pčele ali ne u nekom strašnom broju i bez incidenata.
Cene su nešto veće od očekivanih ali nisu strašne,npr
giros 1.95 +
giros porcija 4 +
ribe od 10 +
sokovi od 1 +
suvlaki 1-2 +
mleko 1.5 +
hleb 0.9
krofne 1.2 +
kolači 1+
raznorazni ukrasi i suveniri su svuda sličnih cena
gorivo od 1.45 pa do 1.6 za bezolovni
U Grčkoj skoro ni jedna pumpa ne radi noću,u povratku sam našao samo jednu u Solunu i natočio i to je bilo dovoljno do kuće.
Za sad toliko i lep provod svima koji idu na Tasos.

moze li kakav mail ili kontakt za smestaj

Koliko bi bilo pametno da se spakujemo ja i devojka,da upalim auto i zapucam dole onako na BUM,da dole trazim smestaj...Neki privatni nesto sl...a??

Kolko bi to bilo pametno,znaci da ne idem preko agencije???I kake li su cene u toj varijanti..

Dali je bio neko vec tako??

Mi smo prosle godine placali smestaj 400eura, preko agencije, a bas sam pitala gazdaricu koliko se naplacuje kad bih dosla direktno kod nje. Rekla je 300e apartman. Sto znaci da bi bili dobri 100e bez cenkanja. Ali mrzelo nas nekako bas u sezoni da odemo na nevidjeno i trazimo smestaj.

Da li bi neko mogao da nam kaze, ukoliko je bio u vili Zanet u Limenasu, kakav je smestaj?
Hvala!

Znam one koji su se hvalili i one sto su se zalili, oni sto su se zalili su rekli da je apartman bio jako prljav, da nisu imali ormare da nemaju svi apartmani klimu....a oni sto su se hvalili su rekli da je sve bilo ok....kome je za verovati ja ne znam.....u svakom slucaju vila ima dobar polozaj blizu je centru a i plazi

Ja sam se upravo danas vratila iz Limenasa, inace, ovo je prvi put da sam bila na Tasosu, i mogu Vam reci da sam odusevljena.. Diiivno sam se provela, vreme nas je, ruku na srce bas posluzilo.. I ovaj grad zaista ima dusu.. I da, jedva cekam ponovo da posetim.. A Vama sto tek idete, zelim lep provod.. :)

Back