Argus pored ova tri izleta sto je napisala storm cloud radi i izlet do Soluna obilazak i soping i kosta 30e ali mislim da je suludo ici 500km do Soluna i da ga treba obici sa neke blize destinacije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U moje vreme to nije moglo tako....imaš bebu, pa tek onda prosiš mamu.
Ja sam posle venčanja čekao godinu dana za bebu, da ne bude ono....preračunavanje...jeste-nije......
Skala Potamia
Idemo u Limenas za par dana..
Da li neko ko je vec bio na Tasosu zna da li ima u nekom hotelu sa plazom wireless internet (bilo gde na Tasosu)? Posto cemo imati potrebe za netom ponekad cak i kada smo na moru, sta da se radi.. ... ..
Da, sigurno da ima. Nadala sam se da neko zna za opušteniju varijantu, internet na plaži..
vi kao da ste marsovci
pa ima puno ljudi koji imaju i zenu i devojku. nista novo
meni zena dozvoljava da imam devojku, samo mi ne da pare za to
Hotel Aleksandra beach u Potosu ima wireless, kao i par hotela u Pefkariju, tako da znate kada budete navratili malo u južne delove Tasosa. Za Limenas mi nije poznato.Idemo u Limenas za par dana..
Da li neko ko je vec bio na Tasosu zna da li ima u nekom hotelu sa plazom wireless internet (bilo gde na Tasosu)? Posto cemo imati potrebe za netom ponekad cak i kada smo na moru, sta da se radi.. ... ..
evo zanimljivog pitanja:
gde se nalazi plaza kekes na tasosu?
Upravo tako, nešto ispred Alikija kada se ide iz pravca Limenarije i Potosa.... kekes je pisalo na tabli u zoni plaze aliki
Dakle, neki utisci iz hotela Ioannis, Golden Beach, Skala Potamia, ako je neko bio. Konkretno me interesuje samo kakav je hotel, tj. usluga u njemu, čistoća, klopa, odnos osoblja etc...Na Tasosu sam već bio, istina odavno, ali dovoljno da poznajem njegove lepote, znači samo o hotelu...
Inače putujemo 31.08 na 15 dana, autom, sa malom koja sada ima 3.5 godine...
Nema na čemu, srećan vam put i lepo se provedite.DekiM, hvala najlepse na odgovoru, ako vec budem malo za racunarom - makar da ne bude negde u zatvorenom. Nije bitno sto je dalje, kolima smo.
Argus pored ova tri izleta sto je napisala storm cloud radi i izlet do Soluna obilazak i soping i kosta 30e ali mislim da je suludo ici 500km do Soluna i da ga treba obici sa neke blize destinacije...
Idemo u Limenas za par dana..
Joj ljudi ja sutra uvece krecem kolima.... ne mogu da docekam!
Nego sad prvi put idem kolima na tasos iz BG, prosle godine sam isao na Krf, pa ne znam kada da krenem da bih stigao tamo negde oko 7-8 ujutru u Kavalu?
Koliko mi realno treba ako ne divljam, znaci 120-130 autoputem![]()