Pozdrav cmoko,
dobru ste izabrali destinaciju za svoje letovanje, Tasos je predivan, uverićete se. Što se tiče pitanja, ne bih volela da me pogrešno shvatiš, ali polako, ne ideš sigurno sutra put Tasosa, 178 uredno sakupljanih strana
, informacija, pregršt slika i opisa
polako , videćeš kad pročitaš, sve će ti se kazti samo...
A onda Tasos je samo Vaš
, želim vam ugodan boravak na njemu ovog leta

He, pravi odgovor..
Vec sam se bacila na iscitavanje, i stigla do neke 45 strane, ali sada vec postaje opterecujuce buljiti u komp..

Ima zaista korisnih saveta, tako da sam napravila neki spisak zeljenih destinacija i plaza koje bi trebalo videti, a i ostalih mesta, sela, manastira, taverni i sl. Drago mi je da se uglavnom ljudi slazu u izboru najlepsih plaza, koliko sam primetila postoje samo nijanse u pogledu na bazna mesta gde se odseda..
Naisla sam cak i na komentare koji se ticu bas vile Albatros u Limenasu, i vidim da su pozitivni. Posto sam u drugom stanju, bila mi je bitna informacija kakva je ta plaza koja je najbliza mom smestaju, da li ako ne budem nekog dana za akciju i voznju mogu da racunam na to da mogu samo da se spustim do te najblize plazice.. Ali, vrlo sam ohrabrena svim komentarima na forumu, tako da ne verujem da ce biti problema

Osim tih plaza, zapalo mi je za oko slano jezero Giola, kao i najvisi vrh na Tasosu Ipsarion. Volela bih i to da vidim.. Da li mozda ti, ili neko drugi zna nesto o jezeru koje se nalazi ucrtano na samom centru ostrva, duboko u kopnu?
I jos me zanima samo jos jedna tehnicka stvar-prilikom pribavljanja vize, u ambasadi su suprugu trazili samo saobracajnu, vozacku i zeleni karton. Da li je njemu neophodna medjunarodna dozvola, kad vec idemo svojim automobilom, ili je to samo za one koji rentiraju? Znam da je on poseduje, pa bi eventualno trebalo da je produzi.. Sta vi mislite?

Hvala na savetima i iscrpnim detaljima u vezi sa Tasosom! Zaista se radujem putovanju i sigurno cu sa vama podeliti svoje utiske, fotografije i sveze informacije kada se vratim.

Hvla