TASOS - u reči i slici

Uf, to i mene zanima.
Prema mojim saznanjima Limenas bi trebao da je najbliži (7 do 10 km).
Između Pachisa i Limenasa na tu stranu nema nijedno naseljeno mesto, na drugu stranu prema Limenariji ima Scala Rahoni, na oko 2 km ali mislim da tamo nema rent a car agencije. Rent a car agencije su skoncentrisane u Limenasu, Limenariji, Potosu, Skali Panagiji i Golden Beach-u. Limenas je definitivno najbliži, ali i najskuplji sa cenama.

Nalazio sam na netu prošle godine neke agencije na Tasosu koje se reklamiraju da će dovesti kola na ugovoreno mesto i posle ih na istom mestu pokupiti, ali sam nešto sumnjičav u tom pogledu. A i sad nema šanse da se setim web adresa tih agencija.

Nemoj da budes sumnjicav. Cak i agencije iz Limenarije dovoze po potrebi u Limenas. Ja sam prosle godine radila u Potosu, a rent-a-car je isao preko Speedija i National frienda iz Limenarije i to iskljucivo tako sto dovezu auto i onda dodju da ga uzmu natrag. Pouzdano znam da tako razvoze po celom ostrvu! Proslog leta sam svojim gostima davala cenovnike nekoliko rent-a-cara, oni bi pogledali i rekli mi koji auto zele, na koliko dana i u koliko sati ispred apartmana. Sve ostalo je bio moj posao. Tako verovatno rade i ostali predstavnici, pa neka ti to zavrse iz Jolija.

Samo jos da dodam da mozes vec sada da rezervises auto u Spidiju koji je jedan od najjeftinijih. Za koji dan znacu tacne cene pa ti mogu rezervisati u National friendu npr. (Limenarija) koji je prosle godine imao ubedljivo najnize cene i jedan od retkih koji izbaci cenovnik na pocetku leta i ne menja cene u odnosu na potraznju. Problem sa njim je sto je jako tesko doci do slobodnog termina.

Istina.
Meni je jedan prijatelj skrenuo pažnju na tu razliku. Tako da sam se odlučio za Jolly.
Uz to, neverovatno prijatno su me iznenadili. Uplatio sam dvokrevetnu sobu da iskoristim besplatno dete do 7 godina, s tim što dete deli krevet. Kad su mi dali papire, vidim da piše 2+1. Šta je ovo upitah - to vas častimo dodatnim krevetom, odgovori ljubazna službenica.

Ja sam stekao utisak da ste vi već uplatili aranžman pa nisam hteo da vam umanjujem zadovoljstvo pričom o razlikama u ceni.

Cao Hasek,
dzabe sam dizala paniku(tipcno zenski) ali za nas ovako mnogobrojne na kraju izadje skoro isto u obe agencije.Prako Jolly-ja se jedino vise isplati onima koji imaju samo jedno dete do 7 godina.

Nemoj da budes sumnjicav. Cak i agencije iz Limenarije dovoze po potrebi u Limenas. Ja sam prosle godine radila u Potosu, a rent-a-car je isao preko Speedija i National frienda iz Limenarije i to iskljucivo tako sto dovezu auto i onda dodju da ga uzmu natrag. Pouzdano znam da tako razvoze po celom ostrvu! Proslog leta sam svojim gostima davala cenovnike nekoliko rent-a-cara, oni bi pogledali i rekli mi koji auto zele, na koliko dana i u koliko sati ispred apartmana. Sve ostalo je bio moj posao. Tako verovatno rade i ostali predstavnici, pa neka ti to zavrse iz Jolija.

Nikana samo da se zahvalimo, proslog septembra je jedna mala plava devojcica dobila svescicu od tebe u tvojoj radnji i puno je bila srecna...opet dolazimo u julu pa cemo svratiti do tebe...Veliki pozdrav....:heart:

Cao Hasek,
dzabe sam dizala paniku(tipcno zenski) ali za nas ovako mnogobrojne na kraju izadje skoro isto u obe agencije.Prako Jolly-ja se jedino vise isplati onima koji imaju samo jedno dete do 7 godina.

E pa ti si ipak u prednosti. Predstavnik tvoje agencije je Nikana, koja će ti nabaviti od ptice mleko ako treba a ja ne znam čak ima li moja agencija uopšte predstavnika tamo.:dash:

Oću Nikanu za predstavnika :worth:

Druže Koyane, gde gori...malo sam se švćkala po Evropi, pa sam propustila tvoje vapaje.... 8)
Ako nije kasno, evo obećanih fotkica (izvinjavam se za kvalitet istih urađene su sa snimka kamere)... :roll:
idući redom od vrata, pravo je kupatilo

sa desne strane

slika terase iz sobe, malo lošija, ali može se videti kolikim prostorom raspolažete na pergoli

i na kraju, Srbija danas

pozdrav od juanite Montoye :heart: !!!!!

Ćao svima! Nemam baš puno vremena za čitanje pa vas pitam koji hotel preporučujete na Tasosu? Išla bih sa malom bebom koja će tada imati 7 meseci pa me zato interesuju one priče o pčelama, gde ih ima, koliko, koja je plaža dobra, da li je hladno početkom septembra?

Postovanje, ljubitelji Tasosa! :D
Imam uplacen aranzman za kraj juna, u Limenasu. Hotel se zove Albatros. U kvalitet apartmana ne sumnjam, vec sam putovala sa Perla toursom i bili su vrlo profesionalni. Samo me interesuje, posto prvi put putujem na Tasos, kakva je ova plaza koja je najbliza mom hotelu? Mislim da mi je neko rekao da se zove Tarzani plaza.. Hotel u kome cu odsesti je pod brojem 4.
I, jos bih da vas pitam, koje su naj, najlepse plaze na ovom ostrvu koje obavezno treba posetiti. Putujem sa suprugom automobilom, pa cemo ici u obilazak, ali ne bih volela da nesto lepo propustim..
Unapred hvala na saradnji! ;)

Postovanje, ljubitelji Tasosa! :D
Imam uplacen aranzman za kraj juna, u Limenasu. Hotel se zove Albatros. U kvalitet apartmana ne sumnjam, vec sam putovala sa Perla toursom i bili su vrlo profesionalni. Samo me interesuje, posto prvi put putujem na Tasos, kakva je ova plaza koja je najbliza mom hotelu? Mislim da mi je neko rekao da se zove Tarzani plaza.. Hotel u kome cu odsesti je pod brojem 4.
I, jos bih da vas pitam, koje su naj, najlepse plaze na ovom ostrvu koje obavezno treba posetiti. Putujem sa suprugom automobilom, pa cemo ici u obilazak, ali ne bih volela da nesto lepo propustim..
Unapred hvala na saradnji! ;)
Pozdrav cmoko,
dobru ste izabrali destinaciju za svoje letovanje, Tasos je predivan, uverićete se. Što se tiče pitanja, ne bih volela da me pogrešno shvatiš, ali polako, ne ideš sigurno sutra put Tasosa, 178 uredno sakupljanih strana
g040.gif
, informacija, pregršt slika i opisa
e055.gif

polako , videćeš kad pročitaš, sve će ti se kazti samo...
A onda Tasos je samo Vaš
h030.gif
, želim vam ugodan boravak na njemu ovog leta
h015.gif

O Montoya HVALA na trudu, al' ja goreo, goreo, cekao, vapio i na kraju izgoreo.
Uplatio sam Kamari beach hotel u solo organizaciji.
Ipak, po tvojim slikama sudeci, apartmani u vili Eleni izgledaju sasvim pristojno, tako da cemo ih imati u vidu za neku od narednih sezona, a verujem da ce i nekom drugom biti interesantni.

Kod mene pocele ozbiljne pripreme za Sarti. Jod dvadesetak dana do potapanja u sinje more.

O Montoya HVALA na trudu, al' ja goreo, goreo, cekao, vapio i na kraju izgoreo.
Uplatio sam Kamari beach hotel u solo organizaciji.
Ipak, po tvojim slikama sudeci, apartmani u vili Eleni izgledaju sasvim pristojno, tako da cemo ih imati u vidu za neku od narednih sezona, a verujem da ce i nekom drugom biti interesantni.

Kod mene pocele ozbiljne pripreme za Sarti. Jod dvadesetak dana do potapanja u sinje more.
Koyane, izvini
d035.gif

malo si više platio, ali Kamari beach hotel je realno bolji smeštaj, bar bi trebalo tako da bude shodno ceni....ne sumnjam da će vam biti lepo...
biće hedonizma na delu u Porto Karasu
o020.gif

pozzz

Cao svima,procitala sam celu ovu temu,ali nisam naisla na bas puno opisa vile Discovery Limenaria koja mene zanima:neutral:
...ima li ovde jos nekog ko je bio tamo,ili ako moze Nikana nesto da kaze sa lica mesta....:heart:
...posto su me malo naplasili na onom drugom forumu:(
Hvala unapred:)
Pozdrav
Bojana

Cao svima,procitala sam celu ovu temu,ali nisam naisla na bas puno opisa vile Discovery Limenaria koja mene zanima:neutral:
...ima li ovde jos nekog ko je bio tamo,ili ako moze Nikana nesto da kaze sa lica mesta....:heart:
...posto su me malo naplasili na onom drugom forumu:(
Hvala unapred:)
Pozdrav
Bojana
Bojana, jedan od tih malobrojnih opisa je bio moj, napisala sam ono što smatram da bi bilo od pomoći ...informacije koje su date mislim da su sasvim dovoljne, pitaj šta te konkretno, pored toga što već znaš, interesuje o vili Discovery ....

Pa zanima me da li je tacno da je pritisak toliko slab da je nemoguce istusirati se,i da je tako svaki dan?:confused:
...i da se oluci slivaju na terasu soba u prizemlju i ako bude kise skroz ih poplave,posto sam ja dobila jednu od tih soba....da su sobe jako,jako skucene,da bukvalno nemas gde da se okrenes?
Izvini,toliko sam toga procitala da se stvarno ne secam tvog opisa,sad cu da probam da ga nadjem...
Ako ti nije problem molim te postavi mi neku slicicu cisto da vidim koliko se razlikuju od slika iz agencije:)
Jesi isla preko Atlantic-a?
...hvala unapred:heart:

uplatio sam letovanje na Tasos,a moram da kazem da sam stvarno odusevljen ovim forumom posto sam ga procitao od prve do poslednje strane- nadam se da cu posle povratka sa Tasosa i ja moci da okacim slicice i podelim neka iskustva.Moje pitanje je dal moze neko da mi kaze kakva je vila Kiparisou u Limenariji posto sam tamo uplatio 4 krevetni apartman?Kakvi su apartmani,koliko je udaljena od centra-posto sa slike vidim da je na samoj plazi???

ljudi prvi put sam ovde poslah poruku al ne stize!sad da ne bih ponavljao sve ponovo imam pitanje dal zna neko da mi nesto kaze o vili Kiparisou u Limenariji kakva je ,kakav smestaj,koliko je daleko od centra posto sam sa slika ukapirao da je na plazi direkcion!hvala unapred!

Back