Uf, to i mene zanima.
Prema mojim saznanjima Limenas bi trebao da je najbliži (7 do 10 km).
Između Pachisa i Limenasa na tu stranu nema nijedno naseljeno mesto, na drugu stranu prema Limenariji ima Scala Rahoni, na oko 2 km ali mislim da tamo nema rent a car agencije. Rent a car agencije su skoncentrisane u Limenasu, Limenariji, Potosu, Skali Panagiji i Golden Beach-u. Limenas je definitivno najbliži, ali i najskuplji sa cenama.
Nalazio sam na netu prošle godine neke agencije na Tasosu koje se reklamiraju da će dovesti kola na ugovoreno mesto i posle ih na istom mestu pokupiti, ali sam nešto sumnjičav u tom pogledu. A i sad nema šanse da se setim web adresa tih agencija.
Nemoj da budes sumnjicav. Cak i agencije iz Limenarije dovoze po potrebi u Limenas. Ja sam prosle godine radila u Potosu, a rent-a-car je isao preko Speedija i National frienda iz Limenarije i to iskljucivo tako sto dovezu auto i onda dodju da ga uzmu natrag. Pouzdano znam da tako razvoze po celom ostrvu! Proslog leta sam svojim gostima davala cenovnike nekoliko rent-a-cara, oni bi pogledali i rekli mi koji auto zele, na koliko dana i u koliko sati ispred apartmana. Sve ostalo je bio moj posao. Tako verovatno rade i ostali predstavnici, pa neka ti to zavrse iz Jolija.