TASOS - u reči i slici

Ja sam "taze" Tasosovac ,ali sam procitala sve stranice Foruma.To naglasavam jer imam nameru da opet postavim pitanje(,mozda je glupo)da li u Limenasu na plazi postoje tusevi(sto bi se podrazumevalo).Neki iz nase "ekipe"u prvim danima dok se ne naviknu imaju alergijske reakcije pa ih resavaju spirajuci morsku vodu.Hvala,

Poslednja izmena:
Zna li ko da li stvarno postoji vila Veta u Potosu? Da li je neko bio tamo? Zna li se kakva je Aqua travel agencija? Novi su a i za kucu niko nije do sad cuo pa se bojim da je sarena laza a ja ostadoh bez para i smestaja?! Neka mi neko odgovori! Heeeeeeelp!!!!!!!!!

Po mapi koju vidim, mislim da znam koja je to kuća, izgleda lepo, lokacija odlična, 5 minuta od plaže, 3 minuta od prodavnica i pekara, a ulica ipak vrlo mirna

Evo upload-ovano, sve zajedno 140 komada fotki pa vidi sta ti se svidja....

My Photos – THASSOS 2005-2006-2007

https://www.facebook.com/album.php?aid=12444&l=35f6b&id=679549018

My Photos – THASSOS 2 2005-2006-2007

https://www.facebook.com/album.php?aid=21691&l=ae53a&id=679549018

My Photos – THASSOS 3 2005-2006-2007

https://www.facebook.com/album.php?aid=21751&l=5f7dd&id=679549018

....jedino ih nisam bas lepo poredjao ali nema veze.....:bye:

U pravu si. fuj kako si ih poređao.:mrgreen:
Šalim se naravno. Čoveče, tu ima fantastičnih fotki. Svaka čast. :klap::super:

Od vecine turista sam cula da su cene iznajmljivanja automobila u Limenasu znatno vece nego u ostalim mestima. Jedan par je platio 60e vise (za 10 dana) u Limenasu nego sto bi platio u Potamiji. Najskuplji je Hertz, a za sada najjeftiniji Potos, Speedy i National friend.

Ja sam "taze" Tasosovac ,ali sam procitala sve stranice Foruma.To naglasavam jer imam nameru da opet postavim pitanje(,mozda je glupo)da li u Limenasu na plazi postoje tusevi(sto bi se podrazumevalo).Neki iz nase "ekipe"u prvim danima dok se ne naviknu imaju alergijske reakcije pa ih resavaju spirajuci morsku vodu.Hvala,

Na gradskoj plaži, pored stare luke, postoje tuševi i kabine.

Za druge plaže - Tarzanas, Vournelis (kako li se već zove) - nemam pojma, ali pretpostavljam da ih ima i tamo.

Tu Panagiji u u "fabrici" maslinovog ulja imas i prodavnicu - najjeftinije maslinovo ulje na Tasosu - kantica 5 l. extra devicansko = 22 €.
./QUOTE]

U Limenariji je kantica ulja 5l extra devicansko 18,5e :dash:
:D:D:D

Ohoho!
Vidim da cu ja uz tvoju pomoc, Nikana, ustedeti jos vise! ;)
Super mi je sto si aktivna na ovom forumu i vidim da te ljudi vrlo cene i postuju..
I od mene veliko hvala na svim korisnim informacijama! :super:

Pozdrav svima.Nisam nikada do sad bio na Tasosu i planiram avgust ove godeine.U agenciji sam dobio ponudu cim sam reko da cu na Tasos od njih Limenas i preporuku za neku valjda kucu "ILIOS" u kojoj su apartmani.Nisam na forumu nasao da je neko nesto pisao o njemu pa me interesuje sve u vezi njega ako neko zna.Znaci da li je na solidnom mestu blizu centra i nekog marketa,da je bar neka plaza blizu i kakav je smestaj.Ajde ako neko zna da pomogne u vezi njega da bih znao da li da trazim nesto dalje ili ne i ako ima neku preporuku za neki apartman za dvoje uz neku cenu do 230 eurica po osobi.Hvala svima unapred.

Pozdrav svima.Nisam nikada do sad bio na Tasosu i planiram avgust ove godeine.U agenciji sam dobio ponudu cim sam reko da cu na Tasos od njih Limenas i preporuku za neku valjda kucu "ILIOS" u kojoj su apartmani.Nisam na forumu nasao da je neko nesto pisao o njemu pa me interesuje sve u vezi njega ako neko zna.Znaci da li je na solidnom mestu blizu centra i nekog marketa,da je bar neka plaza blizu i kakav je smestaj.Ajde ako neko zna da pomogne u vezi njega da bih znao da li da trazim nesto dalje ili ne i ako ima neku preporuku za neki apartman za dvoje uz neku cenu do 230 eurica po osobi.Hvala svima unapred.

O toj vili se vise puta pisalo.
Pokusaj da stvarno pretrazis forum uz pomoc napredne pretrage.. :thumbdown:
Za pocetak, pogledaj komentare na stranama 117 i 137..
Pozdrav!

Montoya,ja ti postavila konkretno pitanje o Discovery-ju,a ti nista:sad2:

boj@n@, baš sam se zbunila kada sam sad pročitala ovaj tvoj post...mogu se zakleti da onog dana nije bio tu
k020.gif
..da li zbog određenog broja prvih poruka koje se kasnije vide, ali stvarno ga nije bilo
a050.gif
...a baš izgleda glupo sa moje strane, jer sam ja odgovorila cmoki , a tvoje pitanje je između, pa ispada kao da sam ga ignorisala
a050.gif
evo izvinjavam ti se ako si tako shvatila
d050.gif

Ja ti ne mogu mnogo pomoći oko pitanja koje si postavila, jer nisam boravila u toj vili, tako da bi za ove informacije trebala da pitaš ljude koji su baš tamo odsedali, pronađi ima dosta onih koji su bili baš u Discovery-ju, pa im pusti p.m. iako ne dolaze na forum, dobiće poruku, pa će ti najverovatnije pomoći :think:
p.s. možda ti ne mogu pomoći oko Discovery-ja, ali mogu oko sebamed-a :whistling:

boj@n@, baš sam se zbunila kada sam sad pročitala ovaj tvoj post...mogu se zakleti da onog dana nije bio tu
k020.gif
..da li zbog određenog broja prvih poruka koje se kasnije vide, ali stvarno ga nije bilo
a050.gif
...a baš izgleda glupo sa moje strane, jer sam ja odgovorila cmoki , a tvoje pitanje je između, pa ispada kao da sam ga ignorisala
a050.gif
evo izvinjavam ti se ako si tako shvatila
d050.gif

Ja ti ne mogu mnogo pomoći oko pitanja koje si postavila, jer nisam boravila u toj vili, tako da bi za ove informacije trebala da pitaš ljude koji su baš tamo odsedali, pronađi ima dosta onih koji su bili baš u Discovery-ju, pa im pusti p.m. iako ne dolaze na forum, dobiće poruku, pa će ti najverovatnije pomoći :think:
p.s. možda ti ne mogu pomoći oko Discovery-ja, ali mogu oko sebamed-a :whistling:

...:)...taman sam pomislila da nisam prekrsila neko nepisano pravilo...verovatno se poruka tek posle pojavila zbog onog da prvih deset poruka mora da ti odobri moderator:think:
A ja sam te razumela da si ti biula u Discovery-ju,pa sam te zato smarala...:rumenko:
Nema veze,mozda se neko pojavi ko je odseo tu,sad sta je-tu je,u krajnjoj liniji pisacu ja o Discovery-ju kad se vratim:lol:
...e,a nisam te razumela ovo za sebamed:dontunderstand:?
Pozdrav:bye:

Back